Egerszeginfo logo

Hírek

2014.01.24

Idén a Tarr Kft kapta a Kultúra Mecénása Díjat


Városunkban gálaest keretében, színvonalas műsorral zárult a Magyar Kultúra Napja alkalmából szervezett rendezvénysorozat. Kölcsey Ferenc 191 éve január 22-én fejezte be nemzeti fohászunk, a Himnusz kéziratát. A rendezvényen átadták Zalaegerszegért és a Kultúra Mecénása Díjat.

Twitter
A zalaegerszegi gálaműsor nyitányaként a Mandulavirág Fogyatékkal Élők Református Gondozóház lakója, Horváth Viktória mondta el a költeményt.

Az eseményen a Zalaegerszegért díjjal kitüntetett Pálóczi Horváth Ádám Alapfokú Művészeti Iskola Leánykara is színpadra lépett.

Gyutai Csaba polgármester méltatta és színvonalasnak tartja a zalaegerszegi kultúra napi rendezvényeket.

A Kultúra Mecénása Díjat idén a Tarr Kft. kapta, amelyet a cég tulajdonosa, Tarr János vehetett át. A Kft. kezdetben a sport területén, majd később a művészeti rendezvényeken is kiemelt támogatóként szerepelt és máig is jelen van.

A TARR Kft. 100%-ban magyar tulajdonú távközlési szolgáltató 1989-ben, immáron 25 éve azzal a céllal indult, hogy minél több Előfizetője otthonába a tartalmas szórakozást juttassa el. Mára 8 megye 229 településén 10 ügyfélszolgálattal, több értékesítési ponttal, felkészült ügynökhálózattal és telefonos értékesítési csapattal van jelen.

A gálaest zárásaként a 40 éves, Kossuth és Liszt Ferenc díjas Muzsikás együttes és Petrás Mária népdalénekes lépett színpadra.

Fotó: Seres Péter
Forrás: Városi Portál

Szóljon hozzá...


Programajánló

2021. június
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930 

Cégadatbank

Autó, motor

Autó, motor

Itt bármit megtalál ami az autójával kapcsolatos lehet. Új- és használtautó kereskedéseket, szak-szerelőket, hivatalos márkszervizeket.
Egészségügy

Egészségügy

Természetes dolog, hogy minden ember számára a saját, és családja egészsége a legfontosabb.
Elektronika

Elektronika

Vásárolni szeretne valamilyen új elektronikai berendezést? Akár háztartási gépet, akár szórakoztató elektronikai berendezés...
Építőipar

Építőipar

Építkezik? Vagy lakását szeretné felújítani, korszerüsíteni? Nagyon öszszetett folyamatok ezek, és természetesen nem olcsó beruházás...
Faipar

Faipar

Portálunk ezen listáján bemutatjuk azokat a vállalkozásokat melyek a fakitermeléstől kezdődően a bútorgyártásig segítik...
Fémipar

Fémipar

Esztergályost, lakatost vagy hegesztőt keres? Kovácsoltvas kerítést szeretne, vagy csak a felesleges vashulladéktól kíván megszabadulni?
Kereskedelem

Kereskedelem

Talán az egyik legátfogóbb csoportot magába foglaló kifejezés a KERESKEDELEM szó. Nehéz is átfogóan egy általános leírást adni...
Szabadidő

Szabadidő

Kikapcsolódásra, felüdülésre vágyik? Vagy aktívan szeretné eltölteni idejét barátai, családja társaságában?
Számítástechnika

Számítástechnika

A számítógép már olyan szinten az életünk részévé vált, hogy nélküle már el sem lehet képzelni az életet. Szinte minden területen megkönnyíti dolgunkat...
Szépségápolás

Szépségápolás

Itt bármit megtalál ami megszépülését, felfrissülést, és a természetes séget segíti. Nők is, és férfiak egyeránt megtalálhatják a nekik megfelelő szolgáltatást.
Szolgáltatás

Szolgáltatás

Az egyik legtartalmasabb listázásunk. Itt szinte minden olyan témakört megtalál amit az előzőekben nem tudtunk egyértelműen rendszerbe sorolni.
Vendéglátás

Vendéglátás

Az alábbi listáról kiválaszthatja kedvenc vendéglőjét, fagyizóját, de lehetősége nyílik akár azonnali szállásfoglalásra is a hotelek és panziók sokaságából.
Lap tetejére
Impresszum | ÁFSZ, adatvédelem, cookie-szabályzat