Egerszeginfo logo

Hírek

2014.06.18

Új edző régi címer a ZTE FC-nél


Lőrincz Emil, az MTK korábbi 37-szeres válogatott hátvédje lett a ZTE új vezetőedzője. A szakmai stábot bemutató sajtótájékoztatón bejelentették: a klub visszatér a tradicionális címeréhez.
Twitter
Az eredeti címeres kitűzőt kapta ajándékul Gyutai Csaba polgármestertől Végh Gábor, a ZTE főtulajdonosa, Lőrincz Emil pedig a város címerét viselheti szíve felett.

- Nem vagyok hivatva Lőrincz Emil munkásságát méltatni, de Pécsett kitűnően dolgozott, az előző szezonban az egyik legstílusosabban játszó együttes a baranyai volt – fogalmazott Gyutai Csaba polgármester.

Végh Gábor, a ZTE főtulajdonosa arról beszélt a sajtótájékoztatón, hogy az új vezetőedzővel szemben az az elvárás, hogy stílusosan, szépen futballozó csapatot kell építenie, amelyiket szeretni fog a közönség. A főtulajdonos arról is beszélt, 6-7 játékost igazolnak, hogy megerősítsék a keretet.

Lőrincz Emil vezetőedző kijelentette: olyan együttest szeretne, amely játssza a futballt.

Lőrincz Emil munkáját Balogh István segíti edzőként, illetve Vlaszák Géza kapusedzőként. A korábbi vezetőedző, Lendvai Miklós képzési igazgatóként az utánpótlással foglalkozik majd. Klubigazgatóként Kocsárdi Gergely dolgozik a csapat sikeréért. A felkészülés a jövő héten kezdődik.

Fotó: Katona Tibor
Forrás: Városi Portál

Szóljon hozzá...


Programajánló

2024. február
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
26272829 

Cégadatbank

Autó, motor

Autó, motor

Itt bármit megtalál ami az autójával kapcsolatos lehet. Új- és használtautó kereskedéseket, szak-szerelőket, hivatalos márkszervizeket.
Egészségügy

Egészségügy

Természetes dolog, hogy minden ember számára a saját, és családja egészsége a legfontosabb.
Elektronika

Elektronika

Vásárolni szeretne valamilyen új elektronikai berendezést? Akár háztartási gépet, akár szórakoztató elektronikai berendezés...
Építőipar

Építőipar

Építkezik? Vagy lakását szeretné felújítani, korszerüsíteni? Nagyon öszszetett folyamatok ezek, és természetesen nem olcsó beruházás...
Faipar

Faipar

Portálunk ezen listáján bemutatjuk azokat a vállalkozásokat melyek a fakitermeléstől kezdődően a bútorgyártásig segítik...
Fémipar

Fémipar

Esztergályost, lakatost vagy hegesztőt keres? Kovácsoltvas kerítést szeretne, vagy csak a felesleges vashulladéktól kíván megszabadulni?
Kereskedelem

Kereskedelem

Talán az egyik legátfogóbb csoportot magába foglaló kifejezés a KERESKEDELEM szó. Nehéz is átfogóan egy általános leírást adni...
Szabadidő

Szabadidő

Kikapcsolódásra, felüdülésre vágyik? Vagy aktívan szeretné eltölteni idejét barátai, családja társaságában?
Számítástechnika

Számítástechnika

A számítógép már olyan szinten az életünk részévé vált, hogy nélküle már el sem lehet képzelni az életet. Szinte minden területen megkönnyíti dolgunkat...
Szépségápolás

Szépségápolás

Itt bármit megtalál ami megszépülését, felfrissülést, és a természetes séget segíti. Nők is, és férfiak egyeránt megtalálhatják a nekik megfelelő szolgáltatást.
Szolgáltatás

Szolgáltatás

Az egyik legtartalmasabb listázásunk. Itt szinte minden olyan témakört megtalál amit az előzőekben nem tudtunk egyértelműen rendszerbe sorolni.
Vendéglátás

Vendéglátás

Az alábbi listáról kiválaszthatja kedvenc vendéglőjét, fagyizóját, de lehetősége nyílik akár azonnali szállásfoglalásra is a hotelek és panziók sokaságából.
Lap tetejére
Impresszum | ÁFSZ, adatvédelem, cookie-szabályzat