Egerszeginfo logo

"Mindig arra gondolj, hogy saját eltökéltséged arra, hogy sikeres légy, fontosabb bármi másnál." Abraham Lincoln



Banner
Banner


Hírek

- Sport

2018.05.10

Hírek | Sport

Fehér László együttese a szezon során egyszer kapott csak ki, méghozzá Szegeden, de akkor is csak 4 fával. A bajnoki aranyérme a csapatnak teljesen megérdemelt!
2018.03.27

Hírek | Sport

Átadták a 2017-es év helyi sportolóinak járó díjakat. Immár hagyományosan ezúttal is a legjobb női-, illetve férfi sportoló, a legeredményesebb csapat, valamint az év felfedezettjének munkáját ismerték el. Kitüntették még Bérces Edit és világ- és Európa-bajnok hosszútávfutót.

2018.03.25

Hírek | Sport

Győzött a jobb csapat. Az első félidőben gyengén játszott csapatunk, a végjátékban csak megközelíteni tudta a hazai csapatot, mert a büntetőket nagyon rosszul dobták a fiúk. Ezzel a felsőházi álmoknak vége.

2018.03.22

Hírek | Sport

Váratlan vereség idehaza, ami a felsőházba jutást gátolhatja. Sok-sok eladott labda, kevés tripla, nagy akarás és nyögés. A vezetőknek részletesen ki kell elemezni ezt a mérkőzést.

2018.03.17

Hírek | Sport

Simának tűnt az első félidőben, de a vége szoros lett. A lényeg a kötelező győzelem. Szerdán lehet folytatni a jó sorozatot a Pécs ellen, azután a két nehezebb, idegenbeli meccs jön a Debrecen és a Szolnok ellen. Hajrá ZTE!

2018.03.11

Hírek | Sport

Nagy hátrányból állt fel csapatunk, de küzdeni tudásból jelesre vizsgázott. A betegségtől legyengült játékosok is mindent megtettek a sikerért, de a jobb erőkből álló és a „hosszabb paddal” rendelkező Falco ezen az estén kevesebbet hibázott. Hajrá ZTE!

2018.03.07

Hírek | Sport

Nagy küzdelem után, győztesen távozott Kaposvárról csapatunk. Ezzel a felsőházat érő 5. helyre ugrottunk a tabellán. Persze a hab a tortán a hétvégi Falco elleni győzelem lenne. Hajrá ZTE!

2018.02.12

Hírek | Sport

2018. február 9-11. között 20 futsal csapat mérkőzött meg a „Magyarország diákolimpiai bajnoka” címért Pécsett. Az V-VI. korcsoportos fiú csapatok versenyét egyszerre két helyszínen rendezte meg a Baranya Megyei Diáksport Tanács a Magyar Diáksport Szövetség megbízásából: a Gandhi Gimnázium, valamint a Széchenyi Gimnázium Sportcsarnokában.

2018.02.11

Hírek | Sport

Radic hiánya a 4. negyedben csúcsosodott ki, sajnos a fáradtság és dekoncentráltság okozta a vereséget. A gyakran 5 légióssal támadó Körmenddel szemben felálló hazai játékosoknak zúgott a „RIA, RIA HUNGÁRIA!” Hajrá ZTE!

2018.02.04

Hírek | Sport

A ZTE KK Budapesten a MAFC vendégeként, míg a ZTE NKK Pécsen diadalmaskodott meggyőző játékkal. Ezzel a tabellákon is előkelő helyre ugrottak. Csak így tovább! Hajrá ZTE!

2018.01.31

Hírek | Sport

Hullámzó játék, de győzelem. Támadásban még sok a pontatlanság, hiszen ezen az estén alig sikerültek a hárompontos kísérletek. A feljövőben lévő MAFC ellen jobban kell összpontosítani szombaton idegenben.

2018.01.26

Hírek | Sport

Tisztes helytállás volt a bajnokcsapat elleni játék. Ez erőt és reményt adhat a Jászberény elleni hazai mérkőzésre is, hiszen az ellenfél sorozatban már negyedik győzelmét aratta. Hajrá ZTE!

2018.01.20

Hírek | Sport

Igazi tartása volt csapatunknak ezen a mérkőzésen. A jó védekezéshez kitűnő dobóteljesítmény is társult. Jövő hétvégén Fehérváron is hasonló produkcióra lenne szükség. Hajrá ZTE!

2018.01.13

Hírek | Sport

A lányok idegenben győztek a PINKK-PÉCSI 424 ellen, míg a férfiak nehéz mérkőzésen idehaza diadalmaskodtak a Szeged felett. Mindkettő fontos győzelem a legjobb nyolc csapat közé kerüléshez.

2018.01.06

Hírek | Sport

Padlón a csapatunk! 18 pontos vezetés után, sima 10 pontos vereséget szenvedni, ez „sokk”! Mentális, vagy fizikális a probléma? A második félidőben katasztrofális játékot mutatott be csapatunk. Minden arról szólt, hogyan nem szabad támadni és védekezni. 

2017.12.21

Hírek | Sport

Kiélezett csatában, az utolsó másodpercekben dobott triplával, öt év után győzött csapatunk Pécsen. A harmadik negyedben több mint tízperces kényszerszünetre volt szükség, miután addig balhéztak szurkolóink, hogy a rendezők kivezették őket a csarnokból.

2017.12.17

Hírek | Sport

Nagy csatában, taktikusan küzdve sikerült legyőzni a Sopron csapatát. Kinney, Radics és Benke nagyszerű teljesítményt nyújtott, de a többiek is oroszlánként küzdöttek. Jó lenne ezt átmenteni a következő, Pécs elleni idegenbeli mérkőzésre is. 

2017.12.10

Hírek | Sport

Vlaszák Géza: "a hat mérkőzés óta tartó bajnoki nyeretlenségnek lelki okai vannak, ráadásul az öltöző is kettészakadt". Szégyenteljes szezonzárás idehaza! Negatív nézőcsúcs (319)! Mi jöhet még tavasszal?
2017.12.04

Hírek | Sport

Nem az edzőn múlik, hanem a hozzáálláson és a csapatszellemen. Persze egy kis tudás sem ártana, de ha a fiúk nézték a szombati Fradi-Vidi meccset, hallgathatták volna, hogyan dobog a „fradiszív”, ha győzni akar a csapat. Ilyen mérkőzésre lenne vevő, a kevés, még teljesen nem kiábrándult néző!

2017.11.26

Hírek | Sport

Ez már sokk! Ki fogja berúgni a helyzeteket? Csak tizenegyesből megy a gólrúgás? Az ellenfél legalább pontrúgásból eredményes tud lenni. Már csak 6 pont az előny a kiesőkkel szemben.

2017.11.20

Hírek | Sport

Újabb pontvesztések idehaza, most a sereghajtótól. Fegyelmezetlen játék! Most már sorozatban, minden mérkőzésen kiállítanak valakit a csapatból. Ki fog itt gólt rúgni? Mi lesz veled ZTE FC?! 

2017.11.19

Hírek | Sport

Bencze Tamás: – A Falco végig vezetett, rászolgált a győzelemre. Puhán, gyenge védekezéssel kezdtünk, ez rányomta a bélyegét az egész mérkőzésre. Volt tartása a csapatomnak, többször is visszajöttünk a meccsbe, ezekre a periódusokra lehet építeni.
2017.11.13

Hírek | Sport

Szinte végig vezetett a Kaposvár a Zalaegerszeg ellen a férfi kosárlabda NB I vasárnap esti mérkőzésén, de az utolsó negyedben a ZTE hengerelt. Sokági úgy tűnt, hogy az esélyesebb somogyiak behúzzák a meccset, ám hiába vezettek három negyeden át, az utolsó tíz percben a fiúk ellenállhatatlan kosárlabdát mutattak be, és hatpontos győzelmet arattak.

 

2017.11.05

Hírek | Sport

Sikerült kicsikarni a döntetlent idehaza. Már ennek is örülnek a szurkolók. A fegyelmezetlen játéknak ismét kiállítás lett a vége. El kell ismerni, ezen a napon jobb volt a Szeged 2011-GA.

2017.11.05

Hírek | Sport

Két fáradt, az európai kupákban helytálló csapattal játszottak városunk kosárlabda együttesei. A nők nagyszerű játékkal legyűrték a Diósgyőrt, a férfiak viszont sima vereséget szenvedtek Körmenden, az évek óta sokkal jobban igazoló nagy riválistól.

2017.10.29

Hírek | Sport

Az edző szerint ma bármit is csináltak, gólt képtelenek voltak szerezni. Nagyon „messze” volt az ellenfél kapuja. Szomorú ez a jövőre nézve!

2017.10.25

Hírek | Sport

A ZTE 70–57-re győzött a MAFC ellen a férfi kosárlabda NB I szerdai mérkőzésén. Sokszor tört már borsot csapatunk orra alá az egyetemi csapat, de ma este nem volt esélyük a sikerre a jól játszó ZTE ellen.
2017.10.22

Hírek | Sport

A nyeretlenül sereghajtó Jászberény hazai pályán kilenc ponttal kikapott (73–82) a csapatunktól a férfi kosárlabda NB I alapszakaszának vasárnapi játéknapján.

2017.10.22

Hírek | Sport

Két támadás, két gól! A közel 600 nézőt az esőben, ma sem kápráztatta el csapatunk. azonban a helyzetkihasználás most jó volt. A Soroksár támadott, a gólokat a ZTE rúgta.

2017.10.15

Hírek | Sport

Nagyon izgalmas mérkőzésen, sok hibával tarkított játékkal, az utolsó másodpercben dobott kosárral , de végre nyert csapatunk,. Három vereséget követően, a játékosok ismét „pacsizhattak” az ünneplő közönségükkel. Hajrá ZTE! 

2017.10.15

Hírek | Sport

Ez már sokk! Ez a gödör már nagyon mély! Egy csapat nem zuhanhat így össze, ha két játékosa hiányzik eltiltás miatt. Valami nagyon nincs rendben az együttes körül. 

2017.10.11

Hírek | Sport

Változatos mérkőzésen szenvedett vereséget csapatunk. Az akarással most nem volt baj, de látszott, hogy az új idegenlégiósok messze nem az elvárásoknak megfelelőt nyújtják. Ez most nem sikerült, de reméljük, hogy éppen a bajnok ellen bizonyítják, hogy jól döntöttek a vezetők. 

2017.10.09

Hírek | Sport

A fiúk Szegeden 19, míg a lányok Sopronban 28 ponttal kaptak ki. Szomorú hétvége volt zalai szempontból a labdajátékokban. A foci után a kosárlabdában sem volt örömük a szurkolóknak.

2017.10.08

Hírek | Sport

A győzelmet jobban akaró, fegyelmezettebb csapat vitte haza a három pontot. Ezt a két kiállítás és a tizenegyes is méltóképpen jelképezi. Mi lesz így a szebb napokat is megélt csapatunkkal?

2017.10.01

Hírek | Sport

Csapatunk az előző héten a 92. percben egyenlített a Budafok ellen, most nem akart ennyi ideig esélyt adni ellenfelének, a 73. percben már 2–0-ra vezetett a Budaörs vendégeként. A mérkőzés hajrájában izgalmasabbá vált a találkozó, ám a hazaiak csak szépíteni tudtak.

2017.10.01

Hírek | Sport

Nem ilyen kezdésre számított a szép számú közönségünk. Huszonegy pont az első félidőben, nagyon kevés. Ami talán nagyobb baj, hogy hiányzott a tűz a csapatból, ami a légiósoknál talán még érthető, de a többieknél már nem. Hajrá ZTE!

2017.09.25

Hírek | Sport

A 89. és a 92. percben gólt lőni, már több, mint szerencse. Egy tartalékos csapat ellen sem sikerült idehaza begyűjteni a három pontot. Sőt! Alig több, mint ezer néző nagy bosszúságára gyenge játékot produkált ismét csapatunk.

2017.09.18

Hírek | Sport

A Szolnok gyenge mérkőzésen verte meg a ZTE-t, Katona György gólja után a hajrában Olasz Dénes tette biztossá a Tisza-partiak sikerét. A TV közvetítés alapján látott, „akaratgyenge” hozzáállásnak bizonyára lesznek következményei.

2017.09.11

Hírek | Sport

Babati Benjamin révén csak kapufára futotta a ZTE-nek a Vác ellen, a szívósan küzdő Duna-partiak jó sorozata folytatódott a zalaiak ellen, hiszen ismét pontot szereztek. Kár érte!
2017.09.02

Hírek | Sport

Csapatunk az első félidő során kétgólos előnyre tett szert, és ugyan Boér Gábor mindhárom cserelehetőségét kihasználta a szünetben, ez sem segített a hazaiakon, akik a fordulás utáni percekben háromszor is óriási gólhelyzetben hibáztak. A végén Vernes kihagyott egy tizenegyest, nem sokkal később azonban akcióból betalált. 

 

2017.08.28

Hírek | Sport

Három egymást követő győzelem! Ez már talán néző csalogató szám. Nagyon kellene városunknak egy jó focicsapat, hiszen valaha teltházas mérkőzéseken szurkolhatott a „nagyérdemű”!

2017.08.14

Hírek | Sport

Ki fog itt gólt rúgni? Csapatunk 0-6-os gólkülönbséggel sereghajtó három forduló után. Ideje lenni focizni, mert, ha így folytatják a fiúk, lassan üres lelátók előtt rúgják a bőrt a felújított „szuper” stadionunkban! Hajrá ZTE!

2017.08.06

Hírek | Sport

A hétfői hazai kiábrándító játék után csapatunk idegenben „hozta” tavalyi formáját és egy „ötössel” tér haza. Valami nem „stimmel” az ötösökkel! A csapat szponzorálása, a játékosok pénzelése tényleg ötös, a teljesítmény viszont elégtelen! Hajrá ZTE?! 

2017.06.12

Hírek | Sport

A férfi kosárlabda NB I harmadik helyéért folyó párharcában a Zalaegerszeg 99–95-re legyőzte a Körmendet, ezzel megszerezte a bronzérmet. Gratulálunk! Hajrá ZTE!

2017.06.08

Hírek | Sport

Csapatunk sima, 107-94-es győzelmet aratott Körmenden a férfi kosárlabda NB I bronzcsatájának első felvonásán.  A szerdai találkozó legjobbja Adomas Drungilas, a vendégek litván játékosa volt 26 ponttal és 8 lepattanóval. Az egyik fél második sikeréig tartó párharc második mérkőzését szombaton rendezik.

2017.06.04

Hírek | Sport

Sajnos nem sikerült a bravúr. Az Alba Fehérvár sokáig futott az eredmény után, de az utolsó játékrészben sikerült fordítania, 79–74-re győzött. Nekünk marad a bronz csata a Körmend ellen.

2017.05.31

Hírek | Sport

A betegség és sérülés győzött csapatunk ellen ezen a mérkőzésen, bár a Fehérvár is a pályán volt. Bízunk abban hogy a hétvégi mérkőzésre falépülnek "nagyjaink", felállhatunk a padlóról és újabb borsot törhetünk a jobb erőkből álló Fehérvár orra alá! Hajrá ZTE!
2017.05.26

Hírek | Sport

Sajnos ezen a mérkőzésen kiderült, hogy másfél nap „pihenő” kevés egy olyan sorozat után, amit csapatunk produkált az elmúlt hetekben. Mindent megtettek a fiúk és a közönség is, de az ellenfél fissebb volt. Kedden Fehérváron lehet javítani!

2017.05.25

Hírek | Sport

Fantasztikus első félidő után sikerült nyolc pontot megtartani az előnyből. Nagyot küzdött csapatunk, a jó egyéni teljesítmények mellett a mindenki egy célért harcolva vívta ki a győzelmet. Pénteken ismét lehet hasonló játékot produkálni! Hajrá ZTE!

2017.05.22

Hírek | Sport

Fantasztikus második félidei játékkal, esélyt sem adva a Szolnoknak, győzött csapatunk. A csodálatos, fehérbe öltözött szurkolótábor is kellett persze ehhez a nagy sikerhez. Ilyen küzdőszellemmel és játékkal a Fehérvárt is el lehet kapni az elődöntő mérkőzésein.
2017.05.17

Hírek | Sport

Ismét sikerült idehaza legyőzni a tavalyi bajnokot. Erőnlétileg és fejben is toppon voltak játékosaink, így simán legyőzték a Szolnokot. Pénteken a Tisza parti városban kellene hasonlót produkálni, hogy kicsit pihenhessenek a fiúk, mert a Fehérvár már kipihenten várja ellenfelét.
2017.05.13

Hírek | Sport

Fordulatos mérkőzést vívott csapatunk, de a vége most nem sikerült. Lesz ez még jobb is! Kedden jöhet a folytatás és az újabb siker. Hajrá ZTE!

2017.05.12

Hírek | Sport

Az Oktatási, Kulturális, Ifjúsági és Sport Bizottság döntött arról, melyik a legeredményesebb csapat, ki a legjobb férfi, illetve női versenyző, továbbá ki bizonyult az év felfedezettjének a megyeszékhelyen. Átadták a 2016-os év zalaegerszegi sportolóinak járó elismeréseket.

2017.05.11

Hírek | Sport

Változatos, izgalmas mérkőzésen sikerült legyőzni a tavalyi bajnokot. A III. negyedben kiharcolt jelentős előnyt még ledolgozta a Szolnok, de az utolsó másodpercekben helyén volt a ZTE szív. Gratulálunk! Hajrá ZTE!
2017.04.28

Hírek | Sport

Nagy csatában, sokat érő győzelmet aratott a ZTE KK. A középszakasz végére több „sebből is véreznek” a csapatok. Hatalmas küzdőszellemmel, a hazai játékosaink jó teljesítményének köszönhetően  szereztek a fiúk örömöt az egyre népesebb szurkolótábornak.

