Egerszeginfo logo

Hírek

2014.01.21

Országos Hip-Hop Kulturális Egyesület alakult Zalaegerszegen


Vasárnap megalakult az Országos Hip-Hop Kulturális Egyesület városunkban. Az új civil szervezet célja az, hogy a városban, megyében, sőt országos szinten is képviselje mindazokat az értékeket, célokat és törekvéseket, melyeket a hip-hop kultúra magában foglal.

Twitter
A civil szervezet azt szeretné, ha a városban, a megyében és országos szinten is nagyobb szerepet kapa a zenét, táncot, öltözködési stílust is magában foglaló hip-hop kultúra.

Az egyesület alakuló ülését támogatók:

- Barcza Sándor „Brash” (Hősök)
- Nagy Zsolt „Dj Gozth” (Hősök)
- Süveg Márk „Saiid” (AKPH)
- Farkas Roland „Wolfie” (Punnany Massif)
- Csöndör László „Diaz”
- Regolics Tamás „Regó”
- Köhalmi András „Köci”
- Nagy Zsolt„Nagyi”
- Balaicz Zoltán, Zalaegerszeg Megyei Jogú Város alpolgármestere
- Bognár Ákos, a Zalaegerszegi Ifjúsági Kerekasztal elnöke
- Kulcsár Gábor, vállalkozó
- Udvardy Gergő „Dj Gerrysson” (DSP)
- Beke Krisztián „Dj Majestic”
- Nikon László „Nikon one”

Az elmúlt években a zalaegerszegi fiatalok körében egyre nagyobb az igény a hip-hop kultúrára, kéréseikkel több esetben is az önkormányzathoz fordultak.

A civil kezdeményezés a jövőben pályázati források felhasználását, több megjelenési lehetőséget biztosít majd a hip-hop kultúra népszerű képviselőinek, de az egyesület célja, hogy olyanokat is támogatassanak, akik még csak pályájuk elején tartanak.

Az alakuló ülés résztvevői jó lehetőséget látnak az egyesület magalakulásában és stílusirányzat képviselőinek összefogásában is.

Az Országos Hip-Hop Kulturális Egyesület tervei között szerepel egy fesztivál is, amit Zalaegerszegen fognak megrendezni.
Forrás: Városi Portál

Szóljon hozzá...


Programajánló

2021. június
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930 

Cégadatbank

Autó, motor

Autó, motor

Itt bármit megtalál ami az autójával kapcsolatos lehet. Új- és használtautó kereskedéseket, szak-szerelőket, hivatalos márkszervizeket.
Egészségügy

Egészségügy

Természetes dolog, hogy minden ember számára a saját, és családja egészsége a legfontosabb.
Elektronika

Elektronika

Vásárolni szeretne valamilyen új elektronikai berendezést? Akár háztartási gépet, akár szórakoztató elektronikai berendezés...
Építőipar

Építőipar

Építkezik? Vagy lakását szeretné felújítani, korszerüsíteni? Nagyon öszszetett folyamatok ezek, és természetesen nem olcsó beruházás...
Faipar

Faipar

Portálunk ezen listáján bemutatjuk azokat a vállalkozásokat melyek a fakitermeléstől kezdődően a bútorgyártásig segítik...
Fémipar

Fémipar

Esztergályost, lakatost vagy hegesztőt keres? Kovácsoltvas kerítést szeretne, vagy csak a felesleges vashulladéktól kíván megszabadulni?
Kereskedelem

Kereskedelem

Talán az egyik legátfogóbb csoportot magába foglaló kifejezés a KERESKEDELEM szó. Nehéz is átfogóan egy általános leírást adni...
Szabadidő

Szabadidő

Kikapcsolódásra, felüdülésre vágyik? Vagy aktívan szeretné eltölteni idejét barátai, családja társaságában?
Számítástechnika

Számítástechnika

A számítógép már olyan szinten az életünk részévé vált, hogy nélküle már el sem lehet képzelni az életet. Szinte minden területen megkönnyíti dolgunkat...
Szépségápolás

Szépségápolás

Itt bármit megtalál ami megszépülését, felfrissülést, és a természetes séget segíti. Nők is, és férfiak egyeránt megtalálhatják a nekik megfelelő szolgáltatást.
Szolgáltatás

Szolgáltatás

Az egyik legtartalmasabb listázásunk. Itt szinte minden olyan témakört megtalál amit az előzőekben nem tudtunk egyértelműen rendszerbe sorolni.
Vendéglátás

Vendéglátás

Az alábbi listáról kiválaszthatja kedvenc vendéglőjét, fagyizóját, de lehetősége nyílik akár azonnali szállásfoglalásra is a hotelek és panziók sokaságából.
Lap tetejére
Impresszum | ÁFSZ, adatvédelem, cookie-szabályzat