Egerszeginfo logo

Hírek

2017.05.12

Az Év sportolói városunkban


Az Oktatási, Kulturális, Ifjúsági és Sport Bizottság döntött arról, melyik a legeredményesebb csapat, ki a legjobb férfi, illetve női versenyző, továbbá ki bizonyult az év felfedezettjének a megyeszékhelyen. Átadták a 2016-os év zalaegerszegi sportolóinak járó elismeréseket.

Twitter
A bizottság minden tavasszal a különböző klubok, egyesületek tájékoztatását kéri sportolóik előző évi teljesítményéről. Ezt követően döntik el, kik kapják a kitüntető címeket – tájékoztatott Makovecz Tamás, az Oktatási, Kulturális, Ifjúsági és Sport Bizottság elnöke.

Az év legjobb férfi sportolója elismerést Szabó Béla kapta. A sportlövő 10 éve tagja a zalaegerszegi Polgári Lövész Egyletnek. Az elmúlt évben több sikert is elért országos bajnokságon.

Az erdélyi származású Airizer Emese 18 éve él Zalaegerszegen, azóta tagja a ZTE-ZÁÉV Tekeklubnak. Az egyesület versenyzője tavaly egyénileg és csapatban is kimagasló eredményeket ért el. Az év legjobb női sportolója jelenleg a világbajnokságra készül.

A bizottság idén döntött először az év felfedezettje különdíjról. A városvezetők szerint ezt az elismerést Csóti Jusztina, a Zalaszám ZAC atlétája érdemelte ki.

A 2016-os év legjobb csapata a ZTK FMVas férfi teke együttese lett. Ők az elmúlt évben országos bajnoki ezüstérmet szereztek. Jelenleg a világkupára készülnek. .

A díjazottakat a város vezetői kimagasló teljesítményükért kupával és ajándékcsomaggal jutalmazták.

Fotó: Seres Péter
Forrás: Városi Portál

Szóljon hozzá...


Programajánló

2024. május
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 

Cégadatbank

Autó, motor

Autó, motor

Itt bármit megtalál ami az autójával kapcsolatos lehet. Új- és használtautó kereskedéseket, szak-szerelőket, hivatalos márkszervizeket.
Egészségügy

Egészségügy

Természetes dolog, hogy minden ember számára a saját, és családja egészsége a legfontosabb.
Elektronika

Elektronika

Vásárolni szeretne valamilyen új elektronikai berendezést? Akár háztartási gépet, akár szórakoztató elektronikai berendezés...
Építőipar

Építőipar

Építkezik? Vagy lakását szeretné felújítani, korszerüsíteni? Nagyon öszszetett folyamatok ezek, és természetesen nem olcsó beruházás...
Faipar

Faipar

Portálunk ezen listáján bemutatjuk azokat a vállalkozásokat melyek a fakitermeléstől kezdődően a bútorgyártásig segítik...
Fémipar

Fémipar

Esztergályost, lakatost vagy hegesztőt keres? Kovácsoltvas kerítést szeretne, vagy csak a felesleges vashulladéktól kíván megszabadulni?
Kereskedelem

Kereskedelem

Talán az egyik legátfogóbb csoportot magába foglaló kifejezés a KERESKEDELEM szó. Nehéz is átfogóan egy általános leírást adni...
Szabadidő

Szabadidő

Kikapcsolódásra, felüdülésre vágyik? Vagy aktívan szeretné eltölteni idejét barátai, családja társaságában?
Számítástechnika

Számítástechnika

A számítógép már olyan szinten az életünk részévé vált, hogy nélküle már el sem lehet képzelni az életet. Szinte minden területen megkönnyíti dolgunkat...
Szépségápolás

Szépségápolás

Itt bármit megtalál ami megszépülését, felfrissülést, és a természetes séget segíti. Nők is, és férfiak egyeránt megtalálhatják a nekik megfelelő szolgáltatást.
Szolgáltatás

Szolgáltatás

Az egyik legtartalmasabb listázásunk. Itt szinte minden olyan témakört megtalál amit az előzőekben nem tudtunk egyértelműen rendszerbe sorolni.
Vendéglátás

Vendéglátás

Az alábbi listáról kiválaszthatja kedvenc vendéglőjét, fagyizóját, de lehetősége nyílik akár azonnali szállásfoglalásra is a hotelek és panziók sokaságából.
Lap tetejére
Impresszum | ÁFSZ, adatvédelem, cookie-szabályzat