Egerszeginfo logo

Vendéglátás





Banner
Banner


Hírek

2013.11.26

Őszi zöldhulladék gyűjtési akció


Zalaegerszeg MJV Önkormányzata megbízásából a ZALA-DEPO Kft. őszi zöldhulladék gyűjtési akciót szervez Zalaegerszeg területén, amely a kéthetente történő zöldhulladék gyűjtési szolgáltatás időpontjaihoz igazodik, így a városnak csak azon területein valósul meg, ahol a rendszeres kéthetente történő biohulladék gyűjtés is megoldott.

Twitter

A zöldhulladék gyűjtő edénnyel rendelkezők, a jelen felhívásban meghirdetett napon, az edény mellé kihelyezhetik a szennyeződés és idegen anyagoktól mentes plusz zöld hulladékaikat.

A zöldhulladék gyűjtő edénnyel nem rendelkezők, a jelen felhívásban meghirdetett napon reggel 7 óráig szintén kihelyezhetik zöldhulladékaikat az úttest közelébe.

A hulladékokat a következő módon kell kihelyezni:

- kivágott gallyakat, ágakat, bokrokat maximum 1,5 m hosszúságban, kötegelve

- falevelet és füvet bezsákolva.

A begyűjtött anyagok komposztálásra kerülnek, ezért a gyűjtőszemélyzet csak a teljesen tiszta (kommunális hulladék, fólia, törmelék stb.) mentes biohulladékot veszi át, amelynek tisztasága a zsákok helyszíni kiürítésekor ellenőrzésre kerül!

A komposzt tisztasága érdekében a kiürített gyűjtőzsákot a közszolgáltató a helyszínen hagyja.

Fontos tudni, hogy a zöldhulladékok, kizárólag a városrészenként meghirdetett napon helyezhetők ki, és csak ekkor kerülnek térítésmentesen elszállításra.

Felhívjuk a lakosság figyelmét, hogy továbbra is lehetőség van házi komposztáló edény igénylésére, érdeklődni a Zala-Depo Kft.-nél lehet, továbbá a város területén található kettő hulladékudvarban folyamatosan 5-5 m3 mennyiségig térítésmentesen leadhatók a zöldhulladékok, illetve a fás szárú hulladékok:

Zalaegerszeg-Búslakpuszta: Tel.: 30/491-4908

Nyitva tartás: kedd-péntek 7.00-15.00, szombat 7.30-14.00óráig, hétfő és vasárnap szünnap.

Parki úti Hulladékudvar (Zalaegerszeg volt szennyvíztisztító területén): Tel.: 30/239-4509

Nyitva tartás: kedd-péntek 9.00-17.00, szombat 7.30-14.00óráig, hétfő és vasárnap szünnap.

december 2. hétfő:

Páterdomb + Belváros keleti részéből a Bocskai, Bethlen, Toldi utcák, Bíró Márton u. belvárosi része, Kinizsi u. belvárosi része

december 3. kedd:

Kertváros (Nyugati határa a Göcseji u. páros oldala, Alsóerdei u., Keleti határa a Jánkahegy és a Mátyás Király utca, ennek az utcának a konkrét gyűjtése később lesz) Csács (hegyi rész nélkül) Bozsok (hegyi rész nélkül)

december 16. hétfő:

Belváros Nyugati része (Rákóczi u. a Falumúzeum utcáig, a Platán sor páratlan oldala, az Arany János utca, és az általa határolt terület), Kaszaháza, Gólyadomb, Neszele, Ságod–kivéve a Rigó, Patak, Szilvás, Orgona, Diófa, Vasvári Pál és Hajnóczy utcák

december 17. kedd:

Zrínyi u. környéke (A Mátyás Király és Alsójánkahegyi utcák, valamint a Bartók Béla, Szállítók és a Zrínyi u. által határolt terület) Pózva, Nekeresd, Belváros Keleti része: (Arany János utca és a tőle keletre fekvő utcák, Göcseji útról északra és a Zala folyótól délre eső terület, kivéve a Bocskai, Bethlen, Toldi utcák, Bíró Márton u. belvárosi része, Kinizsi u. belvárosi része, ezeket lásd december 2.-án.) A gyűjtőakcióval kapcsolatban felmerült kérdéseket a 92/598-940 és 598-942-es telefonszámon lehet feltenni.

 

Forrás: Zala-Depo

Szóljon hozzá...


Programajánló

2024. április
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 

Cégadatbank

Autó, motor

Autó, motor

Itt bármit megtalál ami az autójával kapcsolatos lehet. Új- és használtautó kereskedéseket, szak-szerelőket, hivatalos márkszervizeket.
Egészségügy

Egészségügy

Természetes dolog, hogy minden ember számára a saját, és családja egészsége a legfontosabb.
Elektronika

Elektronika

Vásárolni szeretne valamilyen új elektronikai berendezést? Akár háztartási gépet, akár szórakoztató elektronikai berendezés...
Építőipar

Építőipar

Építkezik? Vagy lakását szeretné felújítani, korszerüsíteni? Nagyon öszszetett folyamatok ezek, és természetesen nem olcsó beruházás...
Faipar

Faipar

Portálunk ezen listáján bemutatjuk azokat a vállalkozásokat melyek a fakitermeléstől kezdődően a bútorgyártásig segítik...
Fémipar

Fémipar

Esztergályost, lakatost vagy hegesztőt keres? Kovácsoltvas kerítést szeretne, vagy csak a felesleges vashulladéktól kíván megszabadulni?
Kereskedelem

Kereskedelem

Talán az egyik legátfogóbb csoportot magába foglaló kifejezés a KERESKEDELEM szó. Nehéz is átfogóan egy általános leírást adni...
Szabadidő

Szabadidő

Kikapcsolódásra, felüdülésre vágyik? Vagy aktívan szeretné eltölteni idejét barátai, családja társaságában?
Számítástechnika

Számítástechnika

A számítógép már olyan szinten az életünk részévé vált, hogy nélküle már el sem lehet képzelni az életet. Szinte minden területen megkönnyíti dolgunkat...
Szépségápolás

Szépségápolás

Itt bármit megtalál ami megszépülését, felfrissülést, és a természetes séget segíti. Nők is, és férfiak egyeránt megtalálhatják a nekik megfelelő szolgáltatást.
Szolgáltatás

Szolgáltatás

Az egyik legtartalmasabb listázásunk. Itt szinte minden olyan témakört megtalál amit az előzőekben nem tudtunk egyértelműen rendszerbe sorolni.
Vendéglátás

Vendéglátás

Az alábbi listáról kiválaszthatja kedvenc vendéglőjét, fagyizóját, de lehetősége nyílik akár azonnali szállásfoglalásra is a hotelek és panziók sokaságából.
Lap tetejére
Impresszum | ÁFSZ, adatvédelem, cookie-szabályzat