Egerszeginfo logo

Hírek

2022.07.27

Mártírok utca szennyvízcsatorna bélelés kivitelezésének ütemezése


A kivitelezési munka 3 (I.-III.) építési szakaszból és 5 (I.-V.) építési ütemből áll a teljes kivitelezési idő 2022.07.25-től – 2022.08.10-ig tart.
Twitter
Jelen tájékoztató az I. építési szakaszt tartalmazza.
I. építési szakasz 2022. 07. 25 –től 2022. 07. 29-ig Mártírok (Göcseji úttól – Kazinczy térig) útjára való felvonulással pontszerű szennyvízcsatorna mosatás és kamerázás, illetve ideiglenes forgalomkorlátozás kiépítése (forgalom irányító táblák kihelyezése) 2022.07.25-én délután (12 órától).

I.építési ütem 2022. 07. 26 -27.Göcseji út és Vörösmarty Mihály utca között:
• Mártírok útja lezárásra kerül Botfy Lajos utca és Vörösmarty Mihály utcák között.
• Köztársaság útjáról Göcseji út irányába csak a jobbra kanyarodás lehetséges a Mártírok útjára egyenes áthaladásra nincs lehetőség.
• Mártírok útja Göcseji út és Botfy Lajos utcák között sebesség-forgalomkorlátozás mellett, mindkét irányba használható.
• Botfy Lajos utcáról a balra kanyarodás nem lesz lehetséges.
• A lezárásra került útszakaszt Botfy Lajos utcán keresztül lehet elkerülni.
• Mártírok útján járó helyi és helyközi buszok közlekedése a Kossuth és Kosztolányi utcákon lehetséges az autóbusz megállóhelyek Göcseji úttól az Eötvös József utcáig időlegesen szüneteltetve lesznek.

II. építési ütem 2022. 07. 28-29. Vörösmarty Mihály utca és Petőfi Sándor utca között:
• Mártírok útja lezárásra kerül Botfy Lajos utca és Vörösmarty Mihály utcák között (I. ütem lezárása megmarad.
• Mártírok útja Vörösmarty Mihály utca és Petőfi Sándor utca között sebességforgalomkorlátozás mellett, mindkét irányba használható.
• A lezárásra került útszakaszt Vörösmarty Mihály utcán keresztül lehet elkerülni.
• Mártírok útján járó helyi és helyközi buszok közlekedése a Kossuth és Kosztolányi utcákon lehetséges az autóbusz megállóhelyek a Göcseji úttól az Eötvös József utcáig időlegesen szüneteltetve lesznek

Szóljon hozzá...


Programajánló

2024. április
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 

Cégadatbank

Autó, motor

Autó, motor

Itt bármit megtalál ami az autójával kapcsolatos lehet. Új- és használtautó kereskedéseket, szak-szerelőket, hivatalos márkszervizeket.
Egészségügy

Egészségügy

Természetes dolog, hogy minden ember számára a saját, és családja egészsége a legfontosabb.
Elektronika

Elektronika

Vásárolni szeretne valamilyen új elektronikai berendezést? Akár háztartási gépet, akár szórakoztató elektronikai berendezés...
Építőipar

Építőipar

Építkezik? Vagy lakását szeretné felújítani, korszerüsíteni? Nagyon öszszetett folyamatok ezek, és természetesen nem olcsó beruházás...
Faipar

Faipar

Portálunk ezen listáján bemutatjuk azokat a vállalkozásokat melyek a fakitermeléstől kezdődően a bútorgyártásig segítik...
Fémipar

Fémipar

Esztergályost, lakatost vagy hegesztőt keres? Kovácsoltvas kerítést szeretne, vagy csak a felesleges vashulladéktól kíván megszabadulni?
Kereskedelem

Kereskedelem

Talán az egyik legátfogóbb csoportot magába foglaló kifejezés a KERESKEDELEM szó. Nehéz is átfogóan egy általános leírást adni...
Szabadidő

Szabadidő

Kikapcsolódásra, felüdülésre vágyik? Vagy aktívan szeretné eltölteni idejét barátai, családja társaságában?
Számítástechnika

Számítástechnika

A számítógép már olyan szinten az életünk részévé vált, hogy nélküle már el sem lehet képzelni az életet. Szinte minden területen megkönnyíti dolgunkat...
Szépségápolás

Szépségápolás

Itt bármit megtalál ami megszépülését, felfrissülést, és a természetes séget segíti. Nők is, és férfiak egyeránt megtalálhatják a nekik megfelelő szolgáltatást.
Szolgáltatás

Szolgáltatás

Az egyik legtartalmasabb listázásunk. Itt szinte minden olyan témakört megtalál amit az előzőekben nem tudtunk egyértelműen rendszerbe sorolni.
Vendéglátás

Vendéglátás

Az alábbi listáról kiválaszthatja kedvenc vendéglőjét, fagyizóját, de lehetősége nyílik akár azonnali szállásfoglalásra is a hotelek és panziók sokaságából.
Lap tetejére
Impresszum | ÁFSZ, adatvédelem, cookie-szabályzat