Egerszeginfo logo

Hírek

2015.12.10

A kosárlabdát népszerűsítették


"Zalakerámia ZTE KK az iskolákban" - ezzel a szlogennel indított programsorozatot városunk férfi kosárlabda klubja. Ennek keretében december 7-én, hétfőn délelőtt a Landorhegyi Sportiskolai Általános Iskolában tartottak edzést, amelybe végül a gyerekek közül is sokakat bevontak.

Twitter
A lelátót zsúfolásig megtöltő érdeklődőknek Mátai Ferenc intézményvezető mutatta be a csapatot, amely teljes létszámmal jelent meg. Kiemelte, hogy a csapatnak négy tagja is a Landorhegyi iskolába járt: két edző, Bence Tamás és Kámán Tamás, a játékosok közül pedig Gáspár Dávid és Gáll Dominik.

  A gyerekek nagy tapssal köszöntötték a csapatot, akik meg is hálálták a megelőlegezett bizalmat: a lefutások, létszámfölényes játékok végén hatalmas zsákolásokkal rengették meg a palánkokat.

  Talán ennél is nagyobb élményt jelentett a találkozó azoknak a gyerekeknek, akik közös csapatban játszhattak dobóversenyt az NB-I-esekkel. Hatvanan éreztek ehhez elég bátorságot, és valamennyien lehetőséget is kaptak.
  Az edzés végén hatalmas autogram-kérő tömeg vette körül a játékosokat, akik türelmesen írták nevüket a ZTE KK műsorfüzeteiben lévő fényképük alá.

Forrás: Landorhegyi Iskola

Szóljon hozzá...


Programajánló

2023. szeptember
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Cégadatbank

Autó, motor

Autó, motor

Itt bármit megtalál ami az autójával kapcsolatos lehet. Új- és használtautó kereskedéseket, szak-szerelőket, hivatalos márkszervizeket.
Egészségügy

Egészségügy

Természetes dolog, hogy minden ember számára a saját, és családja egészsége a legfontosabb.
Elektronika

Elektronika

Vásárolni szeretne valamilyen új elektronikai berendezést? Akár háztartási gépet, akár szórakoztató elektronikai berendezés...
Építőipar

Építőipar

Építkezik? Vagy lakását szeretné felújítani, korszerüsíteni? Nagyon öszszetett folyamatok ezek, és természetesen nem olcsó beruházás...
Faipar

Faipar

Portálunk ezen listáján bemutatjuk azokat a vállalkozásokat melyek a fakitermeléstől kezdődően a bútorgyártásig segítik...
Fémipar

Fémipar

Esztergályost, lakatost vagy hegesztőt keres? Kovácsoltvas kerítést szeretne, vagy csak a felesleges vashulladéktól kíván megszabadulni?
Kereskedelem

Kereskedelem

Talán az egyik legátfogóbb csoportot magába foglaló kifejezés a KERESKEDELEM szó. Nehéz is átfogóan egy általános leírást adni...
Szabadidő

Szabadidő

Kikapcsolódásra, felüdülésre vágyik? Vagy aktívan szeretné eltölteni idejét barátai, családja társaságában?
Számítástechnika

Számítástechnika

A számítógép már olyan szinten az életünk részévé vált, hogy nélküle már el sem lehet képzelni az életet. Szinte minden területen megkönnyíti dolgunkat...
Szépségápolás

Szépségápolás

Itt bármit megtalál ami megszépülését, felfrissülést, és a természetes séget segíti. Nők is, és férfiak egyeránt megtalálhatják a nekik megfelelő szolgáltatást.
Szolgáltatás

Szolgáltatás

Az egyik legtartalmasabb listázásunk. Itt szinte minden olyan témakört megtalál amit az előzőekben nem tudtunk egyértelműen rendszerbe sorolni.
Vendéglátás

Vendéglátás

Az alábbi listáról kiválaszthatja kedvenc vendéglőjét, fagyizóját, de lehetősége nyílik akár azonnali szállásfoglalásra is a hotelek és panziók sokaságából.
Lap tetejére
Impresszum | ÁFSZ, adatvédelem, cookie-szabályzat