2017.04.23

Hírek | Sport

A ZTE KK férfi kosárlabda csapata nagy bravúrral Szolnokon legyőzték a házigazdákat. A lányok sajnos kikaptak Diósgyőrben, így nem játszhatnak az 5. helyért. Focistáink hozták az utóbbi idők „formáját” és nagy zakót kaptak Kisvárdán.

2017.04.21

Hírek | Sport

Kosárlabda ünnep volt városunkban. Előbb a lányok győzték le a Diósgyőr csapatát 77-69-re, majd a férfiak diadalmaskodtak a nagy vetélytárs, Körmend ellen 102-81-re. Gratulálunk! Hajrá ZTE!
2017.04.16

Hírek | Sport

Kosárlabdában és fociban sem szereztek vidám Húsvétot csapataink szurkolóiknak. A kosaras lányok Diósgyőrben, a fiúk idehaza a szomszédvár csapatától szenvedtek sima vereséget. Focistáink is „hozták a szokásos formát”, a Puskás Akadémiát nem késztették nagy ellenállásra. 

2017.04.09

Hírek | Sport

Kevesebb, mint 4 másodperccel a vége előtt Wisnton Shepard zsákolásával kettő pontos előnybe került az Alba, úgy tűnt meg is nyeri a meccset, de Szabó Zsolt nem így gondolta, és bevágott egy triplát. A vége 89–90. Hajrá ZTE!

2017.04.06

Hírek | Sport

Zalaegerszegen fordulatos meccset látott a közönség: az első negyed végén a ZTE fordított 15–3-as rohammal (31–22), a második játékrészben a Szolnok 14–2-vel vette vissza a vezetést (44–49), a harmadik és a negyedik negyed fordulóján 14–4-gyel billentette maga felé a mérleg nyelvét  a ZTE (83–74), amely a 30 pontig jutó Emmanuel Ubilla vezérletével meg is tartotta előnyét.
2017.04.02

Hírek | Sport

Szoros mérkőzés kerekedett a végére. Sajnálatos, hogy a szurkolótáborunk egy részének viselkedése ismét nem a sportszerűségről tanúskodott. A csapatokon pedig nem múlott, hogy igazi rangadó hangulatot varázsoljanak.

2017.03.27

Hírek | Sport

A két felsőházi és az egy középházi kiadó helyért három 16/9-es mutatóval álló csapat – a Kaposvár, a Szombathely és a ZTE – versengett, ráadásul mindhárman idegenben zárták az alapszakaszt. A mérkőzések kimenetele végül azt eredményezte, hogy a Szombathely és a ZTE került a legjobbakhoz, a Kaposvár pedig a középházba.
2017.03.20

Hírek | Sport

Továbbra is él a remény a felsőházba kerüléshez. Csapatunk nagy küzdelemben Sopronban, a régi "mumus" otthonában tudott győzni. Most már jó lenne, ha a hátralévő két mérkőzést is sikerrel vennék a fiúk! Hajrá ZTE!
2017.03.19

Hírek | Sport

Csapatunk hazai pályán könnyedén nyert az élvonalra hajtó Balmazújváros ellen. Az első félidő végére már kétgólos előnyt szereztek a fiúk, a második játékrészben pedig még kétszer mattolták a vendégeket, míg a balmazújvárosiak erejéből csak a szépítésre futotta. 

2017.03.17

Hírek | Sport

Sajnos, csapatunk sima vereséget szenvedett Cegléden. Ceglédi VSE–ZTE FC 3–2 (Frőhlich 6., Albert Á. 23., Szabó V. 83., ill. Bobál G. 19., 68.). Jövő héten a szlovák élvonalban szereplő DAC mellett az osztrák Sturm Graz is ellátogat a labdarúgó NB II-ben szereplő Zalaegerszeg stadionavatójára.

2017.03.16

Hírek | Sport

Nagyon "izzadság szagú", közönség hergelő mérkőzést játszott csapatunk. Csak a végső eredmény elfogadható, a mutatott játék még mindig nem felsőházi színvonalú. Bízunk benne, hogy lesz még jobb is! Hajrá ZTE!
2017.03.09

Hírek | Sport

Nagyon értékes győzelmet aratott csapatunk idegenben. Kiélezett mérkőzésen, a harmadik negyedben nyújtott extra teljesítmény elegendő volt a tetemes előny megtartásához. Gratulálunk! Hajrá ZTE!

2017.03.05

Hírek | Sport

A felzárkózáshoz kevés volt, de legalább idegenbeli pontszerzésnek örülhettek a szurkolók. A nagy küzdelemből igazságos döntetlen született.

2017.03.04

Hírek | Sport

Küzdelmes mérkőzésen, de a szokásos hullámzó játékkal izgatta fel a hűséges közönséget csapatunk. Jó lenne, ha a következő idegenbeli mérkőzéseken bebizonyítanák a fiúk, hogy érdemes velük elutazni a sok-sok szurkolónak!

2017.02.26

Hírek | Sport

Csapatunk nyerte meg az NB II 22. fordulójának rangadóját, miután hazai pályán magabiztos teljesítménnyel 3–1-re diadalmaskodott a Nyíregyháza ellen. Gratulálunk! Így tovább!

2017.02.26

Hírek | Sport

A lányoknak elég volt az utolsó negyed kitűnő hajrája, a fiúk azonban már nem tudták ledolgozni tetemes, 18 pontos hátrányukat. Kár lenne, ha az alapszakasz utolsó negyedében omlana össze a csapat! 

2017.02.19

Hírek | Sport

Sajnos ott folytatta csapatunk, ahol ősszel abbahagyta. Szép ollózós góllal, de csak a 89. percben sikerült pontot menteni Siófokon. A feljutási álmokat dédelgető csapat összeszedett, céltudatosabb játékot kell, hogy produkáljon a jövőben!

2017.02.12

Hírek | Sport

A  Körmend nyolcpontos előnybe került az első negyed végén Zalaegerszegen. A ZTE védekezése azonban olyannyira feljavult a folytatásban, hogy a záró játékrész előtt 62–59-re átvették a vezetést. Azután már csak az eladott labdák miatt bosszankodhatott a csodálatos közönség!

2017.02.05

Hírek | Sport

Rapszódikus mérkőzésen, az első és az utolsó negyedben nyújtott játék volt igazán biztató. Jövő vasárnap a Körmend ellen összeszedettebben kell játszani, hogy ismét örülhessen a hűséges, fantasztikus közönség.
2017.02.03

Hírek | Sport

Szoros mérkőzést vívott csapatunk a jobb "erőkből" álló Tisza partiak ellen. Kár volt a negyedik negyedért és a bírók hergelte közönség megnyilatkozásáért! Szeged után, legközelebb a Körmend ellen lehet idehaza bizonyítani.
2017.02.01

Hírek | Sport

A Zalakerámia Zrt. lett a városi sportcsarnok hivatalos névadó szponzora. A létesítmény mostantól tíz éven keresztül viseli a cég nevét. Több mint 80 millió forintot fordít az önkormányzat és a megyei sportlövő szövetség a zalaegerszegi lőtér rekonstrukciójára.

2017.01.28

Hírek | Sport

Az eredmény nem tükrözi híven, hogy csapatunk eléggé izzadságszagú mérkőzést játszott. Kiegyenlített a mezőny, hiszen ma a Körmend és a Fehérvár is vereséget szenvedett. Csütörtökön lehet ismét bizonyítani a Szolnok ellen idehaza. 

2017.01.22

Hírek | Sport

Csapatunk nem vallott szégyent a listavezető otthonában. Végig partiban voltunk, csak az utolsó percben tudott biztos előnyhöz jutni a hazai csapat. A ZTE focicsapata a Maribor ellen tudott kellő ellenállást tanúsítani. Ezen a mérkőzésen is csak az utolsó 10 percben tudott felülkerekedni a szlovén többszörös bajnokcsapat.

2017.01.16

Hírek | Sport

A nézők számára nagyon idegesítő mérkőzést játszott csapatunk. Kétszeri hosszabbítás után sikerült legyőzni az egykor szebb napokat látott Atomerőmű SE együttesét. Ez a játék azonban nem sok örömet szerzett az 1600 kilátogató és az online közvetítést nyomon követő nézőknek.
2016.12.16

Hírek | Sport

Az első negyedet még a vendég Sopron nyerte meg három ponttal. Még a félidőben is csak döntetlen volt az állás, ám utána a Zalaegerszeg fokozatosan ellépett az ellenfelétől. A legeredményesebb játékos a litván Adomas Drungilas volt 20 ponttal.


2016.12.12

Hírek | Sport

Kiélezett, hosszabbításos mérkőzést vívott csapatunk a MAFC jubileumi, ünnepi megemlékezésén. A MAFC-nak sikerült élnie a lehetőséggel, melyet Adomas Drungilas eltiltása adott a számára, hiába mutatott remek dobóformát Vincent Norfleet.
2016.12.11

Hírek | Sport

Pofonok és újra nagy pofonok! Nem lehet kifogás a sok hiányzó, mert aki pályán volt azt gondolta, hogy elegendő kiküldeni a remegő gatyáját. Ilyen hozzáállást látva, maradtak volna az öltözőben. Az alig több, mint 800 néző nem ezt érdemelte!

2016.12.07

Hírek | Sport

A korábbról elhalasztott mérkőzést is simán behúzta csapatunk, így már a tabella előkelő, III. helyén található. Bár a Vasas megnyerte az első negyedet, a ZTE átvette az irányítást, és meggyőző fölénnyel megnyerte a találkozót.
2016.12.04

Hírek | Sport

Bár a ZTE szerezte meg a vezetést a 72. percben, a hazaiak nem adták fel, és Kemény Tamás előbb a 87. percben akcióból, majd a 90.-ben büntetőből is betalált, így a sérülésektől tizedelt egerszegiek a múlt heti váratlan vereség után ismét nem tudtak pontot szerezni.
2016.12.02

Hírek | Sport

A  második negyedben vett nagy fordulatot a mérkőzés az első játékrész végjátékában még a szombathelyiek vezettek öt ponttal (22–27), csakhogy a második negyedben, 27–31 után a fiaink 14–2-es rohammal fordítottak – és többé nem engedték ki kezükből az előnyt. Természetesen zúgott a csarnok!
2016.11.27

Hírek | Sport

Újabb mélypont idehaza. Közönségriasztó mérkőzésen, kihagyott büntető és még sok-sok idegesítő megnyilatkozás eredményezte az ide sem jövök mostanában bekiabálást. "Szuper" stadionunkban bekövetkezett az, hogy már ezren sem látogatnak ki a mérkőzésekre!
2016.11.25

Hírek | Sport

A múlt hétvégi nagy "égés" után most jeles küzdőszellemről tett tanubizonyságot csapatunk. Ennek köszönhető, hogy nehéz mérkőzésen 16 pontos győzelmet arattak a fiúk. Kellett ez, hogy vissza szerezzék a saját és a nézők bizalmát is. Hajrá ZTE!
2016.11.20

Hírek | Sport

A hosszú idő után ismét hazai környezetben játszó ZTE 21–7-es első negyeddel ragadta magához a kezdeményezést, a harmadik játékrész után pedig 19 pont volt az előnye (73–54). Mint bebizonyosodott, innen is el lehet bukni: a fiúk védekezése összeomlott, Baki Gergely megszórta a mieinket, az utolsó öt percet 6–30-ra bukta el csapatunk.

2016.11.20

Hírek | Sport

A végét megint nem bírta csapatunk, a hajrában már a pontszerzésért is aggódni kellett. Sokkal koncentráltabban kell focizni ebben a kiélezett mezőnyben, mert ezek a pontok nagyon hiányoznak a végelszámoláskor.
2016.11.13

Hírek | Sport

Bencze Tamás:” kemény, férfias meccs volt, nüánszok döntöttek. A centereinknek faultproblémáik voltak, ezért tudott feljönni a Kecskemét. Két légiósunk nem játszott jól, de a magyarjaink szerencsére igen. Nagy öröm ez számunkra.”

2016.11.06

Hírek | Sport

A Zalakerámia ZTE KK kosárlabdacsapata 91–85-ös győzelmet aratott a Szolnoki Olaj otthonában a férfi NB I vasárnapi rangadóján. Vojvoda Dávidot eltiltás miatt nélkülöző Olaj ellen fantasztikusan küzdött csapatunk.

 

2016.11.06

Hírek | Sport

Nehezen, de győzött csapatunk az újonc ellen. Az már korábban bebizonyosodott, hogy az NB. II-ben nincs könnyű mérkőzés. Akkor lehetnek csak feljutási álmok, ha egyenletes, jó teljesítménnyel tudnak előrukkolni a fiúk. Hajrá ZTE!

2016.10.31

Hírek | Sport

Százhalombattára utazott az EuropTec Zalaegerszegi Úszó Klub fiatal tehetsége Matyasovszky Dalma, aki a VI. Matrica Nemzetközi Úszóversenyen indult. Dalma 100 méter hátúszásban 1:03,01 időeredménnyel aranyérmet szerzett.

2016.10.29

Hírek | Sport

Sajnos nem sikerült meglepni az ősi riválist. A Körmend minden csapatrészében jobb volt ezen a mérkőzésen. Hosszú út vezet még a tavalyi sikerszéria eléréséig. Bízunk benne, hogy még sok örömöt szereznek ismét a fiúk a kitartó, lelkes közönségüknek. 

2016.10.22

Hírek | Sport

Villám villámgyors kiállítása (22.perc) után kétszer is vezetést szerzett csapatunk, de a harcos csabaiak mindkétszer kiegyenlítettek. Az eredmény igazságosnak mondható.
2016.10.21

Hírek | Sport

A férfi kosárlabda NB I 4. fordulójában csapatunk hazai pályán 85–78-ra megverte a Szegedet. A ZTE hiába vezetett többször is két számjegyű különbséggel, a vendégek mindig vissza tudott jönni a meccsbe, így a végéig nyílttá tették a találkozót.
2016.10.16

Hírek | Sport

A ZTE Kovács Gábor kiállítása miatt már az első percben emberelőnybe került Sopronban. A védő szabálytalansága miatt megítélt büntetőt a második percben Babati Benjamin értékesítette és ezzel gyakorlatilag eldöntötte a meccset. Ezt követően hamarosan Jakab Dávid, majd Babati is újfent betalált, így a 22. percben már három góllal vezetett csapatunk.
2016.10.10

Hírek | Sport

Tisztességesen helytállt csapatunk a TV közvetítés miatt szokatlan időpontban megrendezett mérkőzésen (ennek hangot és képet adtak szurkolóink is). Nagy hátrányt sikerült ledolgozni az utolsó negyedben, de győzött az összeszokottabb Fehérvár. Női csapatunk nagyon kiélezett mérkőzésen győzte le a Ceglédet.
2016.10.03

Hírek | Sport

A Zalaegerszegen pályára lépő Kisvárda már a nyolcadik percben megszerezte a vezetést, Gosztonyi András beadása után Cseri Tamás volt eredményes. A 29. percben hasonló összjáték végén megduplázta előnyét a vendégcsapat, amely a szünet előtt Miroszlav Grumics révén már 3–0-ra vezetett. A második félidő már kevés izgalmat hozott.
2016.09.26

Hírek | Sport

A férfiaknál hazai győzelem született, míg a nők a III. helyen végeztek a 47. Göcsej Kupán. A fiúk minden mérkőzésüket megnyerték. Sajnálatos, hogy a férfiaknál nem sikerült erősebb, nevesebb csapatokat meghívni az egykor sokkal nívósabb sporteseményre.  

2016.09.25

Hírek | Sport

Kétgólos előnyről bukott pontokat hazai pályán a Puskás Akadémia a ZTE ellen. A felcsútiak Pekár László és Lencse László góljaival az első félidő után 2–0-ra vezettek, de a szünet után hatalmas védelmi hibákat követtek el, így csapatunk Bobál Gergely találatával előbb szépített, majd a belső védő, Forgács András lövésével egyenlített.
2016.09.23

Hírek | Sport

Pénteken kezdődik és vasárnap zárul a nagy hagyományokkal bíró Forest 47. Nemzetközi Kosárlabda Göcsej Kupa. Az ország legrégebbi felkészülési tornáján négy férfi és négy női csapat verseng majd körmérkőzéses rendszerben. A női vonalon a ZTE NKK ellenfelei az Atomerőmű Szekszárd, a PEAC Pécs és a bosnyák Play Off Sarajevo lesznek. A férfiaknál Szlovákiából az Astrum Levice, a MAFC és a Vasas küzd a ZTE KK mellett a rangos trófeáért.
2016.09.18

Hírek | Sport

Csapatunk Patvaros Zsolt bombagóljával szerzett vezetést a Szolnok ellen, majd Végh Gábor találatának köszönhetően fél óra után kétgólos előnyre tett szert. A második negyvenöt percben a Szolnok felállt a padlóról és Tóth László, valamint Kovács Olivér góljával tizenöt perc alatt egalizált. A pontszerzéshez ez sem volt, Bobál Gergely szemfüles góljával a ZTE 3–2-re nyert és otthon tartotta a három pontot.
2016.09.11

Hírek | Sport

A fordulót megelőzően a ZTE hazai pályán mind a három mérkőzését megnyerte, míg a Budaörs az eddigi három idegenbeli bajnokija után egyaránt vesztesen hagyta el a pályát, így óriási meglepetést okozott, hogy csapatunk otthon 1–0-s vereséget szenvedett.
2016.09.02

Hírek | Sport

Az újrajátszásra azért volt szükség, mert egy héttel ezelőtt a városi transzformátorok meghibásodása miatt nem tudták felkapcsolni a stadion reflektorait, így az első félidő után – 1–0-s hazai vezetésnél – a játékvezető a sötétedés miatt félbeszakította a bajnokit.  A félbeszakított találkozóhoz hasonlóan a hazai csapat ezúttal is egygólos előnyt szerzett az első félidőben, a második negyvenöt perc hajrájában pedig újra betalált, így a ZTE 2–0-ra legyőzte a Ceglédet.
2016.08.29

Hírek | Sport

Már a 16. helyre csúszott vissza csapatunk. Idegenben továbbra sem terem sok babér focistáinknak. Az egykor szebb napokat megélt szurkolók egyre türelmetlenebbek, mert kiéhezettek a sikerre.
2016.08.26

Hírek | Sport

A tavalyi sikeres szereplés óta a szurkolók már nagyon várjáka kosárlabda szezon indulását, az új légiósok bemutatkozását. Sajnos ismét bizonytalanság övezi a várakozást, hiszen egyetlen tavaly szereplő idegenlégióst sem sikerült megtartani. Szeptember 6-án láthatják a szurkolók először a ZTE KK csapatát.
2016.08.25

Hírek | Sport

Az első olimpiájáról hazatérő zalai olimpikont Tátrai Miklóst köszöntötték pénteken délután Zalaegerszegen, az Ebergény úti sportlőtéren. A megyeszékhelyi sportlövő zalai szívvel, de a Bp. Honvéd színeiben utazott Rióba. Az ünnepségen Balaicz Zoltán Zalaegerszeg polgármestere köszönte meg Miklósnak, hogy messzire vitte a város hírnevét és gratulált az első olimpiájához.
2016.08.21

Hírek | Sport

Ismét döntetlen, de most idegenben. A kiegyenlített mezőnyben minden pontot meg kell becsülni. Idehaza azonban koncentráltabban kell játszani, hogy a közönség visszatérjen a stadionba,

2016.08.19

Hírek | Sport

Két zalaegerszegi kosárlabdázónak is szurkolhattunk augusztus elején Prágában a B33 World Tour Masters kosárlabda tornán, ahol először szerepelt magyar csapat. A magyar fiúk a fővárosban rendezett B33 Tour Elite kategóriájának megnyerésével vívták ki a jogot, hogy szerepelhessenek a World Tour Mastersen.

