Egerszeginfo logo

Hírek

2024.02.13

Városi farsang


A mulatság - a hagyományoknak megfelelően-, húshagyó kedden, február 13-án lesz. 24. alkalommal szervezik meg a városi farsangot és a hozzá kapcsolódó jótékonysági fánkvásárt. A jelmezes felvonulásra eddig közel 700-an jelentkeztek.

Twitter

Az eseményt - ahogy minden évben - idén is a Nagycsaládosok Országos Egyesülete szervezi. 15:30-kor kezdődik a jótékonysági fánkvásár az Art Mozi oldalsó folyosóján, melynek bevételét az egyesület kapja. Fél öttől lesz a gyülekező a jelmezes felvonulásra az Art Mozitól a Dísz térig, ahol 18 órakor eredményhirdetés lesz. A csapatokat és az egyéni jelmezeket külön értékelik.

A fánkvásár bevételét az egyesület kirándulásokra fordítja majd. A felvonulás rossz idő esetén elmarad, ám a jelmezversenyt megtartják az Art Mozi nagytermében.

A pandémia miatt három évig nem volt városi farsang. A kihagyás után azonban tavaly minden addiginál nagyobb volt az érdeklődés, ami a szervezőknek új lendületet adott.

Útlezárás!!

2024. február 13-án (kedd) 16.45-tól 17.45-ig a Városi Farsang miatt lezárják a Széchenyi tér és a Kossuth utca teljes szakaszát. A jelzett időpontban a Volánbusz Zrt. autóbuszjáratai terelő úton közlekednek.
Az útzár feloldására a felvonulást követően fokozatosan kerül sor.

Megértésüket köszönjük!

Zalaegerszeg Megyei Jogú Város ÖnkormányzataFotó: Seres Péter

Forrás: Városi Portál

Szóljon hozzá...


Programajánló

2024. június
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Cégadatbank

Autó, motor

Autó, motor

Itt bármit megtalál ami az autójával kapcsolatos lehet. Új- és használtautó kereskedéseket, szak-szerelőket, hivatalos márkszervizeket.
Egészségügy

Egészségügy

Természetes dolog, hogy minden ember számára a saját, és családja egészsége a legfontosabb.
Elektronika

Elektronika

Vásárolni szeretne valamilyen új elektronikai berendezést? Akár háztartási gépet, akár szórakoztató elektronikai berendezés...
Építőipar

Építőipar

Építkezik? Vagy lakását szeretné felújítani, korszerüsíteni? Nagyon öszszetett folyamatok ezek, és természetesen nem olcsó beruházás...
Faipar

Faipar

Portálunk ezen listáján bemutatjuk azokat a vállalkozásokat melyek a fakitermeléstől kezdődően a bútorgyártásig segítik...
Fémipar

Fémipar

Esztergályost, lakatost vagy hegesztőt keres? Kovácsoltvas kerítést szeretne, vagy csak a felesleges vashulladéktól kíván megszabadulni?
Kereskedelem

Kereskedelem

Talán az egyik legátfogóbb csoportot magába foglaló kifejezés a KERESKEDELEM szó. Nehéz is átfogóan egy általános leírást adni...
Szabadidő

Szabadidő

Kikapcsolódásra, felüdülésre vágyik? Vagy aktívan szeretné eltölteni idejét barátai, családja társaságában?
Számítástechnika

Számítástechnika

A számítógép már olyan szinten az életünk részévé vált, hogy nélküle már el sem lehet képzelni az életet. Szinte minden területen megkönnyíti dolgunkat...
Szépségápolás

Szépségápolás

Itt bármit megtalál ami megszépülését, felfrissülést, és a természetes séget segíti. Nők is, és férfiak egyeránt megtalálhatják a nekik megfelelő szolgáltatást.
Szolgáltatás

Szolgáltatás

Az egyik legtartalmasabb listázásunk. Itt szinte minden olyan témakört megtalál amit az előzőekben nem tudtunk egyértelműen rendszerbe sorolni.
Vendéglátás

Vendéglátás

Az alábbi listáról kiválaszthatja kedvenc vendéglőjét, fagyizóját, de lehetősége nyílik akár azonnali szállásfoglalásra is a hotelek és panziók sokaságából.
Lap tetejére
Impresszum | ÁFSZ, adatvédelem, cookie-szabályzat