Egerszeginfo logo

Hírek

2018.11.13

A kapocs, mely összeköt


A Zalaegerszegről elszármazott, de a városért máig tenni akarók gyűltek össze Budapesten az Öbölház Rendezvényközpontban. Immár nyolcadik alkalommal rendezték meg Budapesten az Egerszegi Kapocs nevű programot.

Twitter

A megjelentek meghallgatták Vigh Lászlónak, a járműipari tesztpálya miniszteri biztosának beszámolóját és Balaicz Zoltán polgármester évértékelőjét. A város első embere átfogó bemutatójában visszatekintett a 2014-ben megkezdett közös munka terveire és az eddig megvalósult beruházásokra. Évértékelőjében kitért a gazdaság-, és városfejlesztésre, az egészségügyi-, nevelési-, oktatási-, kulturális-, valamint sportlétesítmények megújulására.

A polgármester kiemelte még a logisztikai központ- és konténerterminál terveit, továbbá azt, hogy Zalaegerszeg az 5. generációs mobilhálózat tesztvárosa lett. Vigh László azt hangsúlyozta: a járműipari tesztpályán végzett munkák is jól haladnak.

A jelenlévők évről évre örömmel látják a zalai megyeszékhely töretlen fejlődését. Fekete György rendszeresen hazalátogat, mint mondja az ilyenkor látott apró részletekből az Egerszegi Kapocson teljes képet kap.

A program célja a beszámolókon túl az is, hogy további ötleteket és javaslatokat fogalmazzanak meg. Így az est a hagyományokhoz híven, zalai és jazzes dallamok mellett kötetlen beszélgetéssel zárult.

Fotó: Seres Péter

Szóljon hozzá...


Programajánló

2024. február
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
26272829 

Cégadatbank

Autó, motor

Autó, motor

Itt bármit megtalál ami az autójával kapcsolatos lehet. Új- és használtautó kereskedéseket, szak-szerelőket, hivatalos márkszervizeket.
Egészségügy

Egészségügy

Természetes dolog, hogy minden ember számára a saját, és családja egészsége a legfontosabb.
Elektronika

Elektronika

Vásárolni szeretne valamilyen új elektronikai berendezést? Akár háztartási gépet, akár szórakoztató elektronikai berendezés...
Építőipar

Építőipar

Építkezik? Vagy lakását szeretné felújítani, korszerüsíteni? Nagyon öszszetett folyamatok ezek, és természetesen nem olcsó beruházás...
Faipar

Faipar

Portálunk ezen listáján bemutatjuk azokat a vállalkozásokat melyek a fakitermeléstől kezdődően a bútorgyártásig segítik...
Fémipar

Fémipar

Esztergályost, lakatost vagy hegesztőt keres? Kovácsoltvas kerítést szeretne, vagy csak a felesleges vashulladéktól kíván megszabadulni?
Kereskedelem

Kereskedelem

Talán az egyik legátfogóbb csoportot magába foglaló kifejezés a KERESKEDELEM szó. Nehéz is átfogóan egy általános leírást adni...
Szabadidő

Szabadidő

Kikapcsolódásra, felüdülésre vágyik? Vagy aktívan szeretné eltölteni idejét barátai, családja társaságában?
Számítástechnika

Számítástechnika

A számítógép már olyan szinten az életünk részévé vált, hogy nélküle már el sem lehet képzelni az életet. Szinte minden területen megkönnyíti dolgunkat...
Szépségápolás

Szépségápolás

Itt bármit megtalál ami megszépülését, felfrissülést, és a természetes séget segíti. Nők is, és férfiak egyeránt megtalálhatják a nekik megfelelő szolgáltatást.
Szolgáltatás

Szolgáltatás

Az egyik legtartalmasabb listázásunk. Itt szinte minden olyan témakört megtalál amit az előzőekben nem tudtunk egyértelműen rendszerbe sorolni.
Vendéglátás

Vendéglátás

Az alábbi listáról kiválaszthatja kedvenc vendéglőjét, fagyizóját, de lehetősége nyílik akár azonnali szállásfoglalásra is a hotelek és panziók sokaságából.
Lap tetejére
Impresszum | ÁFSZ, adatvédelem, cookie-szabályzat