2016.08.15

Hírek | Sport

A mérkőzés 20 perces késéssel kezdődött, ugyanis a Dorog busza útközben lerobbant, és végül csapatunk segítségével tudtak megérkezni a helyszínre. Ez kissé megzavarhatta az újoncot, hiszen már az első félidőben eldöntöttük a meccset.
2016.08.11

Hírek | Sport

A labdarúgó NB II 3. fordulójának rangadóján a Nyíregyháza a ZTE-t fogadta. A 62. percben egy bedobás után Rudolf Gergely elé került a labda, aki 16 méterről az alsó sarokba lőtt. Bő tíz perccel később egyenlített a ZTE, egy szöglet után felpattant a labda, majd Városi Viktor a kapuba bólintott.
2016.08.08

Hírek | Sport

Az első forduló szégyenteljes veresége után a fiúk nagyon motiváltan küzdöttek. Igaz, a Siófok 10 játékossal játszott a mérkőzés jelentős részében, de ez semmit sem von le a csapaunk sikeréből. Hajrá ZTE!
2016.07.07

Hírek | Sport

A FIBA 3x3-as csapatba meghívót kapott a ZTE KK két játékosa Kerpel-Fronius Balázs és Mohácsi Máté, akik társaikkal a magyarországi B 33 Tour állomásain, Pécsen és Szegeden mérkőztek nemzetközi csapatokkal.
2016.07.04

Hírek | Sport

A horvátországi Porecben rendezték a Judo Veterán Európa Bajnokságot. A kontinens viadalon 38 ország közel 800 versenyzője között a Zalaegerszegi Judo Sportegyesület színeiben ifj. Nagysolymosi Sándor az M1 korosztály 81 kg-os súlycsoportjában aranyérmet szerzett.
2016.06.20

Hírek | Sport

A 2015/2016-os szezonban a harmadik helyen végzett a ZTE FC az NB II-es labdarúgó bajnokságban. Ágoston Zoltán a klub ügyvezető igazgatója már a stratégiai tervekről tájékoztatott. A befutó, új edző Csató Sándor lett.
2016.06.05

Hírek | Sport

Így van, amikor a sors már nem a mi kezünkben van. Bejött Csank János jóslata, hogy ez a csapat még nem érett az NB-I-es tagságra. Tovább kell építkezni, a küzdőszellemen javítani. Jövőre talán nagyobb sikerrel örvendeztethetik meg a fiúk a hűséges szurkolótáborukat. Hajrá ZTE!
2016.05.30

Hírek | Sport

A labdarúgó NB II 29., utolsó előtti fordulójának mind a nyolc mérkőzését vasárnap késő délután rendezték meg. A második feljutó helyért küzdő csapatok közül a Mezőkövesd kiütötte a Siófokot idegenben, a Zalaegerszeg pedig Daru Bence duplájával gyűrte le a Soroksárt, így az utolsó kör előtt már csak minimális az esély az NB-I-be jutásra.
2016.05.21

Hírek | Sport

A labdarúgó NB II 28. fordulójában a ZTE hazai pályán a 76. és a 82. percben elért gólokkal 2–0-ra legyőzte a Kisvárdát, míg a Mezőkövesd Frőhlich Roland 84. percben szerzett találatával 1–0-ra megverte a Budaörsöt Felcsúton, így megmaradt a kövesdiek kétpontos előnye csapatunkkal szemben.

2016.05.14

Hírek | Sport

Ismét nagyot küzdött csapatunk. Ezért a fantasztikus küzdőszellemért járt a vastaps a fiúknak. Jövőre a szponzorok és a városvezetés nagyobb segítségével már bejuthatunk a legjobb négy csapat elit táborába. A 2500 néző megérdemelné, hogy a körmendiekhez hasonlóan tovább örülhetnének!

2016.05.10

Hírek | Sport

Sajnos nagy „zakó” lett a vége! Lassúak, körülményesek voltak a fiúk, a Körmendnek pedig persze minden bejött. Van így a sportban, pénteken meg lehet mutatni, hogy a fantasztikus közönség előtt csodákra is képes a csapat.

2016.05.09

Hírek | Sport

Végre jó játékkal örvendeztette meg csapatunk a közel 1.500 nézőt. Sajnos a gyirmóti szurkolók buszbalesetének híre rontotta a hangulatot, de a győzelem tényét és jogosságát senki sem vitathatja.
2016.05.09

Hírek | Sport

Fantasztikus csatában, igazi csapategységgel sikerült legyűrni teltházas mérkőzésen a jobb erőkből álló szomszédvári csapatot. Sikerült kiegyenlíteni az állást, kedden Körmenden lehet újabb meglepetést szerezni, aztán hétvégén ismét "kék lehet az Isten"!

2016.05.04

Hírek | Sport

Az utolsó két perc! A körmendi három pontosok, vagy a fáradság, illetve a koncentráció hiánya? Szombatig ezekre a kérdésekre kell megtalálni a választ. Illetve arra, hogy a jövőben lehet-e követni egy kis város példáját és végre megtartani játékosokat és meghatározóakat igazolni. Hajrá ZTE!

2016.05.01

Hírek | Sport

Zavarja a fiúkat a hazai pálya! Húsz perc után összezuhanni nem közönségcsalogató! Terápiának javasolt a ZTE KK Körmend elleni mérkőzéseinek látogatása. A küzdeni tudást ott tanítani lehetne!

2016.04.28

Hírek | Sport

Jobb volt a Szolnok, legalább két "bíróval". Kinney-t már a 31. percben "kipontozták". Az 5. helyen végzett a csapatunk, így a Körmenddel vívhatjuk a rájátszás első körét. Sajnos nem pályaválasztói előnnyel. Akkor is hajrá ZTE!
2016.04.25

Hírek | Sport

A labdarúgó NB II-ben a 2., feljutó helyen álló, ám tavaszi mérkőzéseiből négyet is elveszítő ZTE FC kispadjáról közös megegyezéssel távozik Csank János vezetőedző – értesült a Nemzeti Sport.

2016.04.24

Hírek | Sport

A második félidő elején két kapitális védelmi hibánk után a szolnoki csapat rutinos játékosainak köszönhetően eldöntötte a mérkőzést. A második és a hatodik helyezett között mindössze 4 pont a különbség. Sokkal koncentráltabban kell játszani, ha feljutási álmokat dédelgetünk.
2016.04.19

Hírek | Sport

Tudtuk, hogy „rövid a kispad”, de a sérüléseket és a bírói hibákat, persze végül egy remek napot kifogó Körmendet már nem tudta ellensúlyozni a csapat ezen az estén. Kár volt, a sok szomorú szurkolót látni,  de azért is hajrá ZTE! 

2016.04.16

Hírek | Sport

Tartalékosan sem szabad így szétesni! Kedden a Körmend ellen lehet bizonyítani, hogy úgy „felrobbanhat az aréna”, mint legutóbb a Fehérvár ellen. Hajrá ZTE! 

2016.04.14

Hírek | Sport

Küzdelmes mérkőzésen sikerült legyőzni a sokkal „jobb erőkből” álló Alba Fehérvár együttesét, pedig volt olyan időszak, amikor 5 légióssal a pályán próbálták megállítani a ZTE-t. Ez az este azonban a szív diadaláról szólt. Hajrá ZTE! 

2016.04.10

Hírek | Sport

Az elmúlt hetek szörnyű játékát feledtetve, végre sima győzelmet szerzett csapatunk a tartalékos Siófok ellen. Ezt az utat kell követni és akkor talán nem a kosárlabda mérkőzésen számolhatnak sokkal több nézőt! Hajrá ZTE!

2016.04.10

Hírek | Sport

A hosszabb kispad , a szerencse (és persze a bírók is) a Szolnoknak kedveztek ezen az estén. Telt ház előtt becsülettel küzdött csapatunk, de ez most csak a tisztes helytálláshoz volt elegendő. Szerdán lehet javítani a Fehérvár ellen, Hajrá ZTE!

2016.04.02

Hírek | Sport

Ismét "fekete szombat fociban"! Az újabb nagy pofon már a feljutó hely elvesztését is eredményezte. Rendet kellene tenni a csapat háza táján, mert a „modernizált” stadion és az egyre kevesebb néző kontrasztja nem szül sok jót!  

2016.04.02

Hírek | Sport

Igazi szomszédvári mérkőzés volt a játék minden izgalmával, fordulatával. Govens korai kipontozódása inkább erőt adott a csapatnak és már harmadszor győzött csapatunk a Körmend ellen ebben a szezonban. Hajrá ZTE!

2016.03.26

Hírek | Sport

Nagy pofon Fehérváron, TV-s mérkőzésen. 
2016.03.19

Hírek | Sport

33 percig teljesen nyílt volt a mérkőzés, aztán Govens megrázta magát. 30 pontja és küzdőszelleme átlendítette a csapatot a görcsös, statikus játékon. Zúgjon a hajrá ZTE a középszakaszban is!

2016.03.19

Hírek | Sport

Ismét nem sok örömet szerzett csapatunk a közönségnek. A hazai pálya úgy látszik, hogy hátrányt jelent, hiszen 2-0-ról veszíteni idehaza már igencsak elgondolkodtató. 

2016.03.17

Hírek | Sport

Csapatunk helytállt az „Atom” otthonában is, de nagy csatában alul maradt. Ismét, akárcsak idehaza a Sopron ellen a végére fogyott el a koncentráció és az erő. A lepattanózásban és a három pontos dobásokban is újra gyengélkedett a csapat. A középszakaszban bizonyára lesz ez jobb is! Hajrá ZTE! 

2016.03.13

Hírek | Sport

Görcsösen, nagyon rossz dobószázalékkal játszott csapatunk. Sajnos ezen az estén nem tudtak örömöt szerezni a hálás, népes szurkolótábornak. Bizonyára lesz ez jobb is! Talán éppen a Paks ellen. Hajrá ZTE!
2016.03.12

Hírek | Sport

A ZTE a góllövőlistát vezető Daru Bence büntetőjével már a meccs elején előnybe került. A szünet után Forgács András volt eredményes, majd Wittrédi Dávid a kapufára lőtte csapata második tizenegyesét, de a 88. percben javította hibáját, és a hálóba fejelt.

2016.03.06

Hírek | Sport

A vendég Mezőkövesd-Zsóry Devecseri Szilárd 32. percben szerzett góljával legyőzte a ZTE FC-t a labdarúgó NB II 18. fordulójának záró rangadóján. 10 játékos ellen sem sikerült gólt szerezni!
2016.03.05

Hírek | Sport

Egy pillanatig sem forgott veszélyben a győzelem. Balmazovics, Kerpel-Fronius és persze Govens és Kinney is nagyot küzdött. A mérkőzés néhány szakaszában az ifi játszott. Hajrá ZTE!

2016.03.02

Hírek | Sport

Balmazovics nagy bemutatkozása, a csapategység és a 16 hárompontos kosár volt a győzelem záloga. Természetesen a fantasztikus közönségünk segítsége is kellett az utolsó percekben. Csak így tovább! Hajrá ZTE!
2016.02.24

Hírek | Sport

A címvédő Szolnokra 30 pontos vereséget mért csapatunk a férfi kosárlabda NB I szerdai rangadóján. Az utolsó negyedben csupán hat pontot dobó Tisza-partiak vasárnap kupadöntőt játszottak Budapesten, amelyet a Körmenddel szemben vesztettek el. Ez azonban semmit sem von le a csodálatos győzelem értékéből!

2016.02.20

Hírek | Sport

Kissé döcögésen indult az Andráshidára „költöző” ZTE számára az SZTK-Erima elleni találkozón, de az első találat a legjobbkor jött, hiszen a 45. percben Szalkai Róbert szabadrúgását középen Forgács András a hálóba fejelte. A góllövőlistát vezető Daru Bence aztán megnyugtatta a szurkolókat, 14 méterről a hálóba lőve, a hajrában pedig Városi Viktor tette magabiztossá a sikert, akinek az élete első NB II-es meccsét játszó Gottfried Dániel passza után már csak az üres kapuba kellett lőnie.

2016.02.19

Hírek | Sport

A keddi szegedi győzelem és az út fáradtságát nem tudták kipihenni a fiúk, így már az első negyed dekoncentráltsága eldöntötte a mérkőzést. Nem jutottunk a kupadöntő legjobb négy csapata közé. Sebaj! Szerdán a Szolnokot kell legyőznünk idehaza, aztán irány tovább a bajnoki cím felé vezető úton!

2016.02.19

Hírek | Sport

Szombaton kezdődik a labdarúgó NB II 2015–2016-os kiírásának tavaszi szezonja. A feljutásért és a kiesés elkerüléséért is nagy harc várható, hiszen a csapatokat az élmezőnyben és a hátsó régióban is csak néhány pont választja el egymástól. Szombaton 14.00 órakor Andráshidán játszik csapatunk. Midössze 800 néző tekintheti meg a Szigetszentmiklós elleni mérkőzést

2016.02.17

Hírek | Sport

A Zalakerámia ZTE KK férfi kosárlabdacsapata 76–65-re győzött a Naturtex-SZTE-Szedeák otthonában az NB I 20. fordulójának nyitányán. Csapatunk az első negyedben döntésre vitte a találkozót, 4–2-es hazai vezetés után egy 19–4-es szériával magabiztos előnyt szerzett, és ezt végig meg is tudta tartani, a szegediek nem tudtak egyszer sem hat pontnál közelebb kerülni vendégeikhez.

2016.02.14

Hírek | Sport

Ismét zúgott a teltházas csarnok. A fiúk esélyt sem adtak a Szombathelyieknek. A régi szép idők hangulatát idézte a fantasztikus közönség. Elhangoztak a "kék az Isten", "bajnokcsapat" és az "indul a busz" rigmusok. Ismét jó egerszegiként szurkolni a csarnokban!

2016.02.04

Hírek | Sport

A Zalakerámia ZTE KK férfi kosárlabdacsapata hazai pályán 80–71-es győzelmet aratott a PVSK felett az NB I alapszakaszának 17. fordulójában. Nagyon nehéz mérkőzés volt, egy "harapós" PVSK ellen. Hajrá ZTE! A közelebbi a Szolnoki Olaj KK ellen, ami eredetileg február 10-re volt kiírva, de a szolnokiak kupaszereplése miatt kérték a mérkőzés időpontjának módosítását. Így ezt a találkozót február 24-én 19 órakor játsszuk.
2016.01.30

Hírek | Sport

Lesz ez jobb is! Megszakadt egy győzelmi sorozat. A három egymást követő hazai mérkőzésen, a Pécs, Szolnok ás a Falco ellen lehet bizonyítani és javítani. A lányok hozták a kötelezeőt a BEAC ellen. Hajrá ZTE!

2016.01.28

Hírek | Sport

Rövidesen elnyerheti végleges formáját a zalaegerszegi városi stadion, miután az önkormányzat szerdán hivatalosan is átadta a munkaterületet a kivitelezésért felelős cégnek. A beruházásért egy helyi vállalat, a ZÁÉV ZTE Stadion Konzorcium felel majd. A részletekről sajtótájékoztatón számoltak be az újságíróknak.

2016.01.23

Hírek | Sport

A MAFC csarnokavatóját elrontották fiúk. Csak a negyedik negyed végén kellett kicsit izgulni a szép számú egerszegi szurkolóknak, akik Budapestre is elkísérték az utóbbi időben sikert-sikerre halmozó csapatunkat.

2016.01.20

Hírek | Sport

A ZTE FC felkészülési mérkőzésen 2–2-es döntetlent ért el Szlovéniában a helyi NK Maribor ellen úgy, hogy kétgólos hátrányból tudott egyenlíteni.

2016.01.17

Hírek | Sport

Fantasztikus mérkőzést játszott ismét csapatunk. A "jobb erőkből" álló, "hosszabb kispaddal" rendelkező Fehérvárt sikerült nagyon izgalmas mérkőzésen kétvállra fektetni. Ahogy Bencze Tamás fogalmazott, ehhez kellett a több, mint 2000 szenzációs szurkoló is. Dupla volt az öröm, mert a lányok is győztek a sereghajtó Vasas ellen. Hajrá ZTE!

