Egerszeginfo logo

Hírek

2019.05.30

Egerszeg Fesztivál


A térség kiemelkedő összművészeti kavalkádján három színpadon szórakoztatják majd a közönséget. A szervezők célja a helyi értékek és hagyományok őrzése mellett a minőségi koncertek szervezése.

Twitter

Ismét több tízezres tömeget várnak az Egerszeg Fesztiválra június 7. és 10. között.

A hagyományoknak megfelelően a zalai megyeszékhely ad otthont a 19. Zalaegerszegi Fúvószenekari Találkozónak. Emellett a kéklámpás felvonulás és a prószasütés vonz sok látogatót. A zenei kínálat ezúttal is sokszínű.

A Zala Megyei Népművészeti Egyesület által szervezett horvát-magyar pünkösd is része lesz az idei fesztiválnak, ami az ünnep miatt egy nappal bővült. Zalaegerszeg külföldi testvérvárosaiból - a megszokottól eltérően most csupán baráti látogatók érkeznek Lendváról és Barótról.ártélyház következő nyári programja a Zalaegerszegi Kortárs Művészeti Fesztivál lesz. Udvaros Dorottya Az utolsó tűzijáték című produkcióval lép színpadra. Miklósa Erika és Fekete-Kovács Kornél pedig a Modern Art Orcshestrával klasszikus jazz kalandozásra hívja a Hevesi Sándor Színházban.

A négynapos rendezvény ideje alatt 23 órától hajnali fél kettőig fesztiváljárat közlekedik a Kovács Károly térről a Landorhegyet és a Kertvárost érintve. A busz karszalaggal vehető igénybe, melyet a Kvártélyház Dísz téri jegypénztárában lehet megvásárolni. 

Fotó: Seres Péter

 

Forrás: Egerszeg Fesztivál

Szóljon hozzá...


Programajánló

2024. február
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
26272829 

Cégadatbank

Autó, motor

Autó, motor

Itt bármit megtalál ami az autójával kapcsolatos lehet. Új- és használtautó kereskedéseket, szak-szerelőket, hivatalos márkszervizeket.
Egészségügy

Egészségügy

Természetes dolog, hogy minden ember számára a saját, és családja egészsége a legfontosabb.
Elektronika

Elektronika

Vásárolni szeretne valamilyen új elektronikai berendezést? Akár háztartási gépet, akár szórakoztató elektronikai berendezés...
Építőipar

Építőipar

Építkezik? Vagy lakását szeretné felújítani, korszerüsíteni? Nagyon öszszetett folyamatok ezek, és természetesen nem olcsó beruházás...
Faipar

Faipar

Portálunk ezen listáján bemutatjuk azokat a vállalkozásokat melyek a fakitermeléstől kezdődően a bútorgyártásig segítik...
Fémipar

Fémipar

Esztergályost, lakatost vagy hegesztőt keres? Kovácsoltvas kerítést szeretne, vagy csak a felesleges vashulladéktól kíván megszabadulni?
Kereskedelem

Kereskedelem

Talán az egyik legátfogóbb csoportot magába foglaló kifejezés a KERESKEDELEM szó. Nehéz is átfogóan egy általános leírást adni...
Szabadidő

Szabadidő

Kikapcsolódásra, felüdülésre vágyik? Vagy aktívan szeretné eltölteni idejét barátai, családja társaságában?
Számítástechnika

Számítástechnika

A számítógép már olyan szinten az életünk részévé vált, hogy nélküle már el sem lehet képzelni az életet. Szinte minden területen megkönnyíti dolgunkat...
Szépségápolás

Szépségápolás

Itt bármit megtalál ami megszépülését, felfrissülést, és a természetes séget segíti. Nők is, és férfiak egyeránt megtalálhatják a nekik megfelelő szolgáltatást.
Szolgáltatás

Szolgáltatás

Az egyik legtartalmasabb listázásunk. Itt szinte minden olyan témakört megtalál amit az előzőekben nem tudtunk egyértelműen rendszerbe sorolni.
Vendéglátás

Vendéglátás

Az alábbi listáról kiválaszthatja kedvenc vendéglőjét, fagyizóját, de lehetősége nyílik akár azonnali szállásfoglalásra is a hotelek és panziók sokaságából.
Lap tetejére
Impresszum | ÁFSZ, adatvédelem, cookie-szabályzat