Egerszeginfo logo

Hírek

2021.04.04

Boldog, békés Húsvéti Ünnepeket kívánunk


Ezekben a nehéz napokban is sok örömöt és boldogságot kívánunk minden szülőnek, keresztszülőnek, gyermeknek! A betegnek mielőbbi gyógyulást, a kórházban ápoltaknak és dolgozóknak kitartást és felépülést kívánunk!

Twitter

Húsvét a Kereszténység legnagyobb ünnepe. Jézus Krisztus kereszthalálával egykor magára vállalta az emberiség bűnét és igyekezett megváltani azt. Manapság embertársaink sok-sok politikust, vezetőt szeretnének keresztre feszíteni, mert elanyagiasodott világunkban várnának egy új megváltót, aki elhozza végre Kánaánt.

A keresztény hívő és a józanul gondolkodó ateista is tudja, hogy a szeretet, a család és a barátság, valamint az összetartás lehet a megoldás a nehézségekből való kilábalásra.

A COVID okozta sokkból előbb-utóbb kilábalunk, bár sokan meggazdagodnak ennek „farvízén”, de az igazi családi és baráti kapocs sok-sok embertársunknak bebizonyította, hogy a nehézségeket legtöbbször ugyan maszkban, de le lehet győzni az egymást segítve hittel és gondolkodással.

Így történik ez Húsvétkor is, amikor a szabályok által kordában tartva is, de felkeressük rokonainkat, ismerőseinket, hogy ha rövid időre is, de segítsük egymás lelki felfrissülését a megújulás reményében. A múlt szépségeinek felidézésével a szebb jövőben bízva kívánhassunk egymásnak békésebb és boldogabb eljövendőt.   

Szóljon hozzá...


Programajánló

2024. február
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
26272829 

Cégadatbank

Autó, motor

Autó, motor

Itt bármit megtalál ami az autójával kapcsolatos lehet. Új- és használtautó kereskedéseket, szak-szerelőket, hivatalos márkszervizeket.
Egészségügy

Egészségügy

Természetes dolog, hogy minden ember számára a saját, és családja egészsége a legfontosabb.
Elektronika

Elektronika

Vásárolni szeretne valamilyen új elektronikai berendezést? Akár háztartási gépet, akár szórakoztató elektronikai berendezés...
Építőipar

Építőipar

Építkezik? Vagy lakását szeretné felújítani, korszerüsíteni? Nagyon öszszetett folyamatok ezek, és természetesen nem olcsó beruházás...
Faipar

Faipar

Portálunk ezen listáján bemutatjuk azokat a vállalkozásokat melyek a fakitermeléstől kezdődően a bútorgyártásig segítik...
Fémipar

Fémipar

Esztergályost, lakatost vagy hegesztőt keres? Kovácsoltvas kerítést szeretne, vagy csak a felesleges vashulladéktól kíván megszabadulni?
Kereskedelem

Kereskedelem

Talán az egyik legátfogóbb csoportot magába foglaló kifejezés a KERESKEDELEM szó. Nehéz is átfogóan egy általános leírást adni...
Szabadidő

Szabadidő

Kikapcsolódásra, felüdülésre vágyik? Vagy aktívan szeretné eltölteni idejét barátai, családja társaságában?
Számítástechnika

Számítástechnika

A számítógép már olyan szinten az életünk részévé vált, hogy nélküle már el sem lehet képzelni az életet. Szinte minden területen megkönnyíti dolgunkat...
Szépségápolás

Szépségápolás

Itt bármit megtalál ami megszépülését, felfrissülést, és a természetes séget segíti. Nők is, és férfiak egyeránt megtalálhatják a nekik megfelelő szolgáltatást.
Szolgáltatás

Szolgáltatás

Az egyik legtartalmasabb listázásunk. Itt szinte minden olyan témakört megtalál amit az előzőekben nem tudtunk egyértelműen rendszerbe sorolni.
Vendéglátás

Vendéglátás

Az alábbi listáról kiválaszthatja kedvenc vendéglőjét, fagyizóját, de lehetősége nyílik akár azonnali szállásfoglalásra is a hotelek és panziók sokaságából.
Lap tetejére
Impresszum | ÁFSZ, adatvédelem, cookie-szabályzat