Egerszeginfo logo

"Mindig arra gondolj, hogy saját eltökéltséged arra, hogy sikeres légy, fontosabb bármi másnál." Abraham Lincoln



Banner
Banner


Hírek

2021.11.19

Online szakmai nap a társasházakat érintő tűzvédelmi kérdésekről


„Társasházak napja” címmel tartanak online konzultációt a katasztrófavédelmi kirendeltségek 2021. november 24-26. között. A fórum célja, hogy a társasházak lakóközössége széleskörű tájékoztatást kapjon a lakóépületekben követendő tűzmegelőzési szabályokról, a társasházak hatósági ellenőrzéseinek tapasztalatairól.
Twitter

Idén a világhálón és telefonon keresztül tehetik fel kérdéseiket a társasházak képviselői vagy lakói azzal kapcsolatban, hogy milyen tűzmegelőzési szabályok vonatkoznak a lakókörnyezetükre, hogyan erősíthetik közvetlen környezetük biztonságát. A háromnapos fórumon a kirendeltségek nagy hangsúlyt fektetnek az Országos Tűzvédelmi Szabályzat előírásainak megismertetésére is.  

A rendezvénysorozat kiemelten foglalkozik a kémények használatára és a gázkészülékek felülvizsgálatára vonatkozó szabályokkal, a lakásokon belüli villamos berendezések felülvizsgálatának fontosságával, a tárolási szabályokkal, a napelemrendszerek megfelelő kivitelezésével, a kéményseprőipari tevékenységgel kapcsolatos tudnivalókkal és természetesen a helyi tapasztalatokkal, sajátosságokkal. 

A Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság három katasztrófavédelmi kirendeltsége e-mailben és telefonon várja a témával kapcsolatos kérdéseket, észrevételeket.

 

A katasztrófavédelmi kirendeltség

címe

 

A katasztrófavédelmi kirendeltség

illetékességi területe

 

A katasztrófavédelmi kirendeltség

 telefonszáma és

e-mail címe

Időpontok

Zalaegerszegi Katasztrófavédelmi Kirendeltség - 8900 Zalaegerszeg, Arany János utca 1. Zalaegerszeg és Lenti járások területén fekvő települések

E-mail: zalaegerszeg.kvk@katved.gov.hu

 

Telefon: 

(+36-92) 550-940

 

 

Elektronikus levélben bármikor 

 

Telefonon 08:00 – 15:00 között az alábbi napokon:

2021.11.24. 

2021.11.25.

 

8 és 13 óra között: 

2021.11.26.

Fotó: facebook.com
 
Forrás: Zala Megyei Katasztrófavédelem

Szóljon hozzá...


Programajánló

2024. május
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 

Cégadatbank

Autó, motor

Autó, motor

Itt bármit megtalál ami az autójával kapcsolatos lehet. Új- és használtautó kereskedéseket, szak-szerelőket, hivatalos márkszervizeket.
Egészségügy

Egészségügy

Természetes dolog, hogy minden ember számára a saját, és családja egészsége a legfontosabb.
Elektronika

Elektronika

Vásárolni szeretne valamilyen új elektronikai berendezést? Akár háztartási gépet, akár szórakoztató elektronikai berendezés...
Építőipar

Építőipar

Építkezik? Vagy lakását szeretné felújítani, korszerüsíteni? Nagyon öszszetett folyamatok ezek, és természetesen nem olcsó beruházás...
Faipar

Faipar

Portálunk ezen listáján bemutatjuk azokat a vállalkozásokat melyek a fakitermeléstől kezdődően a bútorgyártásig segítik...
Fémipar

Fémipar

Esztergályost, lakatost vagy hegesztőt keres? Kovácsoltvas kerítést szeretne, vagy csak a felesleges vashulladéktól kíván megszabadulni?
Kereskedelem

Kereskedelem

Talán az egyik legátfogóbb csoportot magába foglaló kifejezés a KERESKEDELEM szó. Nehéz is átfogóan egy általános leírást adni...
Szabadidő

Szabadidő

Kikapcsolódásra, felüdülésre vágyik? Vagy aktívan szeretné eltölteni idejét barátai, családja társaságában?
Számítástechnika

Számítástechnika

A számítógép már olyan szinten az életünk részévé vált, hogy nélküle már el sem lehet képzelni az életet. Szinte minden területen megkönnyíti dolgunkat...
Szépségápolás

Szépségápolás

Itt bármit megtalál ami megszépülését, felfrissülést, és a természetes séget segíti. Nők is, és férfiak egyeránt megtalálhatják a nekik megfelelő szolgáltatást.
Szolgáltatás

Szolgáltatás

Az egyik legtartalmasabb listázásunk. Itt szinte minden olyan témakört megtalál amit az előzőekben nem tudtunk egyértelműen rendszerbe sorolni.
Vendéglátás

Vendéglátás

Az alábbi listáról kiválaszthatja kedvenc vendéglőjét, fagyizóját, de lehetősége nyílik akár azonnali szállásfoglalásra is a hotelek és panziók sokaságából.
Lap tetejére
Impresszum | ÁFSZ, adatvédelem, cookie-szabályzat