2016.01.04

Hírek | Sport

Az elhunyt magyar sportolók előtt állít emléket az a 24 órás torna, melyet január 8-án immár hetedik alkalommal rendeznek meg. A Szív Kupa részleteiről az érintettek sajtótájékoztatón számoltak be az újságíróknak.

2015.12.18

Hírek | Sport

Parázs mérkőzést játszott csapatunk a jobb erőkből álló Atomerőmű SE-vel. A meccs legeredményesebb játékosa a ZTE amerikai irányítója, a 23 pontos James Kinney volt. Ő négyszer talált be a triplavonalon túlról, a fiúk összesen 15 hárompontost juttattak célba.

2015.12.13

Hírek | Sport

Hosszabbítás után kapott ki csapatunk Sopronban. Amit a sors nemrég Kecskeméten adott, most azt visszavette. Ehhez persze kellett az is, hogy későn hajráztak a fiúk. Jövő héten, pénteken az Atomerőmű ellen lehet javítani idehaza.

2015.12.10

Hírek | Sport

"Zalakerámia ZTE KK az iskolákban" - ezzel a szlogennel indított programsorozatot városunk férfi kosárlabda klubja. Ennek keretében december 7-én, hétfőn délelőtt a Landorhegyi Sportiskolai Általános Iskolában tartottak edzést, amelybe végül a gyerekek közül is sokakat bevontak.

2015.12.02

Hírek | Sport

A Zalaegerszeg 82–70-re nyert hazai pályán a Jászberény ellen a férfi kosárlabda NB I szerdai mérkőzésén. Az eredmény nem tükrözi a szoros küzdelmet, hiszen a harmadik negyedben a vendégek a vezetést is átvették. Govens vezérletével azonban csapatunk hozta a kötelezőt.

2015.11.28

Hírek | Sport

A ZTE feljutó helyen várja a tavaszi nyitányt. Küzdelmes mérkőzésen, de csapatként jól működve győzött a ZTE Ajkán. Bízunk benne, hogy tavasszal új fűvön a sok-sok hazai mérkőzésen megtartják ezt a helyezésüket és újra első osztályú focicsapata lesz városunknak.
2015.11.21

Hírek | Sport

Korozmán Kevin rögvest a meccs elején megszerezhette volna a vezetést, de lövése centikkel a léc fölött zúgott el. Az „ikszes szagú” mérkőzésen ezt követően kevesebb nagy lehetőség alakult ki, Peszmeg Viktor félpályás átemelési kísérlete és Gohér Gergő közeli szabadrúgása jelentett veszélyt, előbbit azonban Szappanos Péter védte, utóbbi után pedig az oldalhálóban kötött ki a labda. A második félidőben Gohér bombája kerülte el kevéssel a kaput, majd Korozmán ziccere maradt ki, aztán Gohérnak a saját kapuja elől kellett mentenie, így végül nem született gól.  

2015.11.20

Hírek | Sport

Csapatunk hosszabbítás után öt ponttal felülmúlta a házigazda Kecskemétet a férfi kosárlabda NB I pénteki mérkőzésén. A Körmend elleni hazai siker után idegenben is hatalmasat küzdötek a fiúk. Gratulálunk! Hajrá ZTE!

2015.11.14

Hírek | Sport

Csapatunk csaknem telt ház előtt, 88–75-re nyert hazai pályán a Körmend ellen a férfi kosárlabda NB I nyolcadik fordulójának nyitó mérkőzésén. Az első percekben és a végjátékban is fantasztikusat produkáltak a fiúk. Az utolsó percekben már zúgott az "indul a busz" szlogen, és a "kék az Isten".  Gratulálunk!

2015.11.09

Hírek | Sport

Változatos, hullámzó játékkal, a jó harmadik negyednek köszönhetően győzött idehaza férfi  csapatunk (76-66). A lányok sajnos ismét sima vereséget szenvedtek hazai pályán (62-87).

2015.11.08

Hírek | Sport

A forduló egyik rangadóján a Kisvárda a Zalaegerszeget fogadta. A továbbra is idegenben játszó csapatunk Daru tizenegyesével a szünet előtt néhány pillanattal előnybe került (0–1), a 72. percben Erős Gábor szintén tizenegyesből egyenlített (1–1). Mindössze két perc telt el, és Nagy Tamás a győztes találatot is megszerezte (1–2).

2015.11.05

Hírek | Sport

Idén is lesz Csarnok Kupa. A több évtizedes hagyománnyal rendelkező teremlabdarúgó tornát ezúttal is két kategóriában hirdetik meg, így a felnőttek és az öregfiúk mérkőzhetnek meg egymással. A megmérettetést december 11-e és 13-a között rendezik meg a Városi Sportcsarnokban.

2015.10.31

Hírek | Sport

Mindkét félidő elején gólt szerzett a hazai együttes, ami sokkolta csapatunkat. Ennél sokkal több tartás kell, ha komolyabb álmokat szövöget a vezetés és a csapat is. Persze, az sem könnyű, hogy mindig idegenben kell játszani. Tavasszal talán jobban megy a "szekér".

2015.10.24

Hírek | Sport

A kosaras fiúk óriási sikert arattak Szolnokon (72-83), míg focistáink az utolsó percben szerzett góllal mentettek pontot a listavezető otthonában (1-1). Csak így tovább! Kellenek a sikerek és az örömök a sportkedvelőknek.
2015.10.17

Hírek | Sport

Férfi és női kosárlabdacsapatunk is sima vereséget szenvedett, a nőknek (Vasas-ZTE: 73-67) ez háromból semmit jelent, míg a férfiaknál (Pécs-ZTE: 81-62) 2-2 a mutató. Labdarugóink kétszer egyenlítettek Csákváron, de végül kikaptak 3-2-re. Talán lesz még jobb is!

2015.10.11

Hírek | Sport

A múlt heti, MAFC elleni váratlan hazai vereség után most is csak az utolsó negyedben nyújtott megfelelőt csapatunk. Jó lenne, ha kiegyensúlyozottabban, a közönségnek végre igazi örömöt szerezve kosarazhatnának a fiúk. Sajnos a lányok simán kikaptak idehaza a Győrtől.

2015.10.06

Hírek | Sport

A zalaegerszegi hosszútávúszó október 5-én, hétfőn magyar idő szerint reggel 9:29 órakor ugrott vízbe, hogy teljesítse az Ocean’s Seven sorozat – számára – negyedik állomását, a Catalina-csatorna átúszását. Nem sokkal 21:00 óra előtt ért célba, 32.240 métert úszott, nem éppen ideális körülmények között. A nem hivatalos időeredmény: 10 óra 59 perc 40 másodperc.

2015.10.05

Hírek | Sport

Mégis bemehetnek a nézők a csütörtöki Magyarország-Feröer labdarugó Eb-selejtezőre, miután az UEFA felfüggesztette a mérkőzésre kiszabott zárt kapus büntetést. Az UEFA fellebbviteli bizottsága az MLSZ által benyújtott fellebbezés hatására függesztette fel a testület első fokú döntését, de tovább vizsgálja a Magyarország-Románia mérkőzésről készült beadványokat, olvasható az MLSZ honlapján.
2015.10.04

Hírek | Sport

Küzdeni tudásból jeles! Hosszabbítás után idegenben győzött csapatunk a bajnoki nyitányon. A lányok Komlón sima vereséget szenvedtek a PINKK PÉCI 424-től.

2015.10.04

Hírek | Sport

Nem volt egyszerű mérkőzés, de a győzelem a fontos és az, hogy már második helyen van csapatunk. A ZTE nyögvenyelős játékkal nyerte meg stadionfelújítás előtti utolsó hazai mérkőzését. Csak így tovább, ha nyögve is, de győzzünk!
2015.09.27

Hírek | Sport

A szerencse is kellett a győzelemhez, de legalább sikerült. Ez pedig jelenleg a 3. helyet jelenti a táblázaton.  Csank szerint a megszokottnál bátortalanabbul játszottunk, idegenben feltétlenül stabilabbnak kell lennünk.

2015.08.22

Hírek | Sport

Újabb egy évig a Zalakerámia lesz a ZTE férfi kosárlabdacsapatának névadó szponzora. Az erről szóló megállapodást a napokban írták alá. A sikeres cég immár kilencedik esztendeje támogatja a kék-fehéreket.

2015.06.01

Hírek | Sport

A ZTE már a 11. percben megszerezte a vezetést Bailo Dávid révén, majd a szünet után Babati Benjamin és Daru Bence növelte a zalaiak előnyét. A 69. percben Króner Martin szabálytalankodott a 16-oson belül Rajczi Péterrel szemben, de Szappanos Péter kivédte Fejős Áron büntetőjét. A hajrában azért Rajczi és Házi Bence betalált, ám ez már csak szépségtapasznak volt elegendő, a Kaposvár utolsó lett és nyártól a harmadik ligában folytatja.

2015.05.18

Hírek | Sport

Motiválatnal, lelketlen játéknak csak ez lehetett a vége. Már csak két fordulót kell kibírni. Csak a hűséges szurkolókat lehet sajnálni! Szomorú szezont zár kosárlabda és focicsapatunk is. Hajrá ZTE!

2015.05.10

Hírek | Sport

Nagy csata volt, de a második félidőben csapatunk felmorzsolta a MAFC ellenállását és győzött a bentmaradásért zajló, mindent eldöntő harmadik mérkőzésen. A szurkolók remélik, hogy ősszel már nagyobb sikereknek is örülhetnek. Most érjük be ennyivel!

2015.05.10

Hírek | Sport

Magabiztosan nyert a listavezető Vasas városunkban. Az első félidőben Remili Mohamed tizenegyese és Vass Patrik közeli gólja révén kétgólos előnyhöz jutottak a piros-kékek. A szünet után az indulatoké lett a főszerep, legalábbis a lelátón: a két tábor közötti verbális inzultusok után egy vendégszurkoló, majd egy hazai is beszaladt a pályára, rövid időre félbeszakadt a játék, de a rendezők és a rendőrök megakadályozták a két tábor összecsapását. A közjáték után a Vasas még egy gólt szerzett a csereként beállt Ádám Martin révén, majd Simonfalvi Gábor szépített.

2015.05.02

Hírek | Sport

A hazaiak az első 45 perc hajrájában előbb lesről, majd szabályos körülmények között is a kapuba találtak. A vendéglátók már három góllal is vezettek, amikor a fiúk mindent egy lapra feltéve támadtak, de csak a szépítő gól jött össze nekik.

2015.05.01

Hírek | Sport

Hullámzó volt a játék, de a harcossággal nem volt probléma. Lyukas volt a védekezés és sok pontot kaptunk kívülről, de az akarással nem volt gond. A következő mérkőzés május 6-án lesz Budapesten. Csak így tovább!

2015.04.28

Hírek | Sport

Csapatunk végig irányítva a mérkőzést győzte le a MAFC-ot idegenben. Ezzel elnyerte a pályaelőnyt a kiesésért vivott harcban. Május 1-jén 18.00 órakor idahaza kezdődik a párharc a MAFC-al. Már csak kétszer kell legyőzni őket az elitben maradásért.

2015.04.26

Hírek | Sport

Három vesztes mérkőzés után végre győzött csapatunk a feljutási álmokat dédelgető Mezőkövesdiek ellen. A szurkolók hosszú idő után örülhettek igazán a stadionban.

2015.04.17

Hírek | Sport

Kétszer is vezetett csapatunk, de pontot nem szerzett Sopronban. Egymást követően harmadszor is hármat kapott és ismét vereséget szenvedett. A szereplés már néhány "városatyánál is kiverte a biztosítékot!"

2015.04.11

Hírek | Sport

Sorrendben másodszor kapott ki és másodszor kapott három gólt hazai pályán csapatunk. A múlt heti, Siófok elleni súlyos kudarc után a Csákvár is győzelemmel távozott városunkból. A fiaink továbbra is keresik önmagukat, reméljük, még tavasszal megtalálják!

2015.04.04

Hírek | Sport

Küzdöttek a fiúk, de a végén a szerencsésebb csapat győzött. Innen már egyre nehezebb a felkapaszkodás. Sajnos fel kell készülni a legrosszabb forgatókönyvre és a jövőre gondolva saját nevelésű játékosoknak kell több lehetőséget adni.
2015.04.04

Hírek | Sport

Lendvai Miklós igencsak kiakadt csapata szombati, Siófoktól elszenvedett 3–0-s hazai vereségét követően. Bár saját bevallása szerint nem szokása a játékosait kritizálni, ezúttal bizony nem fogta vissza magát. A képzetlenség mellett számon kérte rajtuk az elhivatottságot, az áldozatkészséget is.

2015.03.29

Hírek | Sport

Nem ezt igérhették a fiúk az új szakosztályvezetésnek. A második félidőben az öltözőben hagyták a védekezőtaktikát. A közönség nagy bánatára ismét az utolsó helyen szégyenkezik a csapat. A szebb időkhöz szokott nagyérdemű lassan "elkopik" a lelátókról, aki mégis kimegy, rossz szájízzel kezd egy újabb nehéz hetet városunkban.  

2015.03.29

Hírek | Sport

2013 novembere után nyert újra idegenbeli bajnokit csapatunk. A küzdelmes és kiegyenlített első harminc perc után a Ceglédnek volt több gólszerzési lehetősége, mégis a ZTE szerezte meg Délczeg Gergely remek lövése révén a vezetést. A fordulás után kisvártatva megszületett a második vendéggól, egy kapufa után Forgács András volt jó helyen, és a hálóba passzolt.

2015.03.25

Hírek | Sport

A sikertelen kosárlabda szezon vége felé, elfogadva a régi ügyvezetés lemondását, új pályázatot írtak ki a poszt betöltésére. Doleschall Miklós lett a befutó, aki korábban a MAFC-nál tevékenykedett. A sportigazgatói posztot Bodrogi Csaba fogja a jövőben betölteni, míg a társadalmi elnökségi tagok: Dr. Gyimesi Endre, Dr. Kelemen Péter és Dr. Bárdos László lesznek.
2015.03.22

Hírek | Sport

Csapatunk megszerezte első tavaszi győzelmét.  Az első félidőben a ZTE volt aktívabb, a Soroksár elsősorban a védekezésre koncentrált, de gól ekkor még nem született. Közvetlenül a szünet után a zalaiak védője, Króner Martin fejelt egy szöglet után a hálóba.

2015.03.16

Hírek | Sport

Sajnos nem szereztek ünnepi örömöt csapataink. A focisták után a kosarasok is sima vereséget szenvedtek. Úgy néz ki, végleges, hogy ők is a másodosztályban folytatják, ahonnan a labdarúgókhoz hasonlóan nehéz lesz az ismételt feljutás. Egyre mélyebbre süllyed városunk minden szinten a sport terén is!

2015.03.14

Hírek | Sport

Jobbára a hazai csapat volt fölényben az első 45 percben, amit az eredmény is alátámasztott, a Szeged 10 minutum alatt rámolt be három gólt Szappanos Péter kapujába. Mészáros Márk szöglete után előbb Tóth Gábor, majd Oláh Lóránt szerzett gólt, utóbbi aztán kiosztott egy gólpasszt is Szabó Péternek.

2015.03.07

Hírek | Sport

Ilyen súlyos vereséget régen szenvedett csapatunk idehaza. Ez a mérkőzés bebizonyította, hogy mentálisan és szakmailag teljesen kiégett a csapatunk. A sérülésekkel takarózni nem szerencsés ebben az esetben. Idézet az ellefél edzőjétől: "az elmúlt három évben sikerült hét saját nevelésű játékost beépíteni, akit pályára lehet küldeni, négyet kulcsszerepben!"

2015.03.07

Hírek | Sport

Új tavaszi módi focicsapatunknál, hogy 10 emberrel fejezik be a mérkőzéseiket. Ennek eredménye nem is lehet más, mint maximum döntetlen hazai pályán is. Városunk sportszerető szurkolóinak sajnos így nem sok örömet szereznek a focisták sem. Pedig sok-sok ember szeretne egy kis örömteli kikapcsolódást a mérkőzéseken.

2015.03.03

Hírek | Sport

Harcos játékkal sikerült megszorongatni a bajnokaspiránst. Ezzel a hozzáállással lehet csak a jövőben visszakerülni az elit ligába. Városunk kosárlabdát szerető közönsége már évek óta várja a "feltámadást".

2015.03.01

Hírek | Sport

Nagyot küzdött csapatunk, de a legtapasztaltabb és a legjobban dobó játékos (Vladimir Panic) hiánya csak az egyenlítésrenvolt elegendő. Az utolsó másodpercekben dobott hárompontos a Szeged győzelmét eredményezte. Még a Paks és a Kecskemét elleni mérkőzés van hátra az alapszakaszból.

2015.02.28

Hírek | Sport

Fontos pontot szerzett csapatunk Szolnokról. A pontszerzést úgy hajtották végre a fiúk, hogy 40 percet emberhátrányban játszottak. A felesleges szabálytalanságoktól azonban óvva intett az edző.
2015.02.21

Hírek | Sport

Hősies helytállás idehaza. Fél órát emberhátrányban játszott csapatunk, a szerencse is kellett az egy pont megszerzéséhez. A fiatal csapat ezzel a hozzáállással még sokra viheti, persze ebben az idényben már csak a tisztes középmezőnyben maradás lehet a terv.

2015.02.13

Hírek | Sport

Nem az utolsó helyen a csapat! A végig sereghajtó csapatunk hazai pályán fölényes győzelmet aratott a MAFC ellen a férfi kosárlabda NB I 23. fordulójának pénteki mérkőzésén, ezzel elmozdult a tabella utolsó helyéről. Már a szünetben 22 ponttal vezetett a jól küzdő együttesünk. Csak így tovább!

