Egerszeginfo logo

Hírek

2019.01.09

Városi Újév köszöntő


Az Arany Bárány Hotel télikertjében közel 300-an gyűltek össze, hogy együtt köszöntsék az újévet. A rendezvényen adták át Zalaegerszeg innovációs díjait is. Folytatni szeretné a polgármesteri munkát Balaicz Zoltán.

Twitter

Zalaegerszegről énekeltek Berkes Dániel tanítványai, majd Balaicz Zoltán lépett a mikrofonhoz. A város polgármestere hosszú perceken át sorolta a 2018-as év fejlesztéseit és eredményeit. Köszönetét fejezte ki az együttműködésért valamennyi képviselőnek és bejelentette, hogy amennyiben októberben a zalaegerszegiek ismét bizalmat szavaznak neki, folytatni szeretné a polgármesteri munkát.

A polgármester bejelentését további kettő követte. Palkovics László innovációs és technológiai miniszter arról tájékoztatta a résztvevőket, hogy hamarosan új, modern, négycsillagos szálloda építése kezdődik állami beruházásban a volt MMIK helyén. Vigh László országgyűlési képviselő a Hevesi Sándor Színház felújításáról hozott jó híreket. Ezek szerint beveszi a kormány a teátrum átépítését a Modern Városok Programba. Az előkészítésre és tervezésre 255 millió forint érkezik hamarosan Zalaegerszeg számlájára.

A hagyományoknak megfelelően az újévi fogadáson adta át Balaicz Zoltán a város Innovációs díjait. A képviselőtestület döntése értelmében idén a Mol Zalai Finomítója és a Naste-Bau Kft. vehetett át elismerést.

Fotó: Seres Péter

Forrás: Városi Portál

Szóljon hozzá...


Programajánló

2024. április
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 

Cégadatbank

Autó, motor

Autó, motor

Itt bármit megtalál ami az autójával kapcsolatos lehet. Új- és használtautó kereskedéseket, szak-szerelőket, hivatalos márkszervizeket.
Egészségügy

Egészségügy

Természetes dolog, hogy minden ember számára a saját, és családja egészsége a legfontosabb.
Elektronika

Elektronika

Vásárolni szeretne valamilyen új elektronikai berendezést? Akár háztartási gépet, akár szórakoztató elektronikai berendezés...
Építőipar

Építőipar

Építkezik? Vagy lakását szeretné felújítani, korszerüsíteni? Nagyon öszszetett folyamatok ezek, és természetesen nem olcsó beruházás...
Faipar

Faipar

Portálunk ezen listáján bemutatjuk azokat a vállalkozásokat melyek a fakitermeléstől kezdődően a bútorgyártásig segítik...
Fémipar

Fémipar

Esztergályost, lakatost vagy hegesztőt keres? Kovácsoltvas kerítést szeretne, vagy csak a felesleges vashulladéktól kíván megszabadulni?
Kereskedelem

Kereskedelem

Talán az egyik legátfogóbb csoportot magába foglaló kifejezés a KERESKEDELEM szó. Nehéz is átfogóan egy általános leírást adni...
Szabadidő

Szabadidő

Kikapcsolódásra, felüdülésre vágyik? Vagy aktívan szeretné eltölteni idejét barátai, családja társaságában?
Számítástechnika

Számítástechnika

A számítógép már olyan szinten az életünk részévé vált, hogy nélküle már el sem lehet képzelni az életet. Szinte minden területen megkönnyíti dolgunkat...
Szépségápolás

Szépségápolás

Itt bármit megtalál ami megszépülését, felfrissülést, és a természetes séget segíti. Nők is, és férfiak egyeránt megtalálhatják a nekik megfelelő szolgáltatást.
Szolgáltatás

Szolgáltatás

Az egyik legtartalmasabb listázásunk. Itt szinte minden olyan témakört megtalál amit az előzőekben nem tudtunk egyértelműen rendszerbe sorolni.
Vendéglátás

Vendéglátás

Az alábbi listáról kiválaszthatja kedvenc vendéglőjét, fagyizóját, de lehetősége nyílik akár azonnali szállásfoglalásra is a hotelek és panziók sokaságából.
Lap tetejére
Impresszum | ÁFSZ, adatvédelem, cookie-szabályzat