Egerszeginfo logo

Hírek

2023.04.26

Újabb munkák a Kosztolányi utcában


Május 2-án elkezdődnek a bontási-építési munkák Zalaegerszegen, a Kosztolányi utcában, a Vármegyeháza épülete előtt. A parkolási lehetőség megszűnik, a járdaburkolatot elbontják, forgalomkorlátozások lesznek.
Twitter
Az intézményt mintegy 1,5 m széles, mart aszfalt burkolatú járdán lehet majd gyalogosan megközelíteni, illetve javasoljuk a Petőfi utcai bejárat igénybevételét.
Előreláthatólag 4-6 hét alatt épül meg a végleges gyalogjárda a szakaszon, a terv szerinti parkolóhelyek augusztusra készülnek el. Az épület előtti ideiglenes buszmegálló megszűnik, május 2-től újra a Három kívánság étterem előtti öbölben állnak meg a buszok.
Ugyancsak május 2-től a Petőfi Sándor Magyar - Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola környezetében is elkezdődnek a munkálatok. Az intézmény előtti területet átépítik, így ideiglenesen az iskola főbejáratának gyalogos megközelítése módosul.
Előreláthatólag május 4-től a csapadékcsatorna építési munkák folytatódnak a Béke ligeti utcában.
A kivitelezés forgalomkorlátozással jár majd. Kérjük a járművezetőket, hogy a megváltozott forgalmi rend szerint, fokozott figyelemmel közlekedjenek.

Türelmüket és megértésüket köszönjük!
Zalaegerszeg Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal Polgármesteri Hivatal Műszaki Osztály
Forrás: Városi Portál

Szóljon hozzá...


Programajánló

2024. február
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
26272829 

Cégadatbank

Autó, motor

Autó, motor

Itt bármit megtalál ami az autójával kapcsolatos lehet. Új- és használtautó kereskedéseket, szak-szerelőket, hivatalos márkszervizeket.
Egészségügy

Egészségügy

Természetes dolog, hogy minden ember számára a saját, és családja egészsége a legfontosabb.
Elektronika

Elektronika

Vásárolni szeretne valamilyen új elektronikai berendezést? Akár háztartási gépet, akár szórakoztató elektronikai berendezés...
Építőipar

Építőipar

Építkezik? Vagy lakását szeretné felújítani, korszerüsíteni? Nagyon öszszetett folyamatok ezek, és természetesen nem olcsó beruházás...
Faipar

Faipar

Portálunk ezen listáján bemutatjuk azokat a vállalkozásokat melyek a fakitermeléstől kezdődően a bútorgyártásig segítik...
Fémipar

Fémipar

Esztergályost, lakatost vagy hegesztőt keres? Kovácsoltvas kerítést szeretne, vagy csak a felesleges vashulladéktól kíván megszabadulni?
Kereskedelem

Kereskedelem

Talán az egyik legátfogóbb csoportot magába foglaló kifejezés a KERESKEDELEM szó. Nehéz is átfogóan egy általános leírást adni...
Szabadidő

Szabadidő

Kikapcsolódásra, felüdülésre vágyik? Vagy aktívan szeretné eltölteni idejét barátai, családja társaságában?
Számítástechnika

Számítástechnika

A számítógép már olyan szinten az életünk részévé vált, hogy nélküle már el sem lehet képzelni az életet. Szinte minden területen megkönnyíti dolgunkat...
Szépségápolás

Szépségápolás

Itt bármit megtalál ami megszépülését, felfrissülést, és a természetes séget segíti. Nők is, és férfiak egyeránt megtalálhatják a nekik megfelelő szolgáltatást.
Szolgáltatás

Szolgáltatás

Az egyik legtartalmasabb listázásunk. Itt szinte minden olyan témakört megtalál amit az előzőekben nem tudtunk egyértelműen rendszerbe sorolni.
Vendéglátás

Vendéglátás

Az alábbi listáról kiválaszthatja kedvenc vendéglőjét, fagyizóját, de lehetősége nyílik akár azonnali szállásfoglalásra is a hotelek és panziók sokaságából.
Lap tetejére
Impresszum | ÁFSZ, adatvédelem, cookie-szabályzat