2015.02.05

Hírek | Sport

Csapatunk hazai pályán izgalmas mérkőzésen legyőzte a jobb erőkből álló Kaposvárt. Végre az utolsó negyedben nem összeomlás, hanem feltámadás volt a csapat játékában. Gratulálunk, innen szép megindulni a bentmaradás felé!

2015.02.04

Hírek | Sport

24 órás úszógálát rendeztek városunkban a Fedett Uszodában. A Zala Megyei Természetbarát Szövetség által szervezett versennyel Dóczy Éva úszóedző emléke előtt tisztelegtek. A megmérettetésen 10 csapat, mintegy 200 tagja vett részt.
2015.02.01

Hírek | Sport

Küzdeni tudásból jeles! A ZTE női kosárlabdacsapata a jó erőkből álló Győr otthonában tudott győzni. Már az első félidőben 50 pontot dobtak, előnyüket pedig a második félidőben is tartani tudták. Gratulálunk!

2015.01.31

Hírek | Sport

A Soproni Sördögök hazai pályán 90–72-re legyőzte a sereghajtó ZTE-t a férfi kosárlabda NB I 20. fordulójának pénteki mérkőzésén. Edzőnk véleménye: "elégedett lehetek a látottakkal, és ha mi is teljes kerettel szerepelünk, akkor az eredmények is jönni fognak."

2015.01.24

Hírek | Sport

Sajtóközlemény. Podlovics Péter, a Zalakerámia ZTE KK ügyvezetője felajánlotta lemondását a klub többségi tulajdonosának. Balaicz Zoltán polgármester elismerve eddigi munkáját, valamint azt, hogy bár a várt sportsikerek elmaradtak, de az ügyvezető gazdasági téren stabilizálta a klub helyzetét- elfogadta azt.

2015.01.23

Hírek | Sport

A Körmend férfi kosárlabdacsapata az NB I 18. fordulójában hatalmas különbségű, 105–64-es győzelmet aratott a Zalakerámia ZTE KK felett a szebb napokat is megélt nyugati fellegvárak csatájában. A sereghajtó ZTE egy negyeden keresztül még tartotta magát, ám a másodikban megrogyott, a nagyszünet után pedig teljesen összeomlott, így a különbség negyven pont fölé nőtt a végére.
2015.01.14

Hírek | Sport

Az új szerzemény sem tudott csodát tenni. A szomszédvárban a Falco-Trend Optika KC Szombathely férfi kosárlabdacsapata simán győzött a Zalakerámia ZTE KK ellen az NB I 17. fordulójában. A mutatónk: 16 mérkőzés, 2 győzelem, 14 vereség!

2015.01.10

Hírek | Sport

Végig kiélezett mérkőzésen végre örülhetett a csaknem ezer néző. Régóta vártak erre Zalaegerszegen. A teljesítmény még nagyobb hullámzó, de ebből a győzelemből talán lehet már tovább építkezni.

2015.01.07

Hírek | Sport

Az Alba könnyedén győzött a sereghajtó ZTE ellen, miután öt játékosa is tíz pont fölé jutott – a fehérváriak már a nagyszünetre 15 pontos előnyt szereztek, majd a harmadik negyedben padlóra is küldték a zalaegerszegieket. A végére annyi kérdés maradt, hogy átlépi-e az Alba a százpontos határt – a válasz nemleges, a vége 98–71.

2015.01.03

Hírek | Sport

A sereghajtó csapatunk ugyan az első negyedet követően még vezetett a Nyíregyháza ellen, és a szünetre is egypontos fórral vonulhatott, de ezt követően megbénult a támadójátéka, a szabolcsiak pedig – akiknél négy játékos is 15 pontig, vagy afölé jutott – végül könnyedén győztek. Új év, régi szomorúság!


2014.12.18

Hírek | Sport

Ez a játékosállomány nem üti meg az élvonal szintjét. Hiányzik egy irányító, egy center és egy magasbedobó. A húzóembereknek kell abban a szerepben lenniük, amihez nem szoktak hozzá. Bármilyen is lesz jövőre a játékosállományunk, nehéz feladat elé nézünk.  Ezt Milos Sporar nyilatkozta. Mi lesz veled így egerszegi férfi kosárlabda?

2014.12.14

Hírek | Sport

Ráfogható a sok sérültre, de ezt az erdményt az ifi is produkálhatta volna. A ZTE női csapata viszont nagy csatában, kiélezett küzdelemben 66–64-re győzött a PEAC-Pécs ellen hazai pályán a női kosárlabda NB I alapszakaszának szombati játéknapján. Taníthatnák a küzdenitudást a fiúknak!

2014.12.10

Hírek | Sport

Az élvonalbeli kosárlabda-bajnokság 11. fordulójában a Naturtex-SZTE-Szedeák hazai környezetben 25 ponttal nyert a Zalakerámia ZTE ellen, a vendéglátók egy híján száz pontot szereztek. A helyzet sajnos változatlan csapatunknál.

2014.12.07

Hírek | Sport

Ekkora zakót a másik kiesőjelölttől! Szégyenteljes! Ezt az eredményt az ifi is simán hozta volna. Sajnos a maradék szurkolókkal is megutáltatták a kosárlabdát, pedig a hűségesek Pestre is szép számban elkisérték a csapatot. Városunk labdajátéksportja most már végképpen agonizál, nyomjunk bele més sok-sok pénzt!

2014.11.22

Hírek | Sport

Régóta áhított győzelemnek örülhetett az alig több, mint 1000 néző. Valószínű, hogy tavasszal többen is kilátogatnak, ha hasonló sikereknek tapsolhatnak. Bízunk benne, hogy végre összeáll a csapat és méltó helyen végez a bajnokságban!

2014.11.19

Hírek | Sport

Pszichológust! Hihetetlen, de megint a második félidőben durrant ki a lufi! Az új igazolás sem segített, ez a fegyver is visszafelé sült el. Ismét a kiesés elkerülése lehet csak a cél. A hűséges szurkolóknak nem ezt igérték.

2014.11.16

Hírek | Sport

A csodára még várni kell. Az első félidőben még vezetett az új edző irányításával csapatunk, de a második félidőben elfogyott az erő és a hit. A sokat emlegetett mentális megerősödésre még várni kell, a közönség nagy bánatára. A nők viszont nagy örömet okoztak a Győr legyőzésével- ZTE-Győr: 79-74

2014.11.15

Hírek | Sport

Új edzővel sem sikerült idegenben győzni. A 94. percben kapott góllal fosztotta meg a csapat a kitartó szurkolókat az igaz örömtől. Kellett ehhez fegyelmezetlenség is, a 84. percben történt kiállítás. Mentalítás tanulásért jó lenne leckét kérni Dárdaitól, a válogatott edzőjétől!

2014.11.08

Hírek | Sport

A ZTE hazai pályán 27 perc játék után már 3–0-ra vezetett a sereghajtó Balmazújváros ellen, a végén mégis meg kellett elégednie a döntetlennel. A Nemzeti Sport információja szerint már nem Lőrincz Emil a labdarúgó NB II-ben szereplő Zalaegerszeg vezetőedzője. Lőrincz helyét elődje, az eddig is a klub alkalmazásában álló, a tavasszal megbízott vezetőedzőként dolgozó Lendvai Miklós veszi át.

2014.11.07

Hírek | Sport

Új edzővel (Heinrich Róbert) próbálta csapatunk meglepni a PVSK-t. Három negyeden keresztül ez ment is, hiszen a zárónegyed előtt a ZTE 63–60-ra vezetett, végül mégis kikapott 10 ponttal. Az eladott labdák száma volt a vereség fő oka. Az utolsó előtti hely minden elárul a csapat jelenlegi helyzetéről.

2014.10.31

Hírek | Sport

Hol szerezze meg az ősi rivális első győzelmét a bajnokságban? Naná, hogy Zalaegerszegen!  Szomorú tények, hogy városunkban a komolyan támogatott foci és kosárlabda nem sok örömet szerez az évek óta sikerre éhes, hűséges szurkolóknak. Nagy kár és kidobott pénz?!

2014.10.31

Hírek | Sport

A Vasas Ferenczi István duplájával 2–0-ra legyőzte hazai pályán a Zalaegerszeget a labdarúgó NB II 12. fordulójának nyitó mérkőzésén. Állítólag ma nem volt meghatározó csatárunk, de a védelem is sajnos a "régi formáját" mutatta. Lassan a kiesés réme is fenyegetheti az egykor szebb napokat megélő csapatunkat.

2014.10.27

Hírek | Sport

Nem megy idehaza a kosarasoknak sem.  A férfi kosárlabda NB I negyedik fordulójában a Falco 88–80-ra nyert. Nathan Healy 30 pontjával hiába lett a mezőny legeredményesebb kosarasa, nem tudta megakadályozni a szombathelyiek harmadik győzelmét a szezonban. Mindig fájdalmas a szomszédvártól idehaza kikapni!

2014.10.25

Hírek | Sport

Sajnos a listavezető jobb volt ezen a mérkőzésen, így oda a hazai veretlenség is. Az első félidőben még bízhattak a szurkolók a jó eredményben, de az ellenfél a második félidő elején nyolc perc alatt "lerendezett" bennünket. Nincs más hátra, mint végre idegenben is meg kell szerezni az első győzelmet, hiszen nagyon szoros a középmezőny. Könnyen a kieső zónába kerülhet a csapat egy rossz széria után.  

2014.10.23

Hírek | Sport

Szoros mérkőzésen a védekezés gyengéi okozták a vereséget. Ennyi kapott ponttal szinte lehetetlen meccset nyerni. Dolgoznunk kell tovább, hogy úgy tudjunk játszani, mint tettük azt a legutóbbi győztes itthoni mérkőzésünkön- mondja az edző.

2014.10.18

Hírek | Sport

A ZTE hiába vezetett a 15. percben már tíz ponttal (32–22), 42–32 után a fehérváriak egy 12–0-s sorozattal fordítottak, sőt, a 24.-ben már ők vezettek tízzel (45–55). Gáspár Dávid kosarával „csak" kilencpontos hátrányból várta a negyedik negyedet a házigazda (53–62), ott azonban belelendültek a fiúk, és Gáspár triplájával az utolsó percben fordítottak (72–71), és végül 74–71-re nyertek.

2014.10.18

Hírek | Sport

Továbbra is várni kell az első idegenben szerzett győzelemre. A mai mérkőzésen is jól kezdtek a hazaiak, hiszen már a 14. percben előnybe kerültek, és az első félidőben meg is tudták tartani a vezetést.  Csapatunk viszont egy pontot végül el tudott hozni, Farkas Norbert lövése talált utat a hazaiak kapujába a 84. percben.

2014.10.13

Hírek | Sport

A 92. percben sikerült idehaza kicsikarni a győzelmet. Csapatunk – bár szerencsével, de győzött – negyedik hazai találkozójukat is hozni tudták. Most már egy idegenbeli sikert is várnak a fiúkról a szurkolók.
 

2014.10.12

Hírek | Sport

A kosárlabda szezon nyitányán a második félidőben az "öltözőben maradt" csapatunk. Ekkor 40 pontos különbséget vert ránk a házigazda. Nem ilyen rossz szezonkezdésre számítottak városunk kosárlabdát szerető szurkolói! Nagy kár érte, csak abban bízhatunk, hogy nem leszünk ismét a futottak még mezőnyében! Egyelőre még nagyon sötét a "palánk".

2014.10.05

Hírek | Sport

Az újonc Csákvár hazai pályán gól nélküli döntetlent játszott csapatunkkal a labdarúgó NB II 8. fordulójának péntek esti mérkőzésén. A ZTE továbbra is nyeretlen idegenben, három vereség mellett ez a második döntetlenje. Sötét az idegenbeli kép! Az edző szerint akkor leszünk jó csapat, ha az ilyen meccseken begyűjtjük a három pontot.

2014.09.27

Hírek | Sport

A labdarúgó NB II 7. fordulójában a Siófok 2–2-es döntetlent játszott hazai pályán csapatunkkal. Szilasi Szabolcs játékvezető öt tizenegyest ítélt meg – a csapatok hármat használtak ki – és kiosztott két piros lapot is. Végre megszületett az első idegenbeli pontszerzés!

2014.09.21

Hírek | Sport

Sokáig nem bírt a szervezetten, jól játszó Cegléddel a ZTE, de a második félidőben hét perc alatt eldöntötték a mérkőzést: a csereként beállt Vittman Ádám 12 méterről lőtt a hálóba, míg Babati Benjámin egy gyönyörű csel után lőtte ki a bal alsó sarkot. A Cegléd erejéből ezután már csak lesgólra és felső lécre futotta, Lőrincz Emil együttese összességében megérdemelten nyert.

2014.09.14

Hírek | Sport

Zárt kapus mérkőzésen sem megy! Idegenben eddig egy gól és semmi más. Soroksáron nem lehettek nézők, de ez sem jelentett semmi előnyt csapatunknak. Jó volna, ha végre nem feltartott kézzel futnának ki a fiúk az idegenben játszott mérkőzéseken és Lőrinc Emil végre láthatná azt a bizonyos átütőerőt.

2014.09.07

Hírek | Sport

A ZTE hátrányból fordítva győzte le az újonc Szeged 2011-et. Igaz, a mérkőzés eleje nem úgy alakult, ahogy azt a fiúk elképzelték, Oláh Lóránt egy kipattanót a hálóba passzolt, sőt a Szeged a félidőben növelhette is volna előnyét. Fordulás után a ZTE ritmust váltott, Bailo Dávid lövésével előbb egyenlített, majd Babati Benjámin lőtte ki 16 méterről a jobb sarkot. Lőrincz Emil együttesének győzelme nagyobb különbségű is lehetett volna, de a 88. percben a szlovén Denis Grbic büntetőjét Molnár F. Tamás kivédte.

2014.09.05

Hírek | Sport

Életének 84. évében elhunyt Rozsnyói Sándor, a legsportszerűbb magyar olimpikon, olimpiai ezüstérmes, Európa-bajnok atléta, akadályfutó. Rozsnyói Sándor Zalaegerszegen született 1930-ban. A melbourne-i olimpián 1956-banRozsnyói nyakába először az aranyérmet akasztották, mert a zsűri kizárta Brashert Rozsnyói akadályozása miatt. Rozsnyói viszont azt nyilatkozta minden fórumon, hogy vetélytársa nem akadályozta őt.

2014.08.31

Hírek | Sport

Délczeg Gergely büntetőjével a ZTE szerzett vezetést a Szigetszentmiklós otthonában, de a félidő végén a hazaiak egyenlíteni tudtak: Pollák szabadrúgását Hevesi-Tóth Tamás a jobb kapufára csúsztatta, onnan Szepessy Róbert elé került a labda, aki az üres kapuba pofozta azt. Nem sokkal a szünet után Tóth Ferenc gurított a jobb sarokba, majd kisvártatva Szabó Bence is gólt szerzett, így Vágó Attila együttese hátrányból fordítva győzte le a ZTE-t.

2014.08.25

Hírek | Sport

A helyzeteivel remekül sáfárkodó ZTE a Szolnokot fogadta, és Délczeg Gergely büntetőjével szerzett vezetést bő negyedóra elteltével. A kék-fehérek a szünet előtt Babati Benjamin lövésével növelték az előnyt, majd fordulás után újabb tizenegyes következett, amit már Melczer Vilmos értékesített – békéscsabai veresége után javítottak a fiúk.
2014.08.18

Hírek | Sport

Az új bajnokság legelső gólját Szilágyi Péter szerezte, a Békéscsaba támadója a 10. percben egy védelmi hiba után passzolt közelről a ZTE hálójába. Csapatunk nem tudott felpörögni, sőt a 49. percben Szilágyi megduplázta saját és a Békéscsaba góljainak számát. A hátralévő időben a csabaiak átadták a területet a Zalaegerszegnek, de a kék–fehérek hiába dolgoztak ki helyzeteket, képtelenek voltak a hálóba találni.

2014.08.11

Hírek | Sport

Mányoki Attila első magyarként, és a világon a 13. úszóként legyőzte az Ocean's Seven következő állomását, a rendkívül veszélyes Tsugaru-szorost. A zalaegerszegi hosszútávúszó 37,1 kilométert tett meg Japánban, 7 óra 29 perc alatt.

2014.08.06

Hírek | Sport

Tisztelt Zalaegerszegiek, Tisztelt ZTE FC szurkolók! Hamarosan elrajtol az újabb NBII-es szezon, ezért a következő felhívással fordulunk Hozzátok: mint tudjátok klubunk életében jelentős változások történtek. A régi rossz vezetést leváltották és a légiós dömping helyett csapatunk játékos keretét magyar fiatalok, köztük több saját nevelés alkotja. Mi úgy gondoljuk ez a helyes irány és remélhetőleg így is marad.

2014.06.30

Hírek | Sport

Gaál Levente minden úszásnemben, minden távon, ismét a legjobb volt a fogyatékkal élők országos bajnokságán.
2014.06.20

Hírek | Sport

Június 11-14 között Kecskeméten rendezte meg a Magyar Úszó Szövetség az ifjúsági országos bajnokságot. Az EuropTec Zalaegerszegi Úszó klub Matyasovszky Dalma révén 3 aranyéremmel, valamint Szabó Rajmund döntős szereplésével zárult a verseny.
2014.06.18

Hírek | Sport

Lőrincz Emil, az MTK korábbi 37-szeres válogatott hátvédje lett a ZTE új vezetőedzője. A szakmai stábot bemutató sajtótájékoztatón bejelentették: a klub visszatér a tradicionális címeréhez.
2014.05.28

Hírek | Sport

Gaál Levente ismét sikeresen szerepelt a Látássérültek Országos Ifjúsági Sportversenyén, melyet ezúttal is Budapesten rendeztek, 2014. május 17-én. Levente tavalyi eredményét is felülmúlva, minden vetélytársát  legyőzve összesen 6 versenyszámban nyert aranyérmet.
2014.05.19

Hírek | Sport

A megyeszékhelyi úszók éremgyűjtő akciója sikerrel zárult a Hajdúszoboszlón megrendezett Árpád Kupa versenyen. Az évjáratos bontásban versenyző úszók szinte minden versenyszámban hoztak érmeket.
2014.05.16

Hírek | Sport

A bennmaradásért vívott rájátszás második mérkőzésén a ZTE hosszabbítás után 95–91-re nyert Nyíregyházán, így kiharcolta élvonalbeli tagságát. Csapatunk az első félidő derekén már 22 ponttal is vezetett (26–48), a Nyíregyháza azonban a 29 pontig jutó Jara Rubin Doyne vezérletével felállt a padlóról, és hosszabbításra mentette a meccset (82–82). Itt azonban már érvényesült a küzdeni tudás, és végül 95–91-re nyertünk, így bent maradtunk az élvonalban.

