Egerszeginfo logo

A város büszkesége és szégyene

Nyitott szemmel jársz a városban? Láthatsz dicséretes, de szégyenteljes dolgokat is. Portálunkon megoszthatod pozitív és negatív élményeidet is az olvasókkal és az illetékesekkel. Online rovatunkban fotóval és rövid leírással beszámolhatsz arról, amire büszkék lehetünk mi városlakók, de megmutathatod az arcpirító, szégyenteljes témákat is. Légy Te is a városunk menüpont szerkesztője, töltsed fel bátran az általad dicséretesnek, vagy éppen szörnyűnek tartott egerszegi látványokat, illetve történéseket. Természetesen személyt, vagy közösséget sértő bejegyzéseket beküldeni TILOS!

Városi "látványosság" beküldése

A "látványosság" adatai:
*Címe:
*Kategóriája:
*Leírás:
*Kép:
Személyes adatok (ezek nem fognak megjelenni a feltöltött "látványosság" mellett):
*Ön neve:
*E-mail cím:
Az email címet pontosan add meg, mert a feltöltés véglegesítéséhez aktivizálnod kell a "látványosságodat", melyet az itt megadott email címre küldött üzenet segítségével tehetsz meg!
  • Az adatok valódiságáért a feltöltő felel, a portálüzemeltető (For Signo Kft.) semmilyen felelősséget nem vállal a feltöltött adatokat illetően.
  • A feltöltő az alábbi jelölőnégyzet bepipálásával elismeri, hogy mindennemű felelősség őt terheli, és vállalja a következményeket is!
  • A feltöltött képért semmilyen jogi követeléssel nem lehet élni a portálüzemeltető irányában, ennek felelőssége a feltöltőt terheli.
  • Az itt nem említett feltételekben a jogi nyilatkozatunk az irányadó.
Elfogadom a feltételeket!
:: Küldés ::


Rendezés: Dátum alapján (növekvő, csökkenő); Megnevezés alapján (növekvő, csökkenő)
ElsőElőző
1 2 3
Büszkeségünk

Oázis a városközpontban

A Kosztolányi úti parkolóház tetőterében csodálatos látvány fogadja a látogatókat.
Egy mediterrán szigetbe lép, aki veszi a fáradságot és felsétál (vagy liftezik) a tetőre.
Örökzöldek, leanderek és más szép virágok, szökőkutak, csobogók, fafaragások, kényelmes stilizált padok biztosítják a kikapcsolódást és a pihenést.
A belváros forgatagában nem a kilátás és a panoráma ragadja meg a városlakót, hanem a szépen megtervezett és kivitelezett tetőkert.
A kert mindkét végén szolgáltatások várják az ide látogatókat. A Beck"s Corner Cafe-ban éhségüket és szomjukat csillapíthatják, míg a Motelben minden igényt kielégítő szállásra lelhetnek a városunkba látogató turisták és üzletemberek.
Egyedüli negatívum talán csak az lehet, hogy a tetőkertet is mint minden városunkban található szép helyet megtalálták a rendetlen fiatalok, akik szemétdombot készítenek némelyik sarokban, de nem kímélik a szökókutakat sem, dobozaikkal, zacskóikkal díszítik azokat. Hála a teljes kamerás figyelőrendszernek, könnyen beazonosíthatóak a renitensek.
2007.08.22
Büszkeségünk

Új játszótér Landorhegyen

Dicséretes, hogy az utóbbi időben egyre több biztonságos játszótér épül városunkban.
A közelmúltban avatták fel a Landorhegyi út 32-34.sz házak (két tízemeletes) között a minden igényt kielégítő bekerített játszóteret.
A játszóteret - mint oly sok másikat Zalaegerszegen - Bubicsné Pethő Ibolya tervezte. A kivitelezést a Játszótérépítő Kft. végezte a LÉSZ Kft. közreműködésével.
Gratulálunk a tervezőnek és a kivitelezőknek!
Most már csak arra kell felügyelni, hogy a vandálok nehogy birtokukba vehessék a létesítményt.

2007.08.22
ElsőElőző
1 2 3
Lap tetejére
Impresszum | ÁFSZ, adatvédelem, cookie-szabályzat