Egerszeginfo logo

Hírek

2014.02.28

Debrecenben versenyeztek


10 fős csapattal érkezett Debrecenbe, a Hajós Alfred felkészülési versenyre a ZÚK úszó csapata február közepén. Többszáz kilométer ide vagy oda, a gyerekek jól teljesítettek, a mérleg 2 arany, 3 ezüst és 2 bronz-érem.
Twitter

Ha csak a statisztikát nézzünk, a tízből hárman tértek haza éremmel, a többiek pedig szinte kivétel nélkül szereztek helyezést az első 8 között. Eredményes volt tehát az utazás az ország másik végébe.

Büky-Erdős Norbert (2000) a B2000-2001 korosztályban 200m hátúszásban meggyőző teljes 3 másodperces fölénnyel nyert aranyérmet, majd 400m gyorsúszásban további egy ezüstérmet.

Betlehem Dávid (2003) a C2002-2003 korosztályban 100m fiú pillangóúszásban nagy harcban, mindössze 3 tizeddel előbb ért célba helybéli ellenfelénél, de így övé lehetett az aranyérem. A továbbiakban 200m hátúszásban és 400m vegyesúszásban ezüstérmet szerzett.

Gergye Ákos (2002) a C2002-2003 korosztályban 200m fiú hátúszásban bronzérmet szerzett, míg 400m vegyesen csapattársával küzdve ért célba a 3. helyen.

További versenyzőink voltak: Betlehem Dorka, Dén Delila, Horváth Fanni, Horváth Gréta, Paksa Barnabás, Polgár Attila, Polgár Dániel.

Horváth Tamás utánpótlásedző az alábbiak szerint foglalta össze véleményét: „Jól úsztak versenyzőink, a jelen időszaknak megfelelő formában vannak, s mindenkinél látszik a fejlődés. Az sem elhanyagolható szempont, hogy Dunántúli uszoda híján a legtöbb országos bajnokságot az Alföldi régióban szervezik, tehát szokni kell azt is, hogy nagy távolságokra utaznak a sportolók, s mégis jól kell teljesíteni. Ezúttal ezzel nem volt gond.”

Melléklet:

 

Szóljon hozzá...


Programajánló

2023. szeptember
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Cégadatbank

Autó, motor

Autó, motor

Itt bármit megtalál ami az autójával kapcsolatos lehet. Új- és használtautó kereskedéseket, szak-szerelőket, hivatalos márkszervizeket.
Egészségügy

Egészségügy

Természetes dolog, hogy minden ember számára a saját, és családja egészsége a legfontosabb.
Elektronika

Elektronika

Vásárolni szeretne valamilyen új elektronikai berendezést? Akár háztartási gépet, akár szórakoztató elektronikai berendezés...
Építőipar

Építőipar

Építkezik? Vagy lakását szeretné felújítani, korszerüsíteni? Nagyon öszszetett folyamatok ezek, és természetesen nem olcsó beruházás...
Faipar

Faipar

Portálunk ezen listáján bemutatjuk azokat a vállalkozásokat melyek a fakitermeléstől kezdődően a bútorgyártásig segítik...
Fémipar

Fémipar

Esztergályost, lakatost vagy hegesztőt keres? Kovácsoltvas kerítést szeretne, vagy csak a felesleges vashulladéktól kíván megszabadulni?
Kereskedelem

Kereskedelem

Talán az egyik legátfogóbb csoportot magába foglaló kifejezés a KERESKEDELEM szó. Nehéz is átfogóan egy általános leírást adni...
Szabadidő

Szabadidő

Kikapcsolódásra, felüdülésre vágyik? Vagy aktívan szeretné eltölteni idejét barátai, családja társaságában?
Számítástechnika

Számítástechnika

A számítógép már olyan szinten az életünk részévé vált, hogy nélküle már el sem lehet képzelni az életet. Szinte minden területen megkönnyíti dolgunkat...
Szépségápolás

Szépségápolás

Itt bármit megtalál ami megszépülését, felfrissülést, és a természetes séget segíti. Nők is, és férfiak egyeránt megtalálhatják a nekik megfelelő szolgáltatást.
Szolgáltatás

Szolgáltatás

Az egyik legtartalmasabb listázásunk. Itt szinte minden olyan témakört megtalál amit az előzőekben nem tudtunk egyértelműen rendszerbe sorolni.
Vendéglátás

Vendéglátás

Az alábbi listáról kiválaszthatja kedvenc vendéglőjét, fagyizóját, de lehetősége nyílik akár azonnali szállásfoglalásra is a hotelek és panziók sokaságából.
Lap tetejére
Impresszum | ÁFSZ, adatvédelem, cookie-szabályzat