2014.05.11

Hírek | Sport

Küzdöttek, „haraptak” a fiúk, meg is lett az eredménye. Az elitben való maradásért Nyíregyházán is hasonló hozzáállásra lesz szükség. Ez a nagy múltú csapat nem süllyedhet olyan mélységbe, hogy kiesik az első osztályból.

2014.05.10

Hírek | Sport

Csapatunknak ez volt a hatodik tavaszi bajnokija hazai pályán, ezek közül – négy döntetlen és egy vereség mellett – mindössze egyet nyertek meg. Nem sok örömöt szereznek a fiúk a hűséges, kitartó szurkolóknak. Kár érte!

2014.05.06

Hírek | Sport

Az úszóversenyek szepontjából április fontos hónap volt. Ekkorra a téli felkészülési időszak már a végefelé jár, és mindenki azt latolgatja, hol tart a mezőnyben, mennyit ér az elvégzett rettenetesen sok munka. Természetesen fontos versenyek is társulnak ehhez az időszakhoz, hogy segítsék a erőfelmérést. Az EuropTec-Zalavíz ZÚK  eredményei az alábbiakban olvashatók.
2014.05.03

Hírek | Sport

Újabb nagy pofon a szurkolóknak! A kiesés kapujában csapatunk. Ki-ki mérkőzés következik a Nyíregyháza ellen. A mai mentalitással és küzdőszellemmel nem sok babér teremhet számunkra. Edzőnk szerint "most kiderül, tudunk-e csapatként viselkedni, milyen játékosok és edzők vagyunk". Kiváncsian várjuk!

2014.04.06

Hírek | Sport

Raúl Jiménez: – Nem az a típusú edző vagyok, aki mindig reklamál. Tisztelem a bírókat, a csapatokat, a szövetséget. Azt hiszem, ma talán a legjobb három magyar játékvezető volt itt. Mindenki hibázik egy meccsen: játékosok, edzők. Olyan csapatot szeretnék, amely nem keres kifogásokat. NO COMMENT! Sajnos a nők is kikaptak, de micsoda különbség a bajnokjelölt előtt meghajolni!

2014.04.05

Hírek | Sport

Nem bírt csapatunk idehaza a Tatabányával. Nyolc perc alatt ugyan három gólt is szereztek a csapatok, de sajnos a győzelmet nem sikerült kicsikarni a szurkolók nagy bánatára.

2014.04.03

Hírek | Sport

Az elitbe kerüléshez szükség lett volna az idegenbeli győzelemre, de sajnos nagy zakó lett a vége. Szombaton a Falco-t mindenképpen le kell győzni idehaza, hogy a hűséges szurkolóknak olyan örömben legyen részük, mint a Körmend ellen.

2014.03.31

Hírek | Sport

Itthon is sikerült legyőzni az ősi riválist. Jó hangulati mérkőzésen diadalmaskodott csapatunk. Ennek persze akkor lesz igazi értéke, ha sikerül a nyolc közé kerülni. Ehhez még sokszor kell idegenben is legyőzni az ellenfeleket.

2014.03.29

Hírek | Sport

A labdarúgó NB II. 21. fordulójának nyitó mérkőzésén a Nyíregyháza hazai pályán magabiztos, 3–0-s győzelmet aratott csapatunk ellen. A listavezetőnél Bajzát Péter duplázott, míg Sándor István tizenegyest rontott, de a hajrában szabadrúgásból javított. Sajnos sima ügy lett a vége.

2014.03.23

Hírek | Sport

A ZTE NKK szerezte meg a bronzérmet a női kosárlabda Magyar Kupában, miután Szmiljana Ivanovics ponterősségére (32 pont) építve 72–66-ra legyőzte az MTK-t. Ivanovics mezőnyből nem hibázott dobást, a büntetővonalról is csak egyet, így a mezőny legjobbjának bizonyult – bár az MTK-ból Dragana Svitlica (31 pont) tartotta vele a lépést.

2014.03.23

Hírek | Sport

Ismét a csapategység hozta meg a diadalt. Ezzel a győzelemmel már elérhető közelségbe került a hőn áhított elitbe kerülés lehetősége. Persze ehhez még sok hasonló "egységben az erő" mérkőzést kell megnyerni!

2014.03.22

Hírek | Sport

Jobb volt a Vasas. Akár több góllal is győzhetett volna a fővárosi csapat, de a sok helyzete közül egy gól megszerzése is elég volt a sikerhez. Sajnos ma csak ennyire futotta, de bízzunk benne, hogy az új menedzsment csodát tesz a megtépázott csapattal. Ennek azok a sportot kevésbé kedvelő városlakók is örülnének, akik a sok-sok milliós invesztálásnak jobb helyet találtak volna.

2014.03.15

Hírek | Sport

Változatos mérkőzésen győzte le csapatunk a jó erőkből álló PVSK-t. Justin Safford óriásit játszott, 32 pontjából öt dobás volt hárompontos. Csak így tovább!  A  győzelmet a kórházban lévő masszőrüknek, Polster Péternek ajánlotta Raúl Jiménez edző.

2014.03.14

Hírek | Sport

Harmadik döntetlen sorozatban! Idegenben ez nem rossz eredmény, főleg annak ismeretében, hogy a ZTE-ből három alapember is hiányzott.
2014.03.10

Hírek | Sport

Két győzelem után sima vereséget szenvedett csapatunk a Falco otthonában. A védekezés pocsék volt, amit a 106 pont híven tükröz. Itthon lehet javítani pénteken.

2014.03.09

Hírek | Sport

Küzdelmes mérkőzésen győzött a ZTE. Raul Jiménez elmondta, hogy olyan fontos, de nem feltűnő teljesítmények is hozzájárultak a győzelemhez, mint Gáspár Dávidé, Koma Dánielé, Kertész Dánielé. Jó döntéseket hoztak támadásban és védekezésben is. A lányok nagyon kikaptak Diósgyőrben! DVTK-ZTE: 95-51

2014.03.08

Hírek | Sport

Nagyon bosszantó a 92. percben gólt kapni idehaza! Lendvai Miklós szerint is nehéz ezt megélni, hát még a több mint 2000 nézőnek. Talán lesz ez még jobb is!
2014.03.06

Hírek | Sport

Körmenden a ZTE kiegyenlített mérkőzést vívott, amelynek végén Kámán Tamás triplája jelentette a különbséget. Utóbbi találkozó azonban aligha ér véget ezzel, a hazaiak az utolsó másodpercekben történtek miatt fejezték ki nemtetszésüket – kihagyott dobásuk után álláspontjuk szerint indokolatlanul állították meg a játékvezetők az órát, így két egymást követő időkérés után a megmaradt 1.2 másodperc elég volt a Zete győztes hármasához –, és megóvtak a mérkőzést.

2014.03.02

Hírek | Sport

Utolsó alapszaki mérkőzésén csapatunk kénytelen volt meghajolni a nagyobb tudás előtt. A lányos jelző a dobott kosarak számát jelölte. A nyolc közé jutáshoz ennél sokkal többre lesz szükség. Jelenleg a 10. helyen zárta a csapat az alapszakaszt.

2014.03.01

Hírek | Sport

Két perc alatt lerendezték a csapatok. Megfiatalított együttesünk több lehetőséget alakított ki, de csak egyet sikerült gólra váltani. A nehézségek ellenére egyelőre tartása van a csapatnak, ami dícséretes.

2014.02.28

Hírek | Sport

10 fős csapattal érkezett Debrecenbe, a Hajós Alfred felkészülési versenyre a ZÚK úszó csapata február közepén. Többszáz kilométer ide vagy oda, a gyerekek jól teljesítettek, a mérleg 2 arany, 3 ezüst és 2 bronz-érem.
2014.02.24

Hírek | Sport

Városunk polgármestere sajtóközleményben tájékoztatta az érdeklődőket, hogy sikerült megállapodni Nagy Ferenccel és aláírták a szerződést melynek eredményeként egy új formában, megújult vezetéssel működő és folytonos önkormányzati felügyelettel gazdálkodó ZTE FC szolgálhatja majd minden sportolni vágyó és futballbarát örömét.

2014.02.22

Hírek | Sport

Már az első percekben eldőlt, mert a csapat átaludta a negyedet.  A szurkolók nagy bánatára ezzel a hazai vereséggel nagy valószínűséggel elbúcsúzhatunk az elitbe kerüléses álmoktól. Ne így legyen! A városunknak nagy szüksége lenne férfi  kosaras sikerekre. A lányok legalább hozzák a kötelezőt!

2014.02.18

Hírek | Sport

A régió a sport területén is fokozódó fontosságú szerepet tölt be, így a Szombathelyen megrendezésre kerülő regionális felkészítő edzések és versenyek is nagyobb figyelmet kapnak. 2014. első regionális úszóversenyét február 2-án rendezték a vasi megyeszékhelyen, ahol az EuropTec-Zalaviz ZÚK 14 versenyzővel vett részt. A téli szünet utáni első erőfelmérés motiváló sikerekkel zajlott. Ezúttal négy korábbi megyecsúcs dőlt meg – mindannyi Betlehem Dávid kiváló teljesítményének köszönhetően.
2014.02.18

Hírek | Sport

A Zalaszám Zalaegerszegi Atlétikai Club a hétvégén mutatta be a 2011-ben indult „Sport XXI. Gyermek Atlétikai Programot” támogatóinak, a klubban sportoló fiataloknak és szüleiknek. A Kölyök Atlétika program keretében játékos feladatokkal szerettetik meg a sportot a gyerekekkel.

2014.02.16

Hírek | Sport

Teljesen más fordulatszámon játszott az Alba Fehérvár. Sajnos csapatunk nem tudott meglepetést szerezni, mert csak az első negyedben tartotta a lépést a hazaiakkal. Bizonyára lesz ez még jobb is az itthoni mérkőzéseken.

2014.02.08

Hírek | Sport

Vételi ajánlatot tett szerdán Zalaegerszeg önkormányzata a ZTE-t működtető részvénytársaság többségi részvényeire. Az 1920 Ft-os vételárral és egyéb kötelezettség vállalással a város megmentené az anyagi gondokkal küzdő NB II-es klubot. Nagy Ferenc tulajdonos komoly feltételekhez kötné a szerződés aláírását. A szurkolók péntek reggel ezt az 1920 forintot borítékban elküldték Gyutai Csaba polgármesternek, jelezve, hogy a drukkerek támogatják a város terveit.

2014.02.05

Hírek | Sport

Tizedik alkalommal írt alá szponzori szerződést a Zalaszám Informatika Kft. a Zalaegerszegi Atlétikai Clubbal. Dr. Szász Péter a cég igazgatója elmondta, hogy eredményeket tekintve nincsenek konkrét elvárások a klubbal szemben. Nem a teljesítményre ösztönöznek, hanem arra, hogy minél több zalaegerszegi edző és sportoló vegyen részt a klub munkájában.

2014.02.01

Hírek | Sport

Ismét korábban indulhatott a busz Körmendre! Az első negyed gyengébb játéka után hengerelt csapatunk és nagy zakóval küldte haza a nyolc mérkőzés óta veretlen Körmendet. A presztizsmeccsen végre jól szórakozhatott a közönség. Justin Stafford 40 pontig jutott csapatunkban. Hajrá ZTE!

2014.01.26

Hírek | Sport

A múlt héten felcsillant a remény, hogy kijön csapatunk a gödörből, de a sereghajtó otthonában ismét kikaptunk. A szabolcsiaknál hatan is tíz pont fölé jutottak, a Zalaegerszegben a Safford, Boston, Plumb trió kevés segítséget kapott. Lehet, hogy ez a baj?
2014.01.19

Hírek | Sport

"Új seprű jól seper?" Az edzőcsere hasznosnak bizonyult. A csapat hosszú idő után ismét győzelemmel örvendeztette meg a hűséges szurkolókat. Az első félidő gyengébb játéka után, a harmadik negyedben már megtáltosodtak a fiúk és simán győztek. Gratulálunk! Hajrá ZTE!

2014.01.12

Hírek | Sport

Hatalmas zakó Pakson! Ez már nem az edzőn múlik, inkább a szakosztály vezetésen. Jön azonban Raul Jimenez személyében a spanyol edzőcsoda. Lehet, hogy inkább meghatározó játékos kellene?! Hajrá ZTE!

2014.01.10

Hírek | Sport

"Kirúgták" posztjáról Völgyi Pétert, a férfi kosárlabda NB I-ben szereplő Zalaegerszeg vezetőedzőjét. A klub honlapja csütörtökön arról számolt be, hogy a vezetőség döntésének hátterében a csapat vártnál gyengébb szereplése, eredménytelensége áll.

2014.01.04

Hírek | Sport

A Sopron hosszabbításban győzött Zalaegerszegen, és feljött a tabella negyedik helyére. A ráadás utolsó percének kezdetén még csapatunk vezetett 78–76-ra, ám onnantól már csak a vendégek szereztek pontot – hatot büntetőből, majd a végén Ruják András bevert egy triplát is. Ezt a feketelevest bizony nehéz már megemészteni!
2013.12.21

Hírek | Sport

Az utolsó negyedben szertefoszlott minden remény. Az idei év őszi szezonzáróján is bebizonyosodott, hogy a jó idénykezdés csak a mézesmadzag volt a feketelevesben. Bízunk benne, hogy a fiúk és a csapatvezetés kipihenik magukat és januárban már több örömet szereznek a hűséges szurkolóknak!

2013.12.18

Hírek | Sport

Újra padlón a ZTE! Sajnos a gödör egyre mélyül és lassan sereghajtó lesz csapatunk. Nagy kár, hogy az 1000 hűséges nézőnek nem tudtak a fiúk örömet szerezni. Szombaton Szegeden sem lesz könnyebb.

2013.12.16

Hírek | Sport

Az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség (IKSZ) zalaegerszegi szervezete az elmúlt időszakban több fontos rendezvényt is szervezett, hiszen nyáron jótékonysági bulit tartottak a Korán Érkeztem Koraszülött Egyesület javára, nyár végén kispályás szabadtéri focikupát szerveztek, részt vettek az AquaCity jótékonysági főzőversenyén, most pedig Mikulás Kupa néven jótékonysági focitornát szerveztek a Kölcsey Ferenc Gimnázium tornatermében szombaton.

2013.12.13

Hírek | Sport

Nem a szép számú egerszegi közönségen múlott az újabb szomorú vereség. Sajnos a kitartó buzdítás ellenére sem tudtak igazán felpörögni a fiúk. A védekezésben nyújtott nem kellő koncentráció volt a vereség elsődleges oka. A Szombathely "harapott", mindent megtett a győzelemért, míg a ZTE mentálisan gyenge csapat benyomását keltette. Bízunk benne, hogy lesz jobb is!

2013.12.08

Hírek | Sport

A Sportcsarnokban sokáig fej fej mellett haladt csapatunk és a Kecskemét, a negyedik szakaszban azonban elhúztak a vendégek, Kemal Karahodzsics zsákolása után tizenegy ponttal (42–53) vezettek. Gáspár Dávid triplája életet lehelt a hazaiak játékába, a ZTE kiharcolta a hosszabbítást, abban pedig Gerald Boston tíz pontjára alapozva ki is csikarta a tabella alapján meglepetésnek számító győzelmet.

2013.12.01

Hírek | Sport

Tovább folytatódik a jó sorozat. A ZTE találkozója a Kozármisleny ellen tíz perc késéssel kezdődött, mert a Nemzeti Sport információi szerint a pénznélküliséggel küzdő zalai játékosok ezzel akarták felhívni a figyelmet arra, hogy gondok vannak a klubnál. Végül így is megnyerték a sereghajtó elleni találkozót. Tisztelendő tett!

2013.12.01

Hírek | Sport

A PVSK a 33 pontos Veljko Budimir vezérletével legyőzte a ZTE-t a férfi kosárlabda NB I 10. fordulójának pénteki mérkőzésén. Csapatunk egy negyed után még vezetett, de a második tíz percben tíz ponttal többet szerzett a PVSK, és utána már nem engedte ki a kezéből az előnyt.

2013.11.24

Hírek | Sport

Az Alba Fehérvár idegenben magabiztosan (85–68) legyőzte a ZTE-t a férfi kosárlabda NB I 9. fordulójának szombati játéknapján. A nők is kikaptak  itthon a Szekszárdtól 82-67-re. Szomorú szombatot szereztek csapataink a hűséges szurkolóknak!

2013.11.23

Hírek | Sport

A labdarúgó NB II 15. fordulójában a ZTE hazai környezetben 4–2-re legyőzte az SZTK-Erimát. A vendégek Szlobodan Jakovljevics kiállítása miatt a teljes második félidőt emberhátrányban játszották le.

