Egerszeginfo logo

Hírek

2014.02.18

Sport XXI. Gyermek Program


A Zalaszám Zalaegerszegi Atlétikai Club a hétvégén mutatta be a 2011-ben indult „Sport XXI. Gyermek Atlétikai Programot” támogatóinak, a klubban sportoló fiataloknak és szüleiknek. A Kölyök Atlétika program keretében játékos feladatokkal szerettetik meg a sportot a gyerekekkel.

Twitter
A sportegyesület már 21 éves múltra tekint vissza, ezalatt az idő alatt a város egyik legnagyobb létszámú és legelismertebb civil szervezete lett. Szakmailag pedig az atlétikai utánpótlás nevelés egyik legfontosabb hazai bázisának számít, hiszen sportolóik már öt olimpián is részt vettek.

A gyerekek atlétikai nevelése már óvódás korban megkezdődik. Ebben a korban a legfőbb cél, hogy megszerettessék velük a sportot. Ezt olyan gyerekbarát eszközökkel teszik, melyekkel fejlesztik mozgásukat, használatuk azonban nem fizikai erőt igényel, hanem ügyességet.

Az egyesület sportolóinak eredményeire a város is büszke. Ahhoz, hogy a gyerekek egészségesek maradjanak, a rendszeres testmozgás is hozzátartozik, a klub esetében a siker kulcsa, hogy mindennap edzeni tudjanak. Az önkormányzat az ehhez szükséges anyagi támogatást továbbra is biztosítja.
Forrás: Városi Portál

Szóljon hozzá...


Programajánló

2024. július
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 

Cégadatbank

Autó, motor

Autó, motor

Itt bármit megtalál ami az autójával kapcsolatos lehet. Új- és használtautó kereskedéseket, szak-szerelőket, hivatalos márkszervizeket.
Egészségügy

Egészségügy

Természetes dolog, hogy minden ember számára a saját, és családja egészsége a legfontosabb.
Elektronika

Elektronika

Vásárolni szeretne valamilyen új elektronikai berendezést? Akár háztartási gépet, akár szórakoztató elektronikai berendezés...
Építőipar

Építőipar

Építkezik? Vagy lakását szeretné felújítani, korszerüsíteni? Nagyon öszszetett folyamatok ezek, és természetesen nem olcsó beruházás...
Faipar

Faipar

Portálunk ezen listáján bemutatjuk azokat a vállalkozásokat melyek a fakitermeléstől kezdődően a bútorgyártásig segítik...
Fémipar

Fémipar

Esztergályost, lakatost vagy hegesztőt keres? Kovácsoltvas kerítést szeretne, vagy csak a felesleges vashulladéktól kíván megszabadulni?
Kereskedelem

Kereskedelem

Talán az egyik legátfogóbb csoportot magába foglaló kifejezés a KERESKEDELEM szó. Nehéz is átfogóan egy általános leírást adni...
Szabadidő

Szabadidő

Kikapcsolódásra, felüdülésre vágyik? Vagy aktívan szeretné eltölteni idejét barátai, családja társaságában?
Számítástechnika

Számítástechnika

A számítógép már olyan szinten az életünk részévé vált, hogy nélküle már el sem lehet képzelni az életet. Szinte minden területen megkönnyíti dolgunkat...
Szépségápolás

Szépségápolás

Itt bármit megtalál ami megszépülését, felfrissülést, és a természetes séget segíti. Nők is, és férfiak egyeránt megtalálhatják a nekik megfelelő szolgáltatást.
Szolgáltatás

Szolgáltatás

Az egyik legtartalmasabb listázásunk. Itt szinte minden olyan témakört megtalál amit az előzőekben nem tudtunk egyértelműen rendszerbe sorolni.
Vendéglátás

Vendéglátás

Az alábbi listáról kiválaszthatja kedvenc vendéglőjét, fagyizóját, de lehetősége nyílik akár azonnali szállásfoglalásra is a hotelek és panziók sokaságából.
Lap tetejére
Impresszum | ÁFSZ, adatvédelem, cookie-szabályzat