Egerszeginfo logo

Hírek

2014.01.18

Italos kartondoboz-gyűjtő akció


Idén 80 település összesen 300 oktatási intézményében indít nagyszabású környezetvédelmi programot az Italos Karton Környezetvédelmi Egyesülés. A kezdeményezés célja, hogy a gyermekeken keresztül a szülők figyelmét is felhívja a csomagolási hulladékok, ezen belül is az italos kartondobozok szelektív gyűjtésének és újrahasznosításának fontosságára.

Twitter
Az egyesület közel 10 éve szervez hasonló programokat országszerte. Tavaly 127 ezer kiló kartondobozt gyűjtöttek össze a gyerekek. A sikeres akcióba idén a zalaegerszegi fiatalokat is bevonják. Ez a projekt jól passzol a város ökováros programjához. A ZALA-DEPO a hulladék begyűjtését, előkezelését segíti az akcióban.

Az intézmények a jelentkezési lap kitöltésével csatlakozhatnak a szemléletformáló akcióhoz. Ezt január 24-ig kell elektronikusan visszajuttatni az Italos Karton Környezetvédelmi Szolgáltató Egyesüléshez.


A gyűjtőprogram május 30-ig tart, júniusban pedig az intézmények megkapják jutalmukat.
Forrás: Városi portál

Szóljon hozzá...


Programajánló

2021. június
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930 

Cégadatbank

Autó, motor

Autó, motor

Itt bármit megtalál ami az autójával kapcsolatos lehet. Új- és használtautó kereskedéseket, szak-szerelőket, hivatalos márkszervizeket.
Egészségügy

Egészségügy

Természetes dolog, hogy minden ember számára a saját, és családja egészsége a legfontosabb.
Elektronika

Elektronika

Vásárolni szeretne valamilyen új elektronikai berendezést? Akár háztartási gépet, akár szórakoztató elektronikai berendezés...
Építőipar

Építőipar

Építkezik? Vagy lakását szeretné felújítani, korszerüsíteni? Nagyon öszszetett folyamatok ezek, és természetesen nem olcsó beruházás...
Faipar

Faipar

Portálunk ezen listáján bemutatjuk azokat a vállalkozásokat melyek a fakitermeléstől kezdődően a bútorgyártásig segítik...
Fémipar

Fémipar

Esztergályost, lakatost vagy hegesztőt keres? Kovácsoltvas kerítést szeretne, vagy csak a felesleges vashulladéktól kíván megszabadulni?
Kereskedelem

Kereskedelem

Talán az egyik legátfogóbb csoportot magába foglaló kifejezés a KERESKEDELEM szó. Nehéz is átfogóan egy általános leírást adni...
Szabadidő

Szabadidő

Kikapcsolódásra, felüdülésre vágyik? Vagy aktívan szeretné eltölteni idejét barátai, családja társaságában?
Számítástechnika

Számítástechnika

A számítógép már olyan szinten az életünk részévé vált, hogy nélküle már el sem lehet képzelni az életet. Szinte minden területen megkönnyíti dolgunkat...
Szépségápolás

Szépségápolás

Itt bármit megtalál ami megszépülését, felfrissülést, és a természetes séget segíti. Nők is, és férfiak egyeránt megtalálhatják a nekik megfelelő szolgáltatást.
Szolgáltatás

Szolgáltatás

Az egyik legtartalmasabb listázásunk. Itt szinte minden olyan témakört megtalál amit az előzőekben nem tudtunk egyértelműen rendszerbe sorolni.
Vendéglátás

Vendéglátás

Az alábbi listáról kiválaszthatja kedvenc vendéglőjét, fagyizóját, de lehetősége nyílik akár azonnali szállásfoglalásra is a hotelek és panziók sokaságából.
Lap tetejére
Impresszum | ÁFSZ, adatvédelem, cookie-szabályzat