2013.11.18

Hírek | Sport

A nyári országos bajnokságok után pihenőt kapnak az úszók, majd szeptembertől kezdtek újra edzeni és újra formába lendülni. Matyasovszky Dalmának ez ismét elsőrangúan sikerült, két évjáratos országos csúcsot úszott a hétvégi rövidpályás OB-n, Százhalombattán.
2013.11.16

Hírek | Sport

Sajnos az első félidő sikeres játéka után, a szünetben lélekben az öltözőben maradtak a fiúk, így a 10 pontos hátrányt már felébredve sem tudták behozni. Nagy kár érte, mert a jó kezdés után már a táblázaton is a futottak még mezőnyében találjuk a csapatot.

2013.11.16

Hírek | Sport

Nagyon, nagyon, nagyon sok sikert kívánunk nekik... mondta csapatunk edzője! Biztosan oka volt a nyilatkozatnak, de mi jobban örülnénk, ha a ZTE játékát illethetnénk a jobb, jobb, jobb jelzőkkel.

2013.11.11

Hírek | Sport

A zalaegerszegi Bírkózó SE versenyzői a közelmúltban több helyszínen is sikeresen, eredményesen képviselték városunkat. A különböző korosztályos versenyzők sok-sok érmes helyezést szereztek Szigetváron, és Bükön. Gratulálunk a jó helyezésekhez!
2013.11.10

Hírek | Sport

Ennyit jelent két jó légiós vásárlása. A napokban Nyíregyházára érkezett, korábbi gólkirály Doyne, illetve a vajkezű Hall pályára lépésének köszönhetően egyre inkább nőtt a különbség a csapatok között. A vége sima vereség lett. Kár a rossz főpróbáért a Körmen elleni találkozó előtt, de talán lesz még jobb is! A nők simán győztek a Vasas ellen.

2013.11.08

Hírek | Sport

Nem bírták két vállra fektetni a fiúk a Siófokot. A legutóbbi hat bajnokijából ötöt megnyerő ZTE ma este nem tudott meggyőző játékot produkálni, így igazságos döntetlen született a volt NB-I-sek rangadóján.

2013.11.07

Hírek | Sport

2013. november első hétvégéjén nem pihentek az úszók.  Az EuropTec-Zalaviz ZÚK csapatának tagjai két versenyen is részt vettek. Matyasovszky Dalma a Kecskeméten megrendezett Dr. Dobai Gyula emlékversenyen tarolt – minden versenyszámát megnyerte! Székesfehérváron pedig a 8-11 éves korosztály részére rendeztek felkészülési versenyt, ahol az utánpótlás csapat szerepelt eredményesen.
2013.11.02

Hírek | Sport

Le a kalappal a fiúk előtt! A fizetések késése, a "sztrájkolás" sem tántorította el őket a küzdelemtől, így Fortuna is a segítségükre sietett. Már másodszor ebben a szezonban az utolsó pillanatokban rúgott góllal küldték padlóra a hazai csapatot.

2013.11.01

Hírek | Sport

Jászberényben sokáig nagyon szoros volt a csata: noha 38–29-re elment a Jászberény, a második félidő elején újra közel volt a ZTE (42–40), sőt a harmadik negyed hajrájában Lekli József duplájával vezetett is (62–64). Ekkor azonban – többek között Rasztko Dramicsanin két triplájától fűtve – 16–0-s hazai roham söpört végig a csarnokon, és a vendégek ezt már nem tudták kiheverni.

2013.10.27

Hírek | Sport

A labdarúgó NB II 11. fordulójának záró mérkőzésén a ZTE 3–1-re legyőzte a Gyirmót FC Győrt. A zalaiak vezére Darko Pavicsevics volt, aki az első félidőben a 40. másodpercben, majd a második félidőben a 75. másodpercben talált a kapuba, a hajrában pedig a meccs legszebb gólját szerző Bernando Frizoni tette biztossá a győzelmet.

2013.10.27

Hírek | Sport

Végig vezetve, fantasztikus csapatjátékkal fektették kétvállra az eddig veretlen Paksot a fiúk, megszerezve negyedik győzelmüket. Gratulálunk!

2013.10.20

Hírek | Sport

A Szekszárd hazai pályán 65–64-re legyőzte az eddig veretlen Zalaegerszeget a női kosárlabda NB I 5. fordulójának vasárnapi mérkőzésén. Sopronban első negyedben, 8–7 után Tóth Gergely és Filip Barovics gyors egymásutánban bevert egy-egy hármast, és az ezekre épülő 11–0-s rohammal a soproniak a meccs végéig kitartó előnyt szereztek a ZTE ellen.
 

2013.10.20

Hírek | Sport

A labdarúgó NB II 10. fordulójának vasárnapi záró mérkőzésén a Balmazújváros második félidei teljesítményével megérdemelten nyert hazai pályán 2–0-ra a Zalaegerszegi TE ellen. A rutinos légiós, Marián Sluka visszatérése sem tudott segíteni csapatunkon a Balmazújváros megérdemelten tartotta otthon a három pontot: a 69. percben Müller Zsolt góljával szerezte meg a vezetést, majd a 82. percben a hazaiak gólfelelőse, Urbin Péter is betalált.

2013.10.13

Hírek | Sport

Női csapatunk 69-57-re verte az MTK-t, míg a férfiak 84-59-re győztek a Szeged ellen. Újabb felejthetetlen hétvégét, gyönyörű vasárnap estét szereztek csapataink a fantasztikus szurkolótáboroknak. Gratulálunk!

2013.10.13

Hírek | Sport

Végre meggyőző játékkal örvendeztette meg a csapat a szép számú szurkolókat. Igaz, hogy a vendégek a 38. percben 10 főre fogyatkoztak, de ez már 2-0 -nál történt. Máris az 5. helyre ugrott a csapat a sikerszéria után a tabellán

2013.10.11

Hírek | Sport

Második mérkőzését is megnyerte csapatunk. Ismét nagy csatában diadalmaskodtak a fiúk. Igazi csapatmunka volt. Gratulálunk, várjuk a további sikeres folytatást, ami biztosítéka, hogy nagy számú közönség előtt játszanak idehaza kedvenceink.

2013.10.06

Hírek | Sport

Mindkét csapatunk győzött a hétvégén. A nők a Vasas otthonában, míg a férfiak ideheza a nagy rivális Falco-t verték nagyon izgalmas mérkőzésen. Ekkora örömöt már régen szereztek a fiúk a sikerre éhes, kitartó szurkolóknak. Gratulálunk, csak így tovább! ZTE-Falco: 64-62; Vasas-ZTE: 54-61

2013.10.06

Hírek | Sport

Szerencsés körülmények között nyert Cegléden a ZTE. A Pest megyeiek gyakorlatilag végigtámadták a mérkőzést, de játékosaik a legnagyobb helyzeteket is elhibázták. A szinte az egész mérkőzésen a védekezéssel törődő vendégek a hosszabbításban lecsaptak, a 91. percben a csereként beállt Vayer Gábor elfutott az alapvonalig, Miklósvári János díszkísérete mellett a kapu elé lőtt, a beadásra Babati Benjamin érkezett remekül, és a védőt megelőzve a rövid sarokba helyezett.

2013.10.04

Hírek | Sport

Egy kis fény az alagút végén! 13,5 fél millió forinttal támogatja a HunGast az idei szezonban a zalaegerszegi férfi kosárlabdacsapatot. A eredményes együttműködés érdekében a csapat vezetője, az önkormányzat és a fő támogatók Szponzori Bizottságot alakítottak.

2013.10.02

Hírek | Sport

A közelmúltban két helyszínen is sikeresen helytálltak városunk ifjú birkózói. A Nyugat-magyarországi területi bajnokság keretében Nagysápról és Nagydobszáról is sok-sok éremmel tértek haza.
2013.09.29

Hírek | Sport

A 4. Horváth Zoltán-emléktornán nagyon gyengén játszott csapatunk, pedig a Göcsej Kupa megnyerése után a szurkolók már reménykedtek, hogy a hamarosan kezdődő bajnoki szezonban már nem leszünk pofozógépek. Pénteken az Oberwart-tól, szombaton pedig a házigazda Szombathelytől kaptunk nagy zakót.

2013.09.29

Hírek | Sport

Kiizzadott, szerencsés győzelem, de végre siker! Elkezdünk kimászni a gödör aljáról? Mentálisan igyekszik építkezni a Lendvai Miklós vezette csapat. A szurkolók nagyon várnak már egy sikeres szériát.

2013.09.23

Hírek | Sport

Háromból három! Mindhárom mérkőzését megnyerve, 2009 után ismét itthon tartva, megnyerte a kupát csapatunk. Az október 5-i bajnoki nyitány előtt jók az előjelek. Gratulálunk!
2013.09.22

Hírek | Sport

Ez a csapat Jose Mourinhoval sem lenne képes többre? Ezen a napon bebizonyosodott, hogy egy félidő alatt képesek feltartott kézzel-lábbal megadni magukat. Így Lendvai lehet, hogy felszántaná a pályát, de a csapat aznap beteget jelentene. Hajrá ZTE!

2013.09.18

Hírek | Sport

Simon Antal harmadszor távozik Zalaegerszegről.  Az NB II-es ZTE labdarúgócsapatának vezetősége felmentette a munkavégzés alól a vezetőedzőt. A két profi osztályban (NB I, NB II) ez az első edzőváltás a 2013–2014-es futballszezonban.
2013.09.15

Hírek | Sport

Ki ellen szerezhette szezonbeli első győzelmét a Vasas, mint csapatunk ellen? A Vasas végig meggyőző fölényben, felszabadultan, gólra törően futballozott a nem sokat mutató ZTE ellen, és akár nagyobb különbséggel is nyerhettek volna.

2013.09.08

Hírek | Sport

A ZTE első győzelmét aratta a jelenlegi évadban, a szenvedő fél a Békéscsaba volt. Csapatunk a 14. percben a Haladástól kölcsönkapott Kulcsár Kornél találatával kerültek előnybe, majd hét perccel később Nánási Balázs fejjel növelte az előnyt. Még a szünet előtt 10 emberre fogyatkozott mindkét csapat, Milan Bogunovic és Adrian Voiculet is piros lapot kapott. A szünet után Kulcsár ismét betalált, a vendégek Balogh Milán góljával ugyan szépítettek, de a vereséget nem tudták elkerülni.

2013.09.01

Hírek | Sport

Ez a csapatunk még 10 ember ellen sem képes gólt szerezni fél óra alatt. Ez sok mindent elárul a jelenlegi helyzetről. Amennyiben így folytatódik az NB II-ben is a futottak még mezőnyében fogják számon tartani városunk csapatát. Sajnálatos, hogy az utóbbi években sem a foci, sem pedig a kosárlabda nem segítette a városi image-t.

2013.08.29

Hírek | Sport

"Fekete szerda!" Magyar Kupa mérkőzésen az Ajka nem kis meglepetésre idehaza 2–1-re legyőzte focicsapatunkat. A mérkőzésre ingyenesen kilátogató nézők többségének véleménye az volt a mérkőzés után, hogy legközelebb a csapattagok ne csak ingyenjegyet biztosítsanak számukra, hanem fizessenek is a szurkolóknak!

2013.08.27

Hírek | Sport

A  ZTE labdarúgócsapatának játékosai fizetik a belépőt minden szurkolónak az Ajka elleni Magyar Kupa mérkőzésre. A szakvezetés és a játékosok közösen úgy döntöttek, hogy szeretnék a nézőket kiengesztelni az elmaradt hazai bajnoki győzelem miatt, így a szerdán kilátogató nézők belépőjegyének árát a csapat fogja fizetni.

2013.08.25

Hírek | Sport

Ez a csapat még mindig csak bosszúságot okoz hűséges szurkolóinak. Második mérkőzésén is csak döntetlenre volt képes a ZTE, amely az Ajka elleni meccs első félidejében egyáltalán nem játszott meggyőzően. A szünet után jóval többet támadtak a zalaiak, de egy kontra után az ajkaiak szereztek vezetést, amelyet a ZTE egy percen belül kiegyenlített.

2013.08.20

Hírek | Sport

2013. augusztus 19-én immáron 11. alkalommal került megrendezésre az Augusztusi Csillag Kupa kispályás labdarúgó torna, amelyet a Városi Sportcentrum salakos pályáin villanyfényes világításnál, körmérkőzéses rendszerben vívtak a csapatok.
2013.08.17

Hírek | Sport

Csapatunk még az egy pont megszerezésének is örülhet, hiszen a Kozármisleny otthonában nemhogy nem működött olajozottan a gépezet, hanem egészen a 83. percig kellett a találkozón várni arra, hogy egy igazi gólhelyzetet alakítsanak ki. Kapusunk, Safet Jahic több esetben is bravúrral védte meg kapuját a góltól, így ezt a szezonrajtot gyorsan el kell felejtenie Simon Antal együttesének.
2013.07.25

Hírek | Sport

Az Országos Vidékbajnokság rendezési jogát 2013. július 11-13 között Hódmezővásárhely nyerte el, ahol 55 szakosztály 428 versenyzője képviselte a vidéki úszósportot. Az EuropTec-Zalavíz ZÚK 3 versenyzővel vett részt a bajnokság e versenyén, ahonnan mindhárom versenyzőnk éremmel térhetett haza. Az Országos Delfin Bajnokságot a legfiatalabb korosztályban versenyző úszók számára rendezik – ezúttal Szombathelyen, 2013. július 12-13-án zajlottak a futamok. Az EuropTec-Zalavíz ZÚK utánpótlás csapata is a résztvevő 60 szakosztály egyike volt, s végül a csapatok között a 8. legtöbb (66) ponttal végzett.

2013.07.18

Hírek | Sport

Augusztus 17-én indul az immár egycsoportos, tizenhat csapatos labdarúgó NB II küzdelemsorozata. Városunk csapatánál egyelőre nagy a csend, mindössze egy brazil "légiós" érkezéséről szólnak a hírek, illetve az ificsapatból felkerült játékosok erősítik a játékoskeretet.

2013.07.08

Hírek | Sport

Zalaegerszeg Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatalának Humánigazgatási Osztálya 2013. augusztus 19- én tizenegyedik alkalommal rendezi meg az „Augusztusi Csillag Kupa” elnevezésű nyílt férfi-női kispályás labdarúgó tornát. Helyszín:Városi Sportcentrum villanyfényes salakos és műfüves labdarúgó pályái (Zalaegerszeg, Vágóhíd u. 16. )
2013.07.04

Hírek | Sport

Az úszók legfiatalabb korosztálya (gyermek-delfin) még izgatottan készül az éves országos bajnokságra. Az egy hetes edzőtábort a Gyöngyösön megrendezett Parafa Kupán zárták le Horváth Tamás tanítványai – több ígéretes eredménnyel, köztük Betlehem Dávid két megyecsúcsával.

2013.06.25

Hírek | Sport

Zalaegerszeg adott otthont az Ifjúsági Atlétikai Országos Bajnokságnak, azaz a Forest Kupának. A két napos viadalon közel 600 sportoló mérte össze tudását. A 16-17 éves korosztály számára ez a viadal volt az utolsó erőpróba a június 27-ei ifjúsági világbajnokság előtt, amit a csehországi Ostravában rendeznek. Több zalaegerszegi atléta is jó esélyekkel pályázik arra, hogy bekerüljön a világbajnokságra utazó keretbe.

2013.06.20

Hírek | Sport

Az Országos úszóbajnokságok sora idén az ifjúsági korosztály versenyével kezdődött meg, melyet a Magyar Úszó Szövetség 2013. június 12-15 között Kecskeméten a vadonatúj versenyuszodában rendezett meg. A nemzetközi szabványoknak is megfelelő körülmények között az EuropTec-Zalaviz ZÚK három versenyzője képviselte a szakosztályt, s Matyasovszky Dalma révén 3 bajnoki címet szerzett.
2013.06.09

Hírek | Sport

Három új játékost igazolt a következő idényre a Zalakerámia ZTE kosárlabda klub, és új szponzori szerződést is kötött. Visszatért Kámán Tamás, aki 1996-ban lett a ZTE felnőtt csapat tagja, és legalább 400 mérkőzésen játszott zalaegerszegi színekben; Lekli József az Alba Fehérvártól igazolt a ZTE-hez, a kanadai Doug Plumb pedig egy videóban mutatkozott be az újságíróknak. Jelenleg a tervszerű csapatépítés folyamata zajlik a régi rang visszanyerése érdekében.

2013.06.03

Hírek | Sport

Az utolsó bajnoki fordulóban még az első hely sem tűnt elérhetetlennek a Tarr Sprint Andráshida együttesének. Ehhez csupán annyi kellett, hogy az egerszegiek nyerjenek otthon a NTE MÁV Nagykanizsa gárdája ellen, míg a listavezető Dorog ne nyerjen otthon a Sárvár ellenében. Csapatunk győzött, de a Dorog is.

2013.06.02

Hírek | Sport

Csapatunk végül kivívta a jövő évi NB II-es indulás jogát. Most örüljünk ennek, aztán jövőre szeretnénk ha sokkal több örömet szerezne a ZTE a megfogyaszkodott szurkolótáborának. Hajrá ZTE!

2013.05.26

Hírek | Sport

A zalaegerszegi teke csapat-világbajnokságon a női válogatott és a férfi csapat is aranyérmes lett: a férfiak a macedónokat, míg a hölgyek a románokat győzték le szombaton. Mindkét válogatottunk százszázalékos teljesítménnyel nyerte meg a világbajnokságot.

2013.05.26

Hírek | Sport

Városunkban újra "napos" a foci. Csapatunk idegenben 1–1-es döntetlent harcolt ki a Kozármisleny ellen a labdarúgó NB II Nyugati csoportjának 28. fordulójában, az utolsó előtti forduló szombati játéknapján, és ezzel biztossá tette, hogy a következő szezonban is NB II-es lesz. Már ennek is örülhetünk!
 

