Egerszeginfo logo

Hírek

2022.01.01

Egészségben és sikerekben gazdag boldog Új Évet kívánunk


Szilveszterkor számadást végzünk, végig vesszük ezt az esztendő történéseit, emlékeit. 2021 nem volt egyszerű év, sok minden történt, ami eddig soha.
Twitter
Éjfélkor viszont új év kezdődik, új fejezet új lehetőségekkel, s reméljük, hogy a nehéz napokat magunk mögött hagyhatjuk. 

Összefogással, megértéssel, az elesettek segítségével talán könnyebbé tehetjük az előttünk álló esztendőt. Próbáljuk meg 2021-ben hagyni az önzést, a parttalan vitákat, a verbális és testi erőszakoskodást.

Jó lenne, ha a médiák többségében pozitív híreket sugároznának, nyomtatnának, hiszen ezekben a nehéz időszakokban nem a gyilkosságokra, és egyéb erőszakos bűncselekmények híreire vágyunk.

Szűkebb környezetünkben, városunkban nagyon sok pozitív változásnak, fejlesztésnek örülhetünk 2022-ben. Elkészül a világbajnokságok rendezésére is alkalmas uszoda, szórakozhatunk az alsóerdei sport-és szabadidő, valamint kalandparkban stb.

Boldog és sikeres polgárok lakta Zalaegerszegen szeretnénk továbbra is élni. Ehhez kívánunk mindenkinek jó erőt, egészséget és kitartást!

Szóljon hozzá...


Programajánló

2024. február
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
26272829 

Cégadatbank

Autó, motor

Autó, motor

Itt bármit megtalál ami az autójával kapcsolatos lehet. Új- és használtautó kereskedéseket, szak-szerelőket, hivatalos márkszervizeket.
Egészségügy

Egészségügy

Természetes dolog, hogy minden ember számára a saját, és családja egészsége a legfontosabb.
Elektronika

Elektronika

Vásárolni szeretne valamilyen új elektronikai berendezést? Akár háztartási gépet, akár szórakoztató elektronikai berendezés...
Építőipar

Építőipar

Építkezik? Vagy lakását szeretné felújítani, korszerüsíteni? Nagyon öszszetett folyamatok ezek, és természetesen nem olcsó beruházás...
Faipar

Faipar

Portálunk ezen listáján bemutatjuk azokat a vállalkozásokat melyek a fakitermeléstől kezdődően a bútorgyártásig segítik...
Fémipar

Fémipar

Esztergályost, lakatost vagy hegesztőt keres? Kovácsoltvas kerítést szeretne, vagy csak a felesleges vashulladéktól kíván megszabadulni?
Kereskedelem

Kereskedelem

Talán az egyik legátfogóbb csoportot magába foglaló kifejezés a KERESKEDELEM szó. Nehéz is átfogóan egy általános leírást adni...
Szabadidő

Szabadidő

Kikapcsolódásra, felüdülésre vágyik? Vagy aktívan szeretné eltölteni idejét barátai, családja társaságában?
Számítástechnika

Számítástechnika

A számítógép már olyan szinten az életünk részévé vált, hogy nélküle már el sem lehet képzelni az életet. Szinte minden területen megkönnyíti dolgunkat...
Szépségápolás

Szépségápolás

Itt bármit megtalál ami megszépülését, felfrissülést, és a természetes séget segíti. Nők is, és férfiak egyeránt megtalálhatják a nekik megfelelő szolgáltatást.
Szolgáltatás

Szolgáltatás

Az egyik legtartalmasabb listázásunk. Itt szinte minden olyan témakört megtalál amit az előzőekben nem tudtunk egyértelműen rendszerbe sorolni.
Vendéglátás

Vendéglátás

Az alábbi listáról kiválaszthatja kedvenc vendéglőjét, fagyizóját, de lehetősége nyílik akár azonnali szállásfoglalásra is a hotelek és panziók sokaságából.
Lap tetejére
Impresszum | ÁFSZ, adatvédelem, cookie-szabályzat