Egerszeginfo logo

Hírek

2020.12.31

Boldog Új Esztendőt kívánunk!


Egy nehéz év zárása után kívánunk mindenkinek Covid-és karantén mentes, sikeres és boldog Új Évet! Legyen az egészségben, szerencsében gazdag, olyan, hogy bárkivel megoszthassuk örömeinket, bármikor találkozhassunk családtagjainkkal, barátainkkal!

Twitter

A 2020-as esztendő csak keveseknek adott boldog perceket. A negatív hírek és a megszorítások markából csak a kiváltságosok tudtak kiszabadulni. Apró örömökkel kellett beérnünk. Egy nyugállományba vonulás, egy unoka születése, vagy a kórházi ápolás elkerülése már csodálatos érzéssel töltött el bennünket. Az iskolások, ha találkozhattak osztálytársaikkal, már Kánaánt kiáltottak, a boltokban, a munkahelyeken a maszk levétele eufóriás érzést váltott ki az emberekből.

Szilveszter napján többen  várnak egy új csodát, eljött a kívánságok és fogadalmak éjszakája. Igyekezzünk álmainknak szilárd alapot ásni, hogy 2021-ben a felépítmény sikeres és stabil legyen. Földünk állítólag „tisztult” a COVID-os időszaknak köszönhetően, ez még jól is jöhet következő kirándulás, nyaralás alkalmával. Egy mozi, vagy színházi előadás, koncertek utáni csodálatos érzés, egy sportrendezvényen való részvétel, vagy a szurkolás öröme vár bennünket az új esztendőben. Ismét szabadok lehetünk, a ránk osztott korlátok leomlanak, a televízióban nem nézzük a negatív híreket, a politikai csatározásokat. Az új évben nem leszünk egyedül, bármikor találkozhatunk szeretteinkkel, megölelhetjük, megcsókolhatjuk őket.

Ezekkel a pozitív gondolatokkal kívánunk Mindenkinek nagyon boldog Újévet!

Szóljon hozzá...


Programajánló

2024. április
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 

Cégadatbank

Autó, motor

Autó, motor

Itt bármit megtalál ami az autójával kapcsolatos lehet. Új- és használtautó kereskedéseket, szak-szerelőket, hivatalos márkszervizeket.
Egészségügy

Egészségügy

Természetes dolog, hogy minden ember számára a saját, és családja egészsége a legfontosabb.
Elektronika

Elektronika

Vásárolni szeretne valamilyen új elektronikai berendezést? Akár háztartási gépet, akár szórakoztató elektronikai berendezés...
Építőipar

Építőipar

Építkezik? Vagy lakását szeretné felújítani, korszerüsíteni? Nagyon öszszetett folyamatok ezek, és természetesen nem olcsó beruházás...
Faipar

Faipar

Portálunk ezen listáján bemutatjuk azokat a vállalkozásokat melyek a fakitermeléstől kezdődően a bútorgyártásig segítik...
Fémipar

Fémipar

Esztergályost, lakatost vagy hegesztőt keres? Kovácsoltvas kerítést szeretne, vagy csak a felesleges vashulladéktól kíván megszabadulni?
Kereskedelem

Kereskedelem

Talán az egyik legátfogóbb csoportot magába foglaló kifejezés a KERESKEDELEM szó. Nehéz is átfogóan egy általános leírást adni...
Szabadidő

Szabadidő

Kikapcsolódásra, felüdülésre vágyik? Vagy aktívan szeretné eltölteni idejét barátai, családja társaságában?
Számítástechnika

Számítástechnika

A számítógép már olyan szinten az életünk részévé vált, hogy nélküle már el sem lehet képzelni az életet. Szinte minden területen megkönnyíti dolgunkat...
Szépségápolás

Szépségápolás

Itt bármit megtalál ami megszépülését, felfrissülést, és a természetes séget segíti. Nők is, és férfiak egyeránt megtalálhatják a nekik megfelelő szolgáltatást.
Szolgáltatás

Szolgáltatás

Az egyik legtartalmasabb listázásunk. Itt szinte minden olyan témakört megtalál amit az előzőekben nem tudtunk egyértelműen rendszerbe sorolni.
Vendéglátás

Vendéglátás

Az alábbi listáról kiválaszthatja kedvenc vendéglőjét, fagyizóját, de lehetősége nyílik akár azonnali szállásfoglalásra is a hotelek és panziók sokaságából.
Lap tetejére
Impresszum | ÁFSZ, adatvédelem, cookie-szabályzat