Egerszeginfo logo

Zalaegerszegi szobrok, emlékművek, térplasztikák


:: Vissza ::

Gébárti szoborpark


Egerszeginfo.hu - Zalaegerszegi szobrok - Gébárti szoborpark

Készítette:
Több művész alkotása
Dátum:
Helye:
A Gébárti tó előtti parkoló melletti ligetes részen

Gébárton a Kézműves házban nyaranként rendszeresen nemzetközi alkotótáborokat rendeznek szobrászművészek részére is. Az itt készült alkotások egy részét a tó gátja és az országút közötti parkban felállítják, így az ott látható alkotások száma évről-évre bővül. Az alkotók kisebb része magyar, közöttük zalaegerszegiek is, többségük külföldi.


:: Vissza ::

Legfrissebb híreink...

Minden másodperc számít!

2021.11.25

Hírek | Helyi hírek

Az elmúlt években általános jelenséggé vált, hogy a lakosság a város helyett egyre inkább a környező kistelepüléseken, illetve a külvárosi részeken vásárol magának ingatlant, amit lakásként, hétvégi házként használ. Ez szinte az összes zalai településen megfigyelhető.

IDÉZET

2021.11.22

Hírek | Hirdetés

Fasort ültetett az E.ON Zalaegerszegen

2021.11.19

Hírek | Helyi hírek

Zalaegerszeg önkormányzatával együttműködésben az E.ON Hungária Csoport negyven kőrisfa csemetét ültetett el a Belső Elkerülő utca mentén. A fafajta különösen szép, szabályos koronát nevel, ennek nyomán az érintett területen megújul és egységes lesz az utcakép.

Online szakmai nap a társasházakat érintő tűzvédelmi kérdésekről

2021.11.19

Hírek | Helyi hírek

„Társasházak napja” címmel tartanak online konzultációt a katasztrófavédelmi kirendeltségek 2021. november 24-26. között. A fórum célja, hogy a társasházak lakóközössége széleskörű tájékoztatást kapjon a lakóépületekben követendő tűzmegelőzési szabályokról, a társasházak hatósági ellenőrzéseinek tapasztalatairól.
Lap tetejére
Impresszum | ÁFSZ, adatvédelem, cookie-szabályzat