Egerszeginfo logo

Hírek

2018.10.24

Elnyerte a Fogyasztóbarát Település címet Zalaegerszeg


A kitüntetést pénteken adták át a Városházán. Ehhez hasonlóan ugyancsak pénteken elismerésben részesült a Báthory iskola, ahol a fogyasztói tudatosságra nevelik a tanulókat.

Twitter

Az utóbbi idők fejlesztéseinek köszönhető, hogy országosan is felfigyeltek a gazdaságélénkítő munkára, valamint azokra a folyamatokra, melyek az itt élők egyre komfortosabb életkörülményeit biztosítja – hangzott el a sajtótájékoztatón. A bírálóbizottság azt is értékelte, hogy nő a zöldfelület a városban, s jelentős a környezetvédelmi beruházás.

Emellett visszaszorították az olyan árubemutatókat, melyekkel az idősebb korosztályt célozzák. A fiatalok helyes életvitelére pedig ifjúságvédelmi őrjáratok ügyelnek. Az oktatásban ezt az értékrendet követi a Báthory iskola. Többek között környezet- és természetvédelmi világnapokon, fogyasztóvédelmi versenyeken vesznek részt, miközben a pénzügyi tudatosságra nevelnek a Báthory István Szakgimnázium és Szakközépiskolában.

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium ezért a munkáért elismerésben részesítette az intézményt. Az ünnepség végén Fogyasztói tudatosságra nevelő iskola címet kapott a Báthory.

Fotó: Seres Péter

Forrás: Városi portál

Szóljon hozzá...


Programajánló

2024. február
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
26272829 

Cégadatbank

Autó, motor

Autó, motor

Itt bármit megtalál ami az autójával kapcsolatos lehet. Új- és használtautó kereskedéseket, szak-szerelőket, hivatalos márkszervizeket.
Egészségügy

Egészségügy

Természetes dolog, hogy minden ember számára a saját, és családja egészsége a legfontosabb.
Elektronika

Elektronika

Vásárolni szeretne valamilyen új elektronikai berendezést? Akár háztartási gépet, akár szórakoztató elektronikai berendezés...
Építőipar

Építőipar

Építkezik? Vagy lakását szeretné felújítani, korszerüsíteni? Nagyon öszszetett folyamatok ezek, és természetesen nem olcsó beruházás...
Faipar

Faipar

Portálunk ezen listáján bemutatjuk azokat a vállalkozásokat melyek a fakitermeléstől kezdődően a bútorgyártásig segítik...
Fémipar

Fémipar

Esztergályost, lakatost vagy hegesztőt keres? Kovácsoltvas kerítést szeretne, vagy csak a felesleges vashulladéktól kíván megszabadulni?
Kereskedelem

Kereskedelem

Talán az egyik legátfogóbb csoportot magába foglaló kifejezés a KERESKEDELEM szó. Nehéz is átfogóan egy általános leírást adni...
Szabadidő

Szabadidő

Kikapcsolódásra, felüdülésre vágyik? Vagy aktívan szeretné eltölteni idejét barátai, családja társaságában?
Számítástechnika

Számítástechnika

A számítógép már olyan szinten az életünk részévé vált, hogy nélküle már el sem lehet képzelni az életet. Szinte minden területen megkönnyíti dolgunkat...
Szépségápolás

Szépségápolás

Itt bármit megtalál ami megszépülését, felfrissülést, és a természetes séget segíti. Nők is, és férfiak egyeránt megtalálhatják a nekik megfelelő szolgáltatást.
Szolgáltatás

Szolgáltatás

Az egyik legtartalmasabb listázásunk. Itt szinte minden olyan témakört megtalál amit az előzőekben nem tudtunk egyértelműen rendszerbe sorolni.
Vendéglátás

Vendéglátás

Az alábbi listáról kiválaszthatja kedvenc vendéglőjét, fagyizóját, de lehetősége nyílik akár azonnali szállásfoglalásra is a hotelek és panziók sokaságából.
Lap tetejére
Impresszum | ÁFSZ, adatvédelem, cookie-szabályzat