Egerszeginfo logo

Hírek

2012.12.11

Ismét Csarnok Kupa


Több éves kihagyás után ez év telén ismét megrendezésre kerül a nagy hagyományokkal rendelkező Csarnok Kupa. A téli hónapok teremlabdarúgó tornája kapcsán tartottak sajtótájékoztatót a rendezvény helyszínéül szolgáló Városi Sportcsarnokban.

Twitter

A sajtótájékoztatón Balaicz Zoltán alpolgármester beszélt a közel 30 alkalommal megrendezett teremlabdarúgó torna történetéről, jelentőségéről. Elmondta, a térség kiemelkedő téli sporteseményének szülőatja Cuba Béla volt 1972-ben. A torna hamar népszerűvé vált, és a kezdeti Kilián iskolai helyszín helyébe 1981-ben az újonnan átadott Városi Sportcsarnok lépett. Nagy érdeklődés mellett, 40-50 csapat részvételével zajlottak a hétvégi megmérettetések. A torna jelentőségét mutatja, hogy az évek során nemzetközi esménnyé nőtte ki magát, és több határon túli csapat is volt a nevezők között. 2006. után azonban anyagi okok miatt nem volt mód a teremtorna tradícióinak folytatására.

Ez év telén azonban az Egerszegi Sport és Turizmus Kft. és a Magyar Labdarúgó Szövetség együttműködése révén újjáéled a legenda! Kugler László, a Kft. ügyvezetője elmondta, a hagyományok ápolása mellett a sportbarátok megmozgatása is cél, hosszú távon pedig szeretnék, hogy a térség kiemelkedő jelentőségű teremtornájává váljon ismét a Csarnok Kupa.

A január 19-én illetve február 1-3. között megrendezésre kerülő eseményre nevezni Öregfiúk (35 év felett) és Felnőttek kategóriában lehet majd. A várakozások szerint közel félezer focirajongó méri majd össze tudását a több, mint 180 mérközés keretében.A sport szeretetén túl jelentős pénzdíj is ösztönzi a részvevőket. A Felnőtt kategória nyertes csapata  200 000, az Öregfiúk első helyezettje 50 000 Ft-tal lesz gazdagabb. Az ügyvezető elmondta, már most jelentős szponzori érdeklődés övezi a rendezvényt, melynek köszönhetően a játékosok mellett a kilátogató nézők is értékes nyereményekkel gazdagodhatnak.

Bandics Ákos, a Csarnok Kupa Tornaigazgatója a lebonyolítással kapcsolatban szolgált hasznos információkkal: Öregfiúk kategóriában 16 csapat nevezését várják január 11-ig, míg a Felnőtt kategóriában 40 csapat nevezhet január 14-ig. A nevezési lap és a versenykiírás már elérhető a cég titkárságán, a Sportcsarnok 2. emeletén.

Az Öregfiúk kategória mérkőzéseire 2013. január 19-én kerül sor. A 35 év feletti csapatok kategóriájában 16 csapat jelentkezését tudják elfogadni 2013. január 11-én 16 óráig. A nevezési lap és a versenykiírás letölthető innét: Letölthető dokumentumok. A Felnőtt kategória megmérettetéseire február 1-3. között kerül sor. Ebben a kategóriában maximum 40 csapat jelentkezését tudják elfogadni 2013. január 14-én 16.00 óráig.  A nevezési lap és a versenykiírás letölthető innét. A nevezéseket a nevezési lap és a nevezési díj együttes beérkezését követően, azok sorrendjében tudják elfogadni. 

A jelentkezési lapok leadhatók személyesen az Egerszegi Sport és Turizmus Kft. székhelyén (8900 Zalaegerszeg, Stadion út 3.), vagy e-mailben az info@csarnokkupa.hu e-mail címen.

Sorsolás:

  • Felnőtt
    A Csarnok Kupa Felnőtt kategóriájú mérkőzéseire 2013. február 1-3. között kerül sor. Nevezni 2013. január 14-én 16 óráig lehetséges. A nevezések számától függően csoportbeosztást készítenek. A csoportokon belül körmérkőzéses rendszert alkalmaznak. Minden csapat minimum 7 mérkőzést játszik. A sorsolásra 2013. január 21-én 10. órakor kerül sor az Egerszegi Sport és Turizmus Kft. székhelyén (8900 Zalaegerszeg, Stadion út 3. II. em.)
  • Öregfiúk
    A Csarnok Kupa Öregfiúk kategóriájú mérkőzéseire 2013. január 19-én kerül sor. Nevezni 2013. január 11-én 16 óráig lehetséges. A nevezések számától függően csoportbeosztást készítenek. A csoportokon belül körmérkőzéses rendszert alkalmaznak. Minden csapat minimum 3 mérkőzést játszik. A sorsolásra 2013. január 14-én 10. órakor kerül sor az Egerszegi Sport és Turizmus Kft. székhelyén (8900 Zalaegerszeg, Stadion út 3. II. em.)
Forrás: Csarnok Kupa

Szóljon hozzá...


Programajánló

2023. december
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Cégadatbank

Autó, motor

Autó, motor

Itt bármit megtalál ami az autójával kapcsolatos lehet. Új- és használtautó kereskedéseket, szak-szerelőket, hivatalos márkszervizeket.
Egészségügy

Egészségügy

Természetes dolog, hogy minden ember számára a saját, és családja egészsége a legfontosabb.
Elektronika

Elektronika

Vásárolni szeretne valamilyen új elektronikai berendezést? Akár háztartási gépet, akár szórakoztató elektronikai berendezés...
Építőipar

Építőipar

Építkezik? Vagy lakását szeretné felújítani, korszerüsíteni? Nagyon öszszetett folyamatok ezek, és természetesen nem olcsó beruházás...
Faipar

Faipar

Portálunk ezen listáján bemutatjuk azokat a vállalkozásokat melyek a fakitermeléstől kezdődően a bútorgyártásig segítik...
Fémipar

Fémipar

Esztergályost, lakatost vagy hegesztőt keres? Kovácsoltvas kerítést szeretne, vagy csak a felesleges vashulladéktól kíván megszabadulni?
Kereskedelem

Kereskedelem

Talán az egyik legátfogóbb csoportot magába foglaló kifejezés a KERESKEDELEM szó. Nehéz is átfogóan egy általános leírást adni...
Szabadidő

Szabadidő

Kikapcsolódásra, felüdülésre vágyik? Vagy aktívan szeretné eltölteni idejét barátai, családja társaságában?
Számítástechnika

Számítástechnika

A számítógép már olyan szinten az életünk részévé vált, hogy nélküle már el sem lehet képzelni az életet. Szinte minden területen megkönnyíti dolgunkat...
Szépségápolás

Szépségápolás

Itt bármit megtalál ami megszépülését, felfrissülést, és a természetes séget segíti. Nők is, és férfiak egyeránt megtalálhatják a nekik megfelelő szolgáltatást.
Szolgáltatás

Szolgáltatás

Az egyik legtartalmasabb listázásunk. Itt szinte minden olyan témakört megtalál amit az előzőekben nem tudtunk egyértelműen rendszerbe sorolni.
Vendéglátás

Vendéglátás

Az alábbi listáról kiválaszthatja kedvenc vendéglőjét, fagyizóját, de lehetősége nyílik akár azonnali szállásfoglalásra is a hotelek és panziók sokaságából.
Lap tetejére
Impresszum | ÁFSZ, adatvédelem, cookie-szabályzat