Egerszeginfo logo

Hírek

2013.10.04

Szponzori segítség a kosarasoknak


Egy kis fény az alagút végén! 13,5 fél millió forinttal támogatja a HunGast az idei szezonban a zalaegerszegi férfi kosárlabdacsapatot. A eredményes együttműködés érdekében a csapat vezetője, az önkormányzat és a fő támogatók Szponzori Bizottságot alakítottak.

Twitter
A tavalyi támogatás dupláját biztosítja a közétkeztetéssel foglalkozó HunGast Kft. Ezzel az idei szezon kiemelt főszponzora lett.  A csapat támogatói között tudhatja a Coop Zrt.-t és Gyermely Zrt.-t is. A HunGast cégcsoport feladatának tekint a sport és különösen az utánpótlás támogatását.

A csapat menedzsmentjével való szorosabb együttműködés érdekében az önkormányzattal közösen Szponzori Bizottságot hoztak létre, melynek tagjai a legtöbb támogatást biztosító cégek.

A HunGast Kft. figyelemmel kíséri a csapat teljesítményét, a legfontosabb elvárása azonban az utánpótlás eredményes képzése. A következő évek finanszírozását ettől teszi függővé.


Egy kis cégismertető:

A HunGast Kft. olyan közintézmények ellátását végzi, ahol alapkövetelmény a rugalmasság, az ellátottak igényeinek maximális figyelembevétele, valamint a legkülönbözőbb étkezési igények maradéktalan teljesítése. A cég szakmailag jól képzett munkatársai hozzáértéssel és elhivatottsággal teljesítik ezeket az elvárásokat, melynek igazolásaként a HunGast Kft. piaci részesedése folyamatosan növekszik.
 
 E dinamikus fejlődés hatására, a cégcsoport egységeiben éves szinten közel 5.000.000 adag ételt készítenek el. Ez több mint 400 alkalmazott részére biztosít munkahelyet és megélhetést.

A HunGast Kft. tevékenységei között szerepelnek továbbá olyan, a közétkeztetést és vendéglátást elősegítő szolgáltatások, mint konyhatervezés és felújítás valamint a tevékenységhez kapcsolódó szaktanácsadás.

Forrás: Városi Portál

Szóljon hozzá...


Programajánló

2023. szeptember
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Cégadatbank

Autó, motor

Autó, motor

Itt bármit megtalál ami az autójával kapcsolatos lehet. Új- és használtautó kereskedéseket, szak-szerelőket, hivatalos márkszervizeket.
Egészségügy

Egészségügy

Természetes dolog, hogy minden ember számára a saját, és családja egészsége a legfontosabb.
Elektronika

Elektronika

Vásárolni szeretne valamilyen új elektronikai berendezést? Akár háztartási gépet, akár szórakoztató elektronikai berendezés...
Építőipar

Építőipar

Építkezik? Vagy lakását szeretné felújítani, korszerüsíteni? Nagyon öszszetett folyamatok ezek, és természetesen nem olcsó beruházás...
Faipar

Faipar

Portálunk ezen listáján bemutatjuk azokat a vállalkozásokat melyek a fakitermeléstől kezdődően a bútorgyártásig segítik...
Fémipar

Fémipar

Esztergályost, lakatost vagy hegesztőt keres? Kovácsoltvas kerítést szeretne, vagy csak a felesleges vashulladéktól kíván megszabadulni?
Kereskedelem

Kereskedelem

Talán az egyik legátfogóbb csoportot magába foglaló kifejezés a KERESKEDELEM szó. Nehéz is átfogóan egy általános leírást adni...
Szabadidő

Szabadidő

Kikapcsolódásra, felüdülésre vágyik? Vagy aktívan szeretné eltölteni idejét barátai, családja társaságában?
Számítástechnika

Számítástechnika

A számítógép már olyan szinten az életünk részévé vált, hogy nélküle már el sem lehet képzelni az életet. Szinte minden területen megkönnyíti dolgunkat...
Szépségápolás

Szépségápolás

Itt bármit megtalál ami megszépülését, felfrissülést, és a természetes séget segíti. Nők is, és férfiak egyeránt megtalálhatják a nekik megfelelő szolgáltatást.
Szolgáltatás

Szolgáltatás

Az egyik legtartalmasabb listázásunk. Itt szinte minden olyan témakört megtalál amit az előzőekben nem tudtunk egyértelműen rendszerbe sorolni.
Vendéglátás

Vendéglátás

Az alábbi listáról kiválaszthatja kedvenc vendéglőjét, fagyizóját, de lehetősége nyílik akár azonnali szállásfoglalásra is a hotelek és panziók sokaságából.
Lap tetejére
Impresszum | ÁFSZ, adatvédelem, cookie-szabályzat