Egerszeginfo logo

Hírek

2022.03.09

Áprilisban nyit az Alsóerdei Sport-és Élménypark


5,2 milliárd forintos ráfordítással új sport- és élménypark épült városunkban. A létesítmény várhatóan április 22-én nyitja meg kapuit a látogatók előtt.
Twitter

Erdei kalandpark, különféle játszóterek, multifunkciós sportpályák, KRESZ park, valamint salakos kerékpár- és futópálya várja a kikapcsolódni vágyókat a régi napközis tábor helyén. Az élménypark nemcsak a zalaegerszegieknek és a környéken élőknek, de a turistáknak is népszerű célpont lehet a közeljövőben.
Az első ütem részleteit a műszaki átadót megelőző nyilvános bejáráson ismertették, ahol elhangzott: a tervek elkészítésénél figyelembe vették a szakmai és a környezetvédelmi szervezetek tanácsait. A Modern Városok Program részeként a későbbiekben további fejlesztéseket valósítanak meg (Buslagpusztai sportlőtér, valamint a TV torony és környezete).

A munkálatok az erdőt nem, csupán az önkormányzati tulajdonban lévő volt napközis tábor területét érintették. A projekt részeként közel 100 új fát is ültettek a környéken.

Fotó: Seres Péter
Forrás: Városi Portál

Szóljon hozzá...


Programajánló

2024. február
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
26272829 

Cégadatbank

Autó, motor

Autó, motor

Itt bármit megtalál ami az autójával kapcsolatos lehet. Új- és használtautó kereskedéseket, szak-szerelőket, hivatalos márkszervizeket.
Egészségügy

Egészségügy

Természetes dolog, hogy minden ember számára a saját, és családja egészsége a legfontosabb.
Elektronika

Elektronika

Vásárolni szeretne valamilyen új elektronikai berendezést? Akár háztartási gépet, akár szórakoztató elektronikai berendezés...
Építőipar

Építőipar

Építkezik? Vagy lakását szeretné felújítani, korszerüsíteni? Nagyon öszszetett folyamatok ezek, és természetesen nem olcsó beruházás...
Faipar

Faipar

Portálunk ezen listáján bemutatjuk azokat a vállalkozásokat melyek a fakitermeléstől kezdődően a bútorgyártásig segítik...
Fémipar

Fémipar

Esztergályost, lakatost vagy hegesztőt keres? Kovácsoltvas kerítést szeretne, vagy csak a felesleges vashulladéktól kíván megszabadulni?
Kereskedelem

Kereskedelem

Talán az egyik legátfogóbb csoportot magába foglaló kifejezés a KERESKEDELEM szó. Nehéz is átfogóan egy általános leírást adni...
Szabadidő

Szabadidő

Kikapcsolódásra, felüdülésre vágyik? Vagy aktívan szeretné eltölteni idejét barátai, családja társaságában?
Számítástechnika

Számítástechnika

A számítógép már olyan szinten az életünk részévé vált, hogy nélküle már el sem lehet képzelni az életet. Szinte minden területen megkönnyíti dolgunkat...
Szépségápolás

Szépségápolás

Itt bármit megtalál ami megszépülését, felfrissülést, és a természetes séget segíti. Nők is, és férfiak egyeránt megtalálhatják a nekik megfelelő szolgáltatást.
Szolgáltatás

Szolgáltatás

Az egyik legtartalmasabb listázásunk. Itt szinte minden olyan témakört megtalál amit az előzőekben nem tudtunk egyértelműen rendszerbe sorolni.
Vendéglátás

Vendéglátás

Az alábbi listáról kiválaszthatja kedvenc vendéglőjét, fagyizóját, de lehetősége nyílik akár azonnali szállásfoglalásra is a hotelek és panziók sokaságából.
Lap tetejére
Impresszum | ÁFSZ, adatvédelem, cookie-szabályzat