Egerszeginfo logo

Hírek

2022.10.07

Zalaegerszegen is indul a Wolt házhozszállítása


Tovább bővíti kiszállítási területét idén ősszel a Wolt: tíz új magyar településen indítja el szolgáltatását, köztük Zalaegerszegen is. A városban közel 30 kereskedő partnerrel indul el a házhozszállítás.
Twitter
a zalaegerszegiek a melegételek mellett az élelmiszertől kezdve a virágon vagy állateleden keresztül az elektronikai cikkekig közel tízezer termék közül választhatnak a Wolt telefonos alkalmazásában, a kék táskás futároknak köszönhetően pedig akár fél óra múlva át is vehetik a rendelt termékeket. A Wolt kiszállítási díj nélküli rendeléseket és egyéb kedvezményeket is kínál a vásárlóknak az indulást követően.  

“Az új települések nyitása bizonyítja, hogy nemcsak a vásárlók körében egyre népszerűbb a házhozszállítás, hanem az éttermek és kiskereskedők is növekedési lehetőséget látnak abban, hogy a Wolt segítségével akár fél órán belül a vásárlók ajtaja elé juttatják a termékeiket” - mondta Sabjányi László, a Wolt Magyarország ügyvezető igazgatója. “Bízunk benne, hogy segíteni tudjuk a helyi vállalkozásokat abban, hogy az előttünk álló őszi időszakban is még több vásárlót és vendéget érhessenek el.” - tette hozzá.

Csomagolásmentes bolttól a pizzériáig - akár fél óra alatt házhoz jön a rendelés

A népszerű helyi éttermek, pizzázók, gyorséttermek mellett megtalálható lesz az alkalmazásban számos üzlet, köztük szupermarket, delikátesz, virágbolt, telefonos elektronikai cikkeket kínáló bolt, bio és csomagolásmentes-bolt vagy állateledel-üzlet kínálata is.

“Több vásárlónk érdeklődött már, hogy lesz-e lehetőség rendelésre, házhozszállításra, így egy ideje kerestük a lehetőséget, hogyan tudnánk megoldani a házhozszállítást. Számunkra fontos a környezetvédelem és nagyon örültünk, hogy találtunk egy szolgáltatót, akik biciklis futárokkal dolgoznak. Ma már fontos, hogy az emberek az otthonuk kényelméből is el tudják intézni a bevásárlást, mindezt úgy, hogy felesleges hulladék nélkül kapják meg a kiválasztott termékeket. Mindenképp szeretnénk eljutni a legtöbb háztartásba, megmutatni az embereknek, hogy vásárlás közben is tudják óvni a környezetüket” - mondta Nágliné Magyar Beáta, a Tebe Zalaegerszeg Hulladékmentes bolt tulajdonosa.

“Az együttműködés révén remélhetőleg sok új vásárlóhoz el tudunk jutni, akik eddig még nem ismerték éttermünket. Tapasztalataink szerint egyre nagyobb igény van Zalaegerszegen is a házhozszállításra, ezért is bővítjük kínálatunkat hónapról hónapra mindig valami újdonsággal. Az éttermünk mindig is igyekezett lépést tartani az aktuális trendekkel és a vendégek igényeivel, ezért nem is volt kérdés, hogy az elsők között szeretnénk csatlakozni a Wolthoz” - mondta Károly Zoltán, a Capone Pizza ügyvezetője.
 
Götz Eliza, a Strike Burgerező ügyvezetője szerint is népszerű a házhozszállítás a városban: “Folyamatosan próbálunk igazodni a vendégeink igényeihez, és ebbe beletartozik a házhozszállítás lehetősége is. Eddig telefonon, illetve más szolgáltató platformján keresztül tudtak tőlünk rendelni, ezt a lehetőséget szeretnénk bővíteni a Wolttal. Az elmúlt évek tapasztalatai alapján ősszel és télen nagyobb igényt tartanak erre a szolgáltatásunkra is, ami érthető, hisz például egy esős őszi este nem mindenkinek van kedve kimozdulni, és elhagyni a meleg kuckóját”.

A Woltról
A Wolt egy helsinki székhelyű technológiai vállalat, amely egyszerűvé teszi az éttermek, élelmiszerboltok és egyéb helyi üzletek felfedezését és termékeik házhozszállítását. A Wolt küldetése, hogy a városokat a vásárlók, kereskedők és futárok számára egyaránt jobb hellyé tegye. A Wolt platformja három csoport között közvetít: a vásárlók bármit rendelhetnek, amire szükségük van, a kereskedők könnyebben el tudják elérni a vásárlókat és így növelni az eladásaikat, míg a futárok rugalmas munkavégzési lehetőséghez jutnak. Ennek érdekében a Wolt a helyi logisztikától kezdve a kiskereskedelmi szoftvereken át a pénzügyi megoldásokig számos technológiát fejleszt, valamint Wolt Market néven saját online élelmiszerüzleteket üzemeltet. A Woltot 2014-ben alapították, a céget 2022-ben vásárolta fel az amerikai DoorDash. A DoorDash ma 27 országban működik, ebből 23-ban a Wolt termékével és márkájával.
Forrás: Wolt

Szóljon hozzá...


Programajánló

2024. február
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
26272829 

Cégadatbank

Autó, motor

Autó, motor

Itt bármit megtalál ami az autójával kapcsolatos lehet. Új- és használtautó kereskedéseket, szak-szerelőket, hivatalos márkszervizeket.
Egészségügy

Egészségügy

Természetes dolog, hogy minden ember számára a saját, és családja egészsége a legfontosabb.
Elektronika

Elektronika

Vásárolni szeretne valamilyen új elektronikai berendezést? Akár háztartási gépet, akár szórakoztató elektronikai berendezés...
Építőipar

Építőipar

Építkezik? Vagy lakását szeretné felújítani, korszerüsíteni? Nagyon öszszetett folyamatok ezek, és természetesen nem olcsó beruházás...
Faipar

Faipar

Portálunk ezen listáján bemutatjuk azokat a vállalkozásokat melyek a fakitermeléstől kezdődően a bútorgyártásig segítik...
Fémipar

Fémipar

Esztergályost, lakatost vagy hegesztőt keres? Kovácsoltvas kerítést szeretne, vagy csak a felesleges vashulladéktól kíván megszabadulni?
Kereskedelem

Kereskedelem

Talán az egyik legátfogóbb csoportot magába foglaló kifejezés a KERESKEDELEM szó. Nehéz is átfogóan egy általános leírást adni...
Szabadidő

Szabadidő

Kikapcsolódásra, felüdülésre vágyik? Vagy aktívan szeretné eltölteni idejét barátai, családja társaságában?
Számítástechnika

Számítástechnika

A számítógép már olyan szinten az életünk részévé vált, hogy nélküle már el sem lehet képzelni az életet. Szinte minden területen megkönnyíti dolgunkat...
Szépségápolás

Szépségápolás

Itt bármit megtalál ami megszépülését, felfrissülést, és a természetes séget segíti. Nők is, és férfiak egyeránt megtalálhatják a nekik megfelelő szolgáltatást.
Szolgáltatás

Szolgáltatás

Az egyik legtartalmasabb listázásunk. Itt szinte minden olyan témakört megtalál amit az előzőekben nem tudtunk egyértelműen rendszerbe sorolni.
Vendéglátás

Vendéglátás

Az alábbi listáról kiválaszthatja kedvenc vendéglőjét, fagyizóját, de lehetősége nyílik akár azonnali szállásfoglalásra is a hotelek és panziók sokaságából.
Lap tetejére
Impresszum | ÁFSZ, adatvédelem, cookie-szabályzat