Egerszeginfo logo

Hírek

2022.02.15

Egy napra a piros lett az új zöld a Hoch János úton


Pirosba és rózsaszínbe öltözött egy napra a Hoch János úton működő Schneider Electric MG Zala gyára. Az aktivitás apropóját az amerikából indult, szeretet és szerelem ünnepeként híressé vált Valentin nap adta. A gyárban dolgozók jelentős része csatlakozott a felhíváshoz, még a munkaköpenyek alól is fel-feltüntek a piros és rózsaszín ruhadarabok és kiegészítők. 

 
Twitter

Valentin nap alkalmából szerveztek vidám közös akciót a zalaegerszegi Schneider Electric MG Zala gyáregységében dolgozók 2022. február 14-én, hétfőn. A felhívás lényege az volt, hogy Valentin nap alkalmából minél több munkavállaló érkezzen a gyárba és az irodákba piros vagy rózsaszín ruhában, esetleg viseljen valamilyen kiegészítőt ezekben a színekben. De nem csak ők erősíthették saját magukban és kollégáiban a közösséghez tartozás pozitív élményét, ezen a napon ugyanis a gyárban egy-egy tábla csokoládét is kapott mindenki. 

„Jelenleg is vannak nyitott pozícióink, így minden lehetőséget megragadunk, hogy megmutassuk potenciális munkavállalóinknak, hogy a Schneider Electric egy törődő, gondoskodó, odafigyelő munkahely, ahol jó eltölteni a munkaórákat. És természetesen azt is fontosnak tartjuk, hogy meglévő munkatársaink minél erősebben kötődjenek a Schneider Electrichez, jól érezzék magukat nálunk. Éppen ezért szinte kihagyhatatlan volt, hogy a Valentin napot – még ha nem is kifejezetten magyar szokás – apropóként használjuk egy kis vidámságra” – mondta el az eseményről Andrej Myasnikov, a Schneider Electric MG Zala gyárigazgatója.

A Valentin nap az angolszáz országokból eredő ünnepnap, melyet világszerte február 14-én, Valentin, illetve Bálint napján, a szerelmesek és a szeretet napjaként ünnepelnek.

A Schneider Electricről

A 2021-ben a világ legfenntarthatóbb vállalatának választott Schneider Electric célja, hogy mindenki a legtöbbet hozhassa ki az életet adó energiából, erőforrásainkból és a fenntarthatóságból, mindig és mindenhol. Life Is On.

A vállalat élen jár a digitális átalakulásban, világszínvonalú folyamatokat és energiagazdálkodási technológiákat integrál, vezető megoldásokban egyesíti az egész életciklust átölelő, a végponttól a felhőig összekötő vezérlőket, szoftvereket és szolgáltatásokat, integrált irányítást kínálva az otthonok, épületek, adatközpontok, az infrastruktúra és a különböző iparágak számára. 

A Schneider Electric Magyarországon

A Schneider Electric 1991 óta van jelen Magyarországon. A hazánkban mintegy 2000 főt foglalkoztató társaságnak jelenleg négy gyára (két zalaegerszegi, egy gyöngyösi és egy kunszentmiklósi üzem) és egy régiós feladatokat ellátó, több mint 20 országot kiszolgáló logisztikai központja (CEElog Szigetszentmiklós) van Magyarországon. Emellett Budapesten működik az üzleti, értékesítési és ügyfélszolgálati központ (Front Office), valamint az ESS (Energy and Sustainability Services) részleg európai központja. A társaság globális pénzügyi és beszerzési szolgáltatásokat nyújtó központjának szintén a magyar főváros ad otthont.

Szóljon hozzá...


Programajánló

2023. október
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 

Cégadatbank

Autó, motor

Autó, motor

Itt bármit megtalál ami az autójával kapcsolatos lehet. Új- és használtautó kereskedéseket, szak-szerelőket, hivatalos márkszervizeket.
Egészségügy

Egészségügy

Természetes dolog, hogy minden ember számára a saját, és családja egészsége a legfontosabb.
Elektronika

Elektronika

Vásárolni szeretne valamilyen új elektronikai berendezést? Akár háztartási gépet, akár szórakoztató elektronikai berendezés...
Építőipar

Építőipar

Építkezik? Vagy lakását szeretné felújítani, korszerüsíteni? Nagyon öszszetett folyamatok ezek, és természetesen nem olcsó beruházás...
Faipar

Faipar

Portálunk ezen listáján bemutatjuk azokat a vállalkozásokat melyek a fakitermeléstől kezdődően a bútorgyártásig segítik...
Fémipar

Fémipar

Esztergályost, lakatost vagy hegesztőt keres? Kovácsoltvas kerítést szeretne, vagy csak a felesleges vashulladéktól kíván megszabadulni?
Kereskedelem

Kereskedelem

Talán az egyik legátfogóbb csoportot magába foglaló kifejezés a KERESKEDELEM szó. Nehéz is átfogóan egy általános leírást adni...
Szabadidő

Szabadidő

Kikapcsolódásra, felüdülésre vágyik? Vagy aktívan szeretné eltölteni idejét barátai, családja társaságában?
Számítástechnika

Számítástechnika

A számítógép már olyan szinten az életünk részévé vált, hogy nélküle már el sem lehet képzelni az életet. Szinte minden területen megkönnyíti dolgunkat...
Szépségápolás

Szépségápolás

Itt bármit megtalál ami megszépülését, felfrissülést, és a természetes séget segíti. Nők is, és férfiak egyeránt megtalálhatják a nekik megfelelő szolgáltatást.
Szolgáltatás

Szolgáltatás

Az egyik legtartalmasabb listázásunk. Itt szinte minden olyan témakört megtalál amit az előzőekben nem tudtunk egyértelműen rendszerbe sorolni.
Vendéglátás

Vendéglátás

Az alábbi listáról kiválaszthatja kedvenc vendéglőjét, fagyizóját, de lehetősége nyílik akár azonnali szállásfoglalásra is a hotelek és panziók sokaságából.
Lap tetejére
Impresszum | ÁFSZ, adatvédelem, cookie-szabályzat