Egerszeginfo logo

"Mindig arra gondolj, hogy saját eltökéltséged arra, hogy sikeres légy, fontosabb bármi másnál." Abraham Lincoln



Banner
Banner


Hírek

2022.04.05

Megnyitott a Reál C+C áruház Zalaegerszegen


Nemcsak a Reál hálózat kereskedelmi partnerei, de a lakosság is vásárolhat az új zalaegerszegi Reál C+C áruházban, amely nagykereskedelmi áron kínál közel 7000 különböző terméket. A megújult, több mint 2000 négyzetméteres üzlet 2022. április 4-én nyílt meg Zalaegerszegen, a Sport utca 21. szám alatt.

Twitter

A C+C áruházak kiemelt figyelmet kapnak a Reál hálózaton belül, jelenleg 15 raktáráruházat működtet a cégcsoport országszerte. A központi raktárak mellett ezek az egységek szolgálják ki a Reál franchise partnereit, a független kiskereskedelmi egységeket és a HoReCa szektor szereplőit egyaránt. A Zalaegerszegen most megnyílt áruházban azonban nemcsak az üzleti partnerek, de az ide betérő lakossági vásárlók is egy helyen, a legkedvezőbb, nagykereskedelmi árakon érhetik el a különféle termékeket. Ezek magukba foglalják a csomagolt és tartós élelmiszereket, a hűtött és fagyasztott árukat, a húskészítményeket, és a vegyiárukat egyaránt. Nagy hangsúlyt kap az áruházban a Reál saját márkás termékcsaládja, amelyek minőségét a legmagasabb színvonalat képviselő hazai termelők, gyártók garantálják. 

A Reál cégcsoport sikeres működésének egyik mozgatórugója, hogy a szortimentjével és szolgáltatásaival képes a kis boltosoktól a legnagyobb kereskedőkig minden piaci szereplőt ellátni, figyelmet fordítva a helyi, regionális termelők kínálatára is. A Reál Hungária Kft. legújabb kereskedelmi egységét 2022. április 4-én, ünnepélyes keretek között nyitotta meg Jeszenszki Lívia, ügyvezető igazgató, Zsigray József kereskedelmi vezető és Vidák Gyula a zalaegerszegi C+C áruház vezetője. A szalag átvágását követően Jeszenszki Lívia elmondta: „Büszkék vagyunk a zalaegerszegi Sport utcában megnyílt 2000 négyzetméteres áruházra, ahol megújult külsővel, jelentősen megnövelt áruválasztékkal és közel 100 férőhelyes parkolóval várjuk nem csak a kereskedőket, de a lakosságot is egyaránt. A megújult külső és belső tér mellett új szolgáltatásokkal és magas minőségű kiszolgálással várjuk meglévő és leendő partnereinket. Szeretném kiemelni a 24 órás logisztikai ajánlatunkat, amelyben garantáljuk 24 órán belüli kiszállítást kereskedelmi partnereink felé; továbbá kiemelt figyelmet fordítunk a HoReCa szektor szereplőire, akiket gasztro kiszereléses termékek nagy választéka várja áruházunkban. A hozzánk betérő vásárlók mintegy 7000 termék közül válogathatnak. Úgy érezzük, hogy a zalai térség tovább gazdagodik az megújult Reál C+C áruházzal, amely kedvező árszínvonalat és minőségi kiszolgálást hoz az itt lakók életébe. Reméljük, hogy a környékről hamarosan mindenki ellátogat ide, most áprilisban különleges nyitási akciókkal várjuk a vásárlókat.” 

Az új zalaegerszegi Reál C+C áruház nyitvatartási ideje:

 Hétfő - péntek: 7:00 - 18:00

Szombat: 8:00 - 15:00

Vasárnap: zárva

 

Forrás: Reál

Szóljon hozzá...


Programajánló

2024. április
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 

Cégadatbank

Autó, motor

Autó, motor

Itt bármit megtalál ami az autójával kapcsolatos lehet. Új- és használtautó kereskedéseket, szak-szerelőket, hivatalos márkszervizeket.
Egészségügy

Egészségügy

Természetes dolog, hogy minden ember számára a saját, és családja egészsége a legfontosabb.
Elektronika

Elektronika

Vásárolni szeretne valamilyen új elektronikai berendezést? Akár háztartási gépet, akár szórakoztató elektronikai berendezés...
Építőipar

Építőipar

Építkezik? Vagy lakását szeretné felújítani, korszerüsíteni? Nagyon öszszetett folyamatok ezek, és természetesen nem olcsó beruházás...
Faipar

Faipar

Portálunk ezen listáján bemutatjuk azokat a vállalkozásokat melyek a fakitermeléstől kezdődően a bútorgyártásig segítik...
Fémipar

Fémipar

Esztergályost, lakatost vagy hegesztőt keres? Kovácsoltvas kerítést szeretne, vagy csak a felesleges vashulladéktól kíván megszabadulni?
Kereskedelem

Kereskedelem

Talán az egyik legátfogóbb csoportot magába foglaló kifejezés a KERESKEDELEM szó. Nehéz is átfogóan egy általános leírást adni...
Szabadidő

Szabadidő

Kikapcsolódásra, felüdülésre vágyik? Vagy aktívan szeretné eltölteni idejét barátai, családja társaságában?
Számítástechnika

Számítástechnika

A számítógép már olyan szinten az életünk részévé vált, hogy nélküle már el sem lehet képzelni az életet. Szinte minden területen megkönnyíti dolgunkat...
Szépségápolás

Szépségápolás

Itt bármit megtalál ami megszépülését, felfrissülést, és a természetes séget segíti. Nők is, és férfiak egyeránt megtalálhatják a nekik megfelelő szolgáltatást.
Szolgáltatás

Szolgáltatás

Az egyik legtartalmasabb listázásunk. Itt szinte minden olyan témakört megtalál amit az előzőekben nem tudtunk egyértelműen rendszerbe sorolni.
Vendéglátás

Vendéglátás

Az alábbi listáról kiválaszthatja kedvenc vendéglőjét, fagyizóját, de lehetősége nyílik akár azonnali szállásfoglalásra is a hotelek és panziók sokaságából.
Lap tetejére
Impresszum | ÁFSZ, adatvédelem, cookie-szabályzat