2013.05.25

Hírek | Sport

A címvédő magyar női válogatott is döntős a zalaegerszegi teke csapat-világbajnokságon. Kaszás Zoltán együttese a horvátok elleni elődöntőt 5–3-ra megnyerte, és a románok ellen lép pályára a fináléban. A lányokon kívül a férfi válogatott is bejutott a fináléba. Fehér László csapata a románokat verte meg 6-2-re az elődöntőben.


2013.05.23

Hírek | Sport

A női csapat után tovább menetel a férfi tekeválogatott is a zalaegerszegi csapat-világbajnokságon. A magyar együttes az utolsó meccsén 8:0-ra megverte Ausztriát, így továbbra is százszázalékos, a legjobb négy között pedig a lengyelek, a csehek vagy a macedónok következhetnek, ez később dől el – adta hírül a Magyar Tekeszövetség sajtóosztálya.

2013.05.20

Hírek | Sport

Továbbjutott csoportjából a magyar női tekeválogatott a zalaegerszegi csapat-világbajnokságon. Kaszás Zoltán együttese a dánok elleni magabiztos győzelem után hétfőn Bosznia-Hercegovinát verte meg ugyancsak 7:1-re, ezzel eldőlt, hogy a harmadik csoportmeccs eredményétől függetlenül, a címvédő magyar csapat már továbbjutott – tájékoztatott a Magyar Tekeszövetség sajtóosztálya.

2013.05.18

Hírek | Sport

Már az első félidőben eldöntötte csapatunk a mérkőzést. Az utolsó két fordulóban a Kozármisleny (idegenben) és a Haladás II. (itthon) ellen már reméljük, hogy  hasonló örömfocit játszik az egykor szebb napokat megélt csapat.

2013.05.16

Hírek | Sport

Gaál Levente ismét érmes helyezésekkel zárta az úszóversenyt. Zalaegerszegi utánpótlás para-úszó ismét sikeres versenyt zárt április végén. A Látássérültek Országos Ifjúsági Sportversenyét Budapesten rendezték 2013. április 26-án.  Gaál Levente, aki az EuropTec-Zalavíz Zalaegerszegi Úszó Klubnál Horváth Tamás utánpótlás edző vezetésével készült a versenyre két arany-, egy ezüst- és egy bronzéremmel büszkélkedhet a versenyt követően.

2013.05.16

Hírek | Sport

A magyar csapat a várakozásokon felül teljesített. Két aranyérmet, egy ezüstöt és két bronzérmet szereztek hazai közönség előtt. A serdülő világbajnokságra 13 nemzet több mint 130 sportolója érkezett. Huszonöt éve nem adott otthont Magyarország ennek a világeseménynek.

2013.05.12

Hírek | Sport

Ezüstérmes lett az U18-as fiúcsapat a zalaegerszegi teke csapat-világbajnokságon. A magyar válogatott a Brancsek János, Nagy Gergő, Ifj. Horváth Péter, Farkas Ádám négyessel kezdett, ám a második körben cserélt Fehér László szövetségi kapitány, és Nagy helyett Czeilinger Gábor kapott lehetőséget.
 

2013.05.12

Hírek | Sport

Már a tizenegys rugás sem megy! Elfáradt a csapat. Jó, hogy hamarosan vége a bajnokságnak. Abban talán reménykedhetünk, hogy maradunk az NB II-ben. Hajrá ZTE!

2013.05.10

Hírek | Sport

Budapesten a Danubius Hotel Arénában sajtótájlkoztató keretében ismertették a X. U-18-as Leány és Fiú, valamint az V. Felnőtt Női és Férfi Teke Csapat Világbajnokság részletes lebonyolítását és programját. Városunkat Balaicz Zoltán alpolgármester képviselte. Kiemelte, hogy városunk a teke egyik fellegvárának számít.

2013.04.28

Hírek | Sport

Vidékbajnokság – ahogy illik! Az Országos vidékbajnokság rövidpályás versenyét Hódmezővásárhelyen rendezte a Magyar Úszószövetség. Az EuropTec-Zalavíz Zalaegerszegi Úszó Klub versenyzői magabiztos versenyzést követően impozáns éremgyűjteménnyel térhettek haza. Matyasovszky Dalma pedig a “legeredményesebb versenyző” különdíját is kiérdemelte.

 

2013.04.24

Hírek | Sport

A 20. fordulóból elhalasztott mérkőzésen még bizonyára a zord idő emléke kisértett, mert hazai pályán "ráfázott" a csapat. Kár érte, de még lehet javítani a hátralévő fordulókban.

2013.04.21

Hírek | Sport

Papírformának megfelelő pécsi győzelem a szezon utolsó meccsén. Ezzel csak a 11. helyen végzett városunk egykori sikeres kosárlabda egyesülete. Kis pénz, kis csapat, marad a nosztalgia és a csodavárás. Hajrá ZTE!

2013.04.20

Hírek | Sport

Nehéz mérkőzésen győzött a ZTE a szívósan védekező budapestiek ellen. Ez volt sorozatban a csapat negyedik győzelme, mely egyelőre stabil 5. helyezést eredményezett. Az NB II. elitjében maradáshoz még sok ilyen győzelemre lesz szükség!

2013.04.11

Hírek | Sport

Erőn felüli teljesítménnyel a magyar különítmény megszorongatta a jobb erőkből álló Szombathelyt. Fordulatos mérkőzésen 68–68-ra végeztek a felek négy negyedet követően, így jöhetett a ráadás, amelyben a vendégek  bizonyultak jobbnak, három ponttal.

2013.04.11

Hírek | Sport

Mondhatnánk azt is, hogy csapatunk 5 perc alatt eldöntötte a mérkőzést. Azonban az egy gólos győzelemhez a szerencse is kellett. Ne legyünk telhetetlenek, hiszen jelenlegi 5. hely még további NB II-t jelent. Gratulálunk, hajrá ZTE!

2013.04.11

Hírek | Sport

Matura Mihály Nemzetközi Junior kötöttfogású birkózóversenyen (Budapest, Fáy utca) több kategóriában is sikert értek el a zalaegerszegi versenyzők. A versenyen  6 ország, 85 birkózója vett részt. 74 kg-ban Tompa Miklós 3. helyezést ért el. A diák és gyermek kategóriában is sikeresen helytálltak és érmeket szereztek városunk reménységei.

2013.04.06

Hírek | Sport

3-0-ás első félidő után a közel ezer néző azt gondolta, hogy tavaszi fieszta lesz, de a második félidő rémálom lett. Jó volna, ha végre tartása lenne ennek a csapatnak! Most azonban örüljünk a győzelemnek.

2013.04.03

Hírek | Sport

Végig szoros mérkőzésen a végét nem bírta a csapat. Nagyon kellene már egy idegenbeli bravúr is! Talán majd legközelebb.

2013.03.26

Hírek | Sport

Csapatunk hazai pályán 79–53-ra nyert a Debrecen ellen a férfi kosárlabda NB I középszakaszának alsóházában. Örömteli, hogy Koma Dániel és Baki Gergely is 20 pontig jutott. Hajrá magyarok!

2013.03.26

Hírek | Sport

Betelt a pohár! A fulladozásból igyekszik a víz felszínén tartani a vezetőség az NB III. felé süllyedő csapatot. Legutóbb az Egri FC-nél dolgozó Simon Antal váltja Preisinger Sándort az NB II Nyugati csoportjában szereplő ZTE kispadján. Az edző másfél éves szerződést írt alá a zalaegerszegi kluboz.

2013.03.25

Hírek | Sport

A régió úszóversenyét rendezték a közelmúltban Szombathelyen. Az EuropTec-Zalavíz Zalaegerszegi Úszó Klub nagy létszámú csapattal vett részt a Dunántúli Régióbajnokságon, ahol az alapozó időszak közepén a felkészülés alatti állapotfelmérés, versenyrutin megszerzése, illetve annak a lehetőségnek a biztosítása volt a cél, hogy az egyes korosztályokban versenyzők a bajnoki  szintidőket megúszhassák.

2013.03.23

Hírek | Sport

"Válogatott formában" csapatunk. A 88. percben kapott góllal még egy pontot sem tudott szerezni Szigetszentmiklóson. Van úgy, hogy a jobb csapat veszít, de ilyen sokszor?  

2013.03.14

Hírek | Sport

Az első félidő kiegyenlített játéka után a harmadik negyedet 30-8-ra nyerte a csapat, ezzel már "indulhatott is a busz Nyíregyházára". Jó volna, ha a folytatásban is sok-sok örömet szereznének a fiúk a kitartó szurkolóknak!
2013.03.10

Hírek | Sport

A harmadik negyedben "még az öltözőben maradt a csapat", így a végére már csak szorossá tudták tenni a mérkőzést. Kár érte! A férfiak legközelebb március 13-án szerdán fogadják a Nyíregyházát, reméljük több sikerrel.

2013.03.03

Hírek | Sport

Egyszer a utolsó másodpercben vezetett csapatunk, de ez győzelmet ért Sopronban. Végre a küzdeni tudás meghozta gyümölcsét. Bízunk benne, hogy ez a siker az alsóházi küzdelmekhez is tartást ad a csapatnak! A lányok is simán győztek Szekszárdon. Gratulálunk!

2013.03.03

Hírek | Sport

Mély, focira kevésbé alkalmas talajon a ZTE bírta jobban a dagasztást. Több helyzetet dolgoztak ki, melyből egyet Seye révén sikerült értékesíteni. Csak így tovább!

2013.02.24

Hírek | Sport

TOP COP SECURITY JÁSZBERÉNY–ZALAKERÁMIA-ZTE KK 90–62 (28–15, 20–9, 23–15, 19–23). Csapatunk továbbra is a futottak még címszó alatt szerepel a bajnokságban. Sokan sajnáljuk a városban!
2013.02.20

Hírek | Sport

Az EuropTec-Zalavíz Zalaegerszegi Úszó Klub utánpótlás-csapata is részt vet azon a nemzetközi úszóversenyen, melyet a csehországi Brno-ban rendeztek 2013 január 25-26-án. A kis-csapat tagjai remekül szerepeltek, amit a hazahozott éremgyűjtemény is alátámaszt. Ugyancsak Zalaegerszegi utánpótlás úszó ért el sikereket a Fogyatékkal Élők Sportszervezeteinek Magyarországi Szövetsége januári versenyén Gaál Levente személyében.

2013.02.16

Hírek | Sport

Továbbra sem szerez örömet csapatunk idehaza a sikerre éhes szurkolólnak. A Kaposvár sima meccsen győzött, így Valentin napon sem ezért voltak boldogok a Sportcsarnokba látogatók.

2013.02.10

Hírek | Sport

2002 őszén a Bajnokok Ligája selejtezőjében  játszott Manchester United–Zalaegerszegi TE FC mérkőzés is gyanúba keveredett a fogadási botrány kapcsán – írja a brit The Sun egy szerbiai közvetítőre hivatkozva. Az említett, Karesz néven ismert közvetítő négy éve már a Nemzeti Sportban is beszélt a meccset érintő gyanúról. A hétvégi kupameccsen a Videoton idehaza is győzött, egy kilenc gólt hozó mérkőzésen.

2013.02.02

Hírek | Sport

Sajnos a Pécs ellen sem szakadt meg a rossz széria. Három negyeden át egyenrangú ellenfelek voltunk, de az utolsóban elfáradtak a fiúk. Ismét csak a sajnálkodás marad és a tabella 10. helye.

2013.01.30

Hírek | Sport

Nem ment Körmenden sem. Küzdöttek a fiúk, de ez most ismét kevés volt. Jó lenne, ha a hullámvölgyből sikerülne felkapaszkodni, mert már ismét kiesőhely környékén "büszkélkedik" a csapat. Neheze pedig csak most jön!

2013.01.27

Hírek | Sport

A második negyedben úgy tünt, hogy az öltözőben maradt a csapat. Számunkra szégyenteljes 23 pontos előnyt szerzett a Szeged az első félidőben. Hudson nyújtott csak elfogadhatót ezen a mérkőzésen. Nagy kár volt elhullajtani a pontokat egy sereghajtó ellen. A lányok legalább győztek a BSE elen!

2013.01.20

Hírek | Sport

Csak a negyedik negyed közepén sikerült átvenni a vezetést. Volt olyan időszak, amikor a Debrecen már 16 ponttal vezetett. Végül sikerült nyerni, így minden jó, ha a vége jó!

2012.12.23

Hírek | Sport

A csapatok rendkívül kiélezett mérkőzést vívtak egymással, amelyen mindegyik fél csak egyszer-egyszer tudott meglépni kilenc-tíz ponttal, ám a döntés a hajrára és a büntetőzésre maradt, Teo Simovic és Donald Copeland pontjaival pedig nyert a ZTE.

2012.12.16

Hírek | Sport

8 percig tudta tartani magát csapatunk, ezután az Alba Fehérvár átgázolt a ZTE-n. Kár volt érte, mert a lelkes, népes közönség nem 30 pontos veresére hangolt ezen az estén. Ennél sokkal jobban kell "harapni" idehaza!

2012.12.11

Hírek | Sport

A Zalaegerszegi Birkózó SE versenyzői 2012. december 07-én Budapesten vettek részt a Diákolimpia Országos döntőjén. A versenyen 146 induló volt. Molnár Bálint bronzérmet, míg Bartáky Marcell aranyérmet szerzett.
2012.12.11

Hírek | Sport

Több éves kihagyás után ez év telén ismét megrendezésre kerül a nagy hagyományokkal rendelkező Csarnok Kupa. A téli hónapok teremlabdarúgó tornája kapcsán tartottak sajtótájékoztatót a rendezvény helyszínéül szolgáló Városi Sportcsarnokban.

2012.12.09

Hírek | Sport

A Sopron idehaza 75–73-ra legyőzte csapatunkat a férfi kosárlabda NB I 11. fordulójának szombati játéknapján. A végjátékban a szerencse most elpártolt tőlünk.

2012.12.08

Hírek | Sport

A Zalaegerszegi Birkózó Sport Egyesület a közelmúltban ismét több versenyen bizonyította, hogy a gyermek, diák, kadett és felnőtt kategóriában is képes jó eredményekre. A lengyelország Katovicében és a mernyei Szita Bence Emlékversenyen is öregbítették az egerszegi bírkózó sport hírnevét.

2012.12.04

Hírek | Sport

A Zalaegerszegi Birkózó SE versenyzői a közelmúltban Bükkön 12 egyesületet felvonultató birkózó versenyen (Bükk kupán) vettek részt. A korosztályok szép egyéni sikerei mellett a csapatversenyben III. helyezést értek el.

2012.12.01

Hírek | Sport

Hosszabbítás után győzött csapatunk az egyik nagy riválisa ellen. A végig kiélezett mérkőzésen a ráadásban helyén volt a szív, együtt dobbant a csapatban. Most már 5 győzelemmel büszkélkedhetnek a fiúk!

2012.11.30

Hírek | Sport

Zsolnára utazott a magyar serdülő válogatott 2012. november végén, ahol a „7-nemzet versenyét” rendezték meg. Matyasovszky Dalma és Dudar Kata képviselte eredményesen a megyeszékhelyi úszósportot.

2012.11.25

Hírek | Sport

Sajnos csapatunk nem tudott meglepetést szerezni "Somogyországban". Már az első félidőben eldőlt a mérkőzés, a bajnokság meglepetés csapata a Kaposvár tovább szárnyal. Két éve még a mi fiainknak tapsolt ekkor az ország.

2012.11.24

Hírek | Sport

Preisinger edzőnk nézőtérre zavarása ellenére, a Lendvai Miklós iránnyitotta csapat legyőzte a "paksi fakót". A megbízott edző is hiányolta azt a tüzet a csapatból, mely már tavaly kialudt. Tavassszal új szelekkel talán fel lehet éleszteni ismét a tüzet.

2012.11.17

Hírek | Sport

Küzdelmes mérkőzésen a "kis Hali" ellen sem sikerült győzni. Méltányolandó azonban az akarat, mellyel Prisinger Sándor szerint is az idény legjobb játékát nyújtotta a csapat. Kenesei Krisztián sem tudta bevenni a kapunkat.

2012.11.16

Hírek | Sport

Folytatódott jó sorozatunk. Ezúttal idehaza a Pécs gárdáját sikerült legyőzni a második félideji jó játékkal. Gáspár Dávid, Hudson és Simovic vezérletével megszereztük negyedik győzelmünket. Csak így tovább!

2012.11.10

Hírek | Sport

Hosszabbítás után győzött csapatunk Szegeden. A harmadik negyed megtorpanása után képesek voltak a fiúk megújulni, és összeszorított foggal a ráadásban kicsikarták a győzelmet. Női csapatunk is győzött a BSE ellen. Gratulálunk! Hajrá ZTE!
2012.11.10

Hírek | Sport

Csapatunk Kocsárdi Gergely góljával 1–0-ra győzött a Kozármisleny ellen a labdarúgó NB II Nyugati csoportjának 13. fordulójában. Lelkesedéssel és szerencsével gyűrték le a lelkileg több sebből vérző fiúk a jobban focizó vendégeket. Jó, hogy a labda gömbölyű! Hajrá fiúk, csak így tovább!
2012.11.04

Hírek | Sport

Női és férfi csapatunk is győzött! A nőké a nagyobb skalp, hiszen a bajnok Győr csapatát győzték le nagy csatában. A férfiak a negyedik negyedben tudták csak felőrölni a Debreceniek ellenállását. Hajrá ZTE!
2012.11.04

Hírek | Sport

Sima meccs volt, ahogy Bognár György a Csákvár edzője nyilatkozta. Ismét olyan mérkőzést játszott csapatunk ahol még helyzetet sem tudott kialakítani. Sajnos a csapatnál is helyzet van! Ezt jelzi, hogy aki teheti elhagyja a süllyedő hajót. Ebből a mélységből pedig nehéz lesz ismét a felszínre törni.
Lap tetejére
Impresszum | ÁFSZ, adatvédelem, cookie-szabályzat