Egerszeginfo logo

Hírek

2012.11.22

Jövő hónaptól változik az Egerszeg Kártya kedvezményes igénylése


A módosítások a nyugdíjasokat, a fogyatékkal és a rokkantsággal élőket érintik. Az Egerzseg Kártyával számos szolgáltatás vehető igénybe kedvezményesen vagy ingyenesen, december elsejétől.

Twitter
A kártya bevezetésével az önkormányzat alapvető célja az volt, hogy a városlakók részére különleges kedvezményeket nyújtson a sport, az idegenforgalom és a kultúra területén. Ennek értelmében a kártya tulajdonosai kedvezményesen látogathatják a kulturális- és sportrendezvényeket, az AquaCityt,  szombatonként pedig ingyenesen parkolhatnak a város területén,  az önkormányzat üzemeltetésében lévő valamennyi díjövezetben.

Napjainkban a kártyabirtokosok száma átlépte a 26 ezret is. Mindez a plasztik lapocska népszerűségét jelzi - mondta Gyutai Csaba. A polgármester hozzátette: örvendetes, hogy majdnem minden második zalaegerszegi felnőtt rendelkezik ilyen kártyával. December elsejétől két ponton is egyszerűsödik az igénylése.

Akik nem jogosultak a kedvezményre, az Egerszeg Kártya előállításáért 1.500.- Ft-ot, a kártya érvényesítéséért 500.- Ft-ot kell fizetniük. A kártya a legnagyobb kedvezményt a nyári hónapokban nyújtja, mivel az AquaCitybe fél áron mehetnek be vele. Mint megtudtuk a leggyakrabban utazásra használják.

Összességében a kedvezmények mértéke 10 és 50% között mozog.

 

Tájékoztató az Egerszeg Kártyáról

Az Egerszeg Kártyát a Polgármesteri Hivatal (Zalaegerszeg, Kossuth Lajos utca 17-19.) ügyfélszolgálatán - az erre a célra rendszeresített igénylőlapon - igényelhetik, a zalaegerszegi lakóhellyel rendelkező magánszemélyek. A kártya igénylésekor a lakcímet igazoló hatósági igazolvány bemutatására van szükségl.

Az Egerszeg Kártya a következő szervezetek saját rendezvényeire jogosít kedvezményes belépésre, illetve az általuk nyújtott szolgáltatások kedvezményes igénybevételére:

Szervezetek és a kedvezmény mértéke (a belépőjegy árából)

Hevesi Sándor Színház 20 %

Zalai Nyári Színházak Kht. 20 %

Keresztury Dezső ÁMK székhelyintézmény 20 %

Városi Hangverseny- és Kiállítóterem 20 %

Art Mozi 25 %

ZTE FC Zrt. 20 %

ZTE KK Kft. 20 %

Zalaegerszegi Termálfürdő 33 %

Aquacity Vízicsúszda és Élménypark 50 %

Griff Bábszínház 20 %

Kvártélyház Szabadtéri Színház Kft. 20 %

Hevesi Sándor Színház 10 %

Zala Volán Zrt. 10 %


Az Egerszeg Kártya kizárólag a kártyatulajdonos részére biztosít kedvezményeket a kibocsátás napjától számított l évig.

FELHÍVJUK AZ ÜGYFELEK FIGYELMÉT, HOGY A GYERMEKEK A SZŰLŐ EGERSZEG KÁRTYÁJÁVAL NEM RÉSZESÜLNEK KEDVEZMÉNYBEN !

Az Egerszeg Kártya a Polgármesteri Hivatal ügyfélszolgálatán igényelhető, az alábbi ügyfélfogadási időben:

Hétfő, Kedd, Csütörtök 8.00-12.00 13.00-16.00

Szerda 8.00-12.00 13.00-17.30

Péntek 8.00-12.00

Az Egerszeg Kártyával kapcsolatban érdeklődni az 92/502-100-as telefonszámon lehet.

Az Egerszeg Kártyára vonatkozó rendelkezéseket Zalaegerszeg Megyei Jogú Város Közgyűlésének többször módosított 16/2003. (IV.11.) számú önkormányzati rendelete tartalmazza.

További részletek és video itt megtekinthető!

Forrás: Városi Portál

Szóljon hozzá...


Programajánló

2022. október
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 

Cégadatbank

Autó, motor

Autó, motor

Itt bármit megtalál ami az autójával kapcsolatos lehet. Új- és használtautó kereskedéseket, szak-szerelőket, hivatalos márkszervizeket.
Egészségügy

Egészségügy

Természetes dolog, hogy minden ember számára a saját, és családja egészsége a legfontosabb.
Elektronika

Elektronika

Vásárolni szeretne valamilyen új elektronikai berendezést? Akár háztartási gépet, akár szórakoztató elektronikai berendezés...
Építőipar

Építőipar

Építkezik? Vagy lakását szeretné felújítani, korszerüsíteni? Nagyon öszszetett folyamatok ezek, és természetesen nem olcsó beruházás...
Faipar

Faipar

Portálunk ezen listáján bemutatjuk azokat a vállalkozásokat melyek a fakitermeléstől kezdődően a bútorgyártásig segítik...
Fémipar

Fémipar

Esztergályost, lakatost vagy hegesztőt keres? Kovácsoltvas kerítést szeretne, vagy csak a felesleges vashulladéktól kíván megszabadulni?
Kereskedelem

Kereskedelem

Talán az egyik legátfogóbb csoportot magába foglaló kifejezés a KERESKEDELEM szó. Nehéz is átfogóan egy általános leírást adni...
Szabadidő

Szabadidő

Kikapcsolódásra, felüdülésre vágyik? Vagy aktívan szeretné eltölteni idejét barátai, családja társaságában?
Számítástechnika

Számítástechnika

A számítógép már olyan szinten az életünk részévé vált, hogy nélküle már el sem lehet képzelni az életet. Szinte minden területen megkönnyíti dolgunkat...
Szépségápolás

Szépségápolás

Itt bármit megtalál ami megszépülését, felfrissülést, és a természetes séget segíti. Nők is, és férfiak egyeránt megtalálhatják a nekik megfelelő szolgáltatást.
Szolgáltatás

Szolgáltatás

Az egyik legtartalmasabb listázásunk. Itt szinte minden olyan témakört megtalál amit az előzőekben nem tudtunk egyértelműen rendszerbe sorolni.
Vendéglátás

Vendéglátás

Az alábbi listáról kiválaszthatja kedvenc vendéglőjét, fagyizóját, de lehetősége nyílik akár azonnali szállásfoglalásra is a hotelek és panziók sokaságából.
Lap tetejére
Impresszum | ÁFSZ, adatvédelem, cookie-szabályzat