Egerszeginfo logo

Hírek

2024.01.19

A Zalaegerszegi Rendezvényszervező Kft. koncertsorozatokat szervez a Korona Szalonban


A Zalaegerszegi Rendezvényszervező Kft. fontosnak tartja, hogy a kültéri, fesztiválhangulatú programok mellett a minőségi kultúrával is találkozzanak a helyiek, ezért 2024-ben két koncertsorozatot valósít meg a Keresztury Dezső VMK új tagintézményében, a Korona Szalonban a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával.

Twitter

A Korona Szalon ideális helyszín intimebb hangulatú rendezvényeknek, kamarazenei esteknek és összművészeti programoknak – ezeket szeretné a támogatás segítségével tovább erősíteni Kelemen Attila az intézményegység-vezetője, a Zalaegerszegi Rendezvényszervező Kft. ügyvezetője.

Komolyzenei sorozat
A komolyzenei sorozat összeállításakor kiemelt szempont volt a szervezők részéről, hogy lehetőséget biztosítsanak fiatal tehetséges művészeknek, mert fontosnak tartják, hogy a fiatal zenészek minél többet koncertezhessenek, és hogy ne csak Budapesten, hanem vidéken is lehetőségük legyen a fellépésre, megismerve a kultúraértő közönséget és a különböző kulturális intézményeket országszerte.
Másrészt szempont volt, hogy a sorozatban olyan rangos művészek szerepeljenek, akik vonzóvá tehetik a komolyzene műfaját még több helyi körében.
Műfaji sokszínűség, izgalmas repertoárok, íme a komolyzenei kínálat szereplői:
* Érdi Tamás
* Anima Musicae Kamarazenekar tagjai
* Szokolay Ádám
* Tritonus Guitar Trio
* DuoRedWhite
* Trio Energico
A sorozat február 10-én 19.00 órakor Érdi Tamás zongorakoncertjével kezdődik, majd április 6-án az Anima Musicae Kamarazenekar koncertjével folytatódik.

Könnyűzenei sorozat
A könnyűzenei sorozatba a szervezők olyan néhányfős, különleges produkciókat válogattak össze, akik még nem léptek fel ezekben a formációkban Zalaegerszegen, így kap szerepet a boogie woogie, a blues vagy épp a loop hangszerelés is kiváló zenészek előadásában.
A sorozat koncertjei:
* február 2. Dániel Balázs Trio
* március 20. InFusionTrio
* május 4. Grunting Pigs

A programsorozatok részleteiről bővebb információt az alábbi oldalakon találnak:
Zalaegerszegi Rendezvényszervező Kft.
Korona Szalon
Elérhetőség: zegirendezveny@gmail.com
Rendező: Zalaegerszegi Rendezvényszervező Kft.
Társszervező: Keresztury Dezső VMK
Támogató: Nemzeti Kulturális Alap

Forrás: Zalaegerszegi Rendezvényszervező Kft.

Szóljon hozzá...


Programajánló

2024. június
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Cégadatbank

Autó, motor

Autó, motor

Itt bármit megtalál ami az autójával kapcsolatos lehet. Új- és használtautó kereskedéseket, szak-szerelőket, hivatalos márkszervizeket.
Egészségügy

Egészségügy

Természetes dolog, hogy minden ember számára a saját, és családja egészsége a legfontosabb.
Elektronika

Elektronika

Vásárolni szeretne valamilyen új elektronikai berendezést? Akár háztartási gépet, akár szórakoztató elektronikai berendezés...
Építőipar

Építőipar

Építkezik? Vagy lakását szeretné felújítani, korszerüsíteni? Nagyon öszszetett folyamatok ezek, és természetesen nem olcsó beruházás...
Faipar

Faipar

Portálunk ezen listáján bemutatjuk azokat a vállalkozásokat melyek a fakitermeléstől kezdődően a bútorgyártásig segítik...
Fémipar

Fémipar

Esztergályost, lakatost vagy hegesztőt keres? Kovácsoltvas kerítést szeretne, vagy csak a felesleges vashulladéktól kíván megszabadulni?
Kereskedelem

Kereskedelem

Talán az egyik legátfogóbb csoportot magába foglaló kifejezés a KERESKEDELEM szó. Nehéz is átfogóan egy általános leírást adni...
Szabadidő

Szabadidő

Kikapcsolódásra, felüdülésre vágyik? Vagy aktívan szeretné eltölteni idejét barátai, családja társaságában?
Számítástechnika

Számítástechnika

A számítógép már olyan szinten az életünk részévé vált, hogy nélküle már el sem lehet képzelni az életet. Szinte minden területen megkönnyíti dolgunkat...
Szépségápolás

Szépségápolás

Itt bármit megtalál ami megszépülését, felfrissülést, és a természetes séget segíti. Nők is, és férfiak egyeránt megtalálhatják a nekik megfelelő szolgáltatást.
Szolgáltatás

Szolgáltatás

Az egyik legtartalmasabb listázásunk. Itt szinte minden olyan témakört megtalál amit az előzőekben nem tudtunk egyértelműen rendszerbe sorolni.
Vendéglátás

Vendéglátás

Az alábbi listáról kiválaszthatja kedvenc vendéglőjét, fagyizóját, de lehetősége nyílik akár azonnali szállásfoglalásra is a hotelek és panziók sokaságából.
Lap tetejére
Impresszum | ÁFSZ, adatvédelem, cookie-szabályzat