Egerszeginfo logo

Hírek

2019.05.12

Egerszeg Kártyát érintő változások


Tájékoztatják a Tisztelt Lakosságot, hogy a gyorsabb, kényelmesebb és zökkenőmentesebb ügyintézés érdekében 2019. március 1-jétől az alábbi változások lépnek életbe az Egerszeg Kártyával kapcsolatban.

Twitter

Az eddigi személyes ügyintézés mellett, elektronikus úton, ügyfélkapun keresztül is igényelhető lesz az Egerszeg Kártya. Egy ügyfélkapun belül a többi családtag igénye is benyújtható. Az igénylési rendszer egyszerűsítése érdekében a jelenlegi bélyeges érvényesítés megszűnik, kizárólag új kártya igénylésére nyílik mód, melynek érvényessége a kibocsátás napjától számított 3 év.

A bélyeggel érvényesített kártyák a lejárati időig továbbra is használhatók. (Például 2019-es bélyeggel a kártya a 2020-as év vonalkód feletti hónap, napjáig érvényes) A 3 évre szóló kártya előállításának egyszeri költsége van, melynek összege 2000 Ft. Az Egerszeg Kártyát érintő kedvezmények változatlanok maradnak:

A kártya díjából 50 % kedvezményt kapnak a 62. életévet betöltött személyek. A fogyatékossági támogatásban részesülők - igazolás bemutatásával - továbbra is díjmentesen igényelhetik az Egerszeg Kártyát. Elektronikusan benyújtott kérelem esetén az igazolások másolatát 8 napon belül el kell juttatni az ekartya@ph.zalaegeszeg.hu e-mail címre, ellenkező esetben a kérelem elutasításra kerül.

Személyes igényléskor a fizetés készpénzben és bankkártyával történhet (lakcímkártya bemutatása kötelező), elektronikus igénylés esetén kizárólag bankkártya használható. További változás, hogy az elkészült Egerszeg kártyát a személyes átvétel mellett postai úton is kérheti a kérelmező. Az érvényességi idő lejártát követően újabb kártyát kell igényelni, mely szintén 3 évig használható fel. További információ: www.zalaegerszeg.hu

Forrás: Városi Portál

Szóljon hozzá...


Programajánló

2024. február
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
26272829 

Cégadatbank

Autó, motor

Autó, motor

Itt bármit megtalál ami az autójával kapcsolatos lehet. Új- és használtautó kereskedéseket, szak-szerelőket, hivatalos márkszervizeket.
Egészségügy

Egészségügy

Természetes dolog, hogy minden ember számára a saját, és családja egészsége a legfontosabb.
Elektronika

Elektronika

Vásárolni szeretne valamilyen új elektronikai berendezést? Akár háztartási gépet, akár szórakoztató elektronikai berendezés...
Építőipar

Építőipar

Építkezik? Vagy lakását szeretné felújítani, korszerüsíteni? Nagyon öszszetett folyamatok ezek, és természetesen nem olcsó beruházás...
Faipar

Faipar

Portálunk ezen listáján bemutatjuk azokat a vállalkozásokat melyek a fakitermeléstől kezdődően a bútorgyártásig segítik...
Fémipar

Fémipar

Esztergályost, lakatost vagy hegesztőt keres? Kovácsoltvas kerítést szeretne, vagy csak a felesleges vashulladéktól kíván megszabadulni?
Kereskedelem

Kereskedelem

Talán az egyik legátfogóbb csoportot magába foglaló kifejezés a KERESKEDELEM szó. Nehéz is átfogóan egy általános leírást adni...
Szabadidő

Szabadidő

Kikapcsolódásra, felüdülésre vágyik? Vagy aktívan szeretné eltölteni idejét barátai, családja társaságában?
Számítástechnika

Számítástechnika

A számítógép már olyan szinten az életünk részévé vált, hogy nélküle már el sem lehet képzelni az életet. Szinte minden területen megkönnyíti dolgunkat...
Szépségápolás

Szépségápolás

Itt bármit megtalál ami megszépülését, felfrissülést, és a természetes séget segíti. Nők is, és férfiak egyeránt megtalálhatják a nekik megfelelő szolgáltatást.
Szolgáltatás

Szolgáltatás

Az egyik legtartalmasabb listázásunk. Itt szinte minden olyan témakört megtalál amit az előzőekben nem tudtunk egyértelműen rendszerbe sorolni.
Vendéglátás

Vendéglátás

Az alábbi listáról kiválaszthatja kedvenc vendéglőjét, fagyizóját, de lehetősége nyílik akár azonnali szállásfoglalásra is a hotelek és panziók sokaságából.
Lap tetejére
Impresszum | ÁFSZ, adatvédelem, cookie-szabályzat