Egerszeginfo logo

Hírek

2018.11.09

Újabb közlekedési „káosz” várható városunkban


Zalaegerszegen, a Balatoni út Kossuth L. u. – Stadion u. közötti szakaszán a Zalavíz Zrt. szennyvízcsatorna béleléses felújítási munkákat végez 2018. november 13. (kedd) 12 órától – várhatóan 2018. december 2. (vasárnap) reggel 6 óráig.

Twitter

Első ütemben a Kazinczy tér - Stadion u. közötti szakaszon november 13. (kedd) 12 órától november 23. (péntek) reggel 6 óráig a munkavégzéshez igazodó ütemezett forgalomkorlátozás lép életbe.

Ennek keretében november 15-én (csütörtök) 8 órától 16-án (péntek) 17 óráig a Kossuth L. utcára csak egy forgalmi sávon lehet behajtani. A buszok ezeken a napokon üzemkezdettől üzemzárásig a Mártírok útja felé közlekednek.

November 15-én (csütörtök) 10 órától 2018. november 23-án (péntek) reggel 6 óráig a Kazinczy tér irányából a Batthyány út felé balra kanyarodásra nem lesz lehetőség. A forgalom korlátozása november 23-án (péntek) reggel 6 órától november 25-én (vasárnap) éjfélig a teljes szakaszon feloldásra kerül.

Második ütemben november 26-án (hétfő) reggel 8 órától a Balatoni u. – Stadion u. kereszteződésében folytatódik a munkavégzés, mely várhatóan 2018. december 1. (szombat) reggel 6 óráig befejeződik. Kérjük a Tisztelt gépjárművezetőket, hogy lehetőség szerint a felújítási munkálatok ideje alatt az alternatív útvonalakat használják. Ezúton is kérjük a lakosság türelmét és megértését! Zalavíz Zrt.

A fotók csak illusztrációk!

Forrás: Zalavíz Zrt.

Szóljon hozzá...


Programajánló

2024. február
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
26272829 

Cégadatbank

Autó, motor

Autó, motor

Itt bármit megtalál ami az autójával kapcsolatos lehet. Új- és használtautó kereskedéseket, szak-szerelőket, hivatalos márkszervizeket.
Egészségügy

Egészségügy

Természetes dolog, hogy minden ember számára a saját, és családja egészsége a legfontosabb.
Elektronika

Elektronika

Vásárolni szeretne valamilyen új elektronikai berendezést? Akár háztartási gépet, akár szórakoztató elektronikai berendezés...
Építőipar

Építőipar

Építkezik? Vagy lakását szeretné felújítani, korszerüsíteni? Nagyon öszszetett folyamatok ezek, és természetesen nem olcsó beruházás...
Faipar

Faipar

Portálunk ezen listáján bemutatjuk azokat a vállalkozásokat melyek a fakitermeléstől kezdődően a bútorgyártásig segítik...
Fémipar

Fémipar

Esztergályost, lakatost vagy hegesztőt keres? Kovácsoltvas kerítést szeretne, vagy csak a felesleges vashulladéktól kíván megszabadulni?
Kereskedelem

Kereskedelem

Talán az egyik legátfogóbb csoportot magába foglaló kifejezés a KERESKEDELEM szó. Nehéz is átfogóan egy általános leírást adni...
Szabadidő

Szabadidő

Kikapcsolódásra, felüdülésre vágyik? Vagy aktívan szeretné eltölteni idejét barátai, családja társaságában?
Számítástechnika

Számítástechnika

A számítógép már olyan szinten az életünk részévé vált, hogy nélküle már el sem lehet képzelni az életet. Szinte minden területen megkönnyíti dolgunkat...
Szépségápolás

Szépségápolás

Itt bármit megtalál ami megszépülését, felfrissülést, és a természetes séget segíti. Nők is, és férfiak egyeránt megtalálhatják a nekik megfelelő szolgáltatást.
Szolgáltatás

Szolgáltatás

Az egyik legtartalmasabb listázásunk. Itt szinte minden olyan témakört megtalál amit az előzőekben nem tudtunk egyértelműen rendszerbe sorolni.
Vendéglátás

Vendéglátás

Az alábbi listáról kiválaszthatja kedvenc vendéglőjét, fagyizóját, de lehetősége nyílik akár azonnali szállásfoglalásra is a hotelek és panziók sokaságából.
Lap tetejére
Impresszum | ÁFSZ, adatvédelem, cookie-szabályzat