Egerszeginfo logo

Hírek

2018.09.06

Szupermarketet nyitott az Auchan Zalaegerszegen


Szeptember 6-tól várja a vásárlókat az Auchan új szupermarkete Zalaegerszegen. Az áruházlánc ezzel már a második új üzletét nyitja idén hazánkban, amelyeket az év végéig két további egység követ majd az észak-nyugati régióban.

Twitter

Kényelmes és gyors bevásárlás, könnyen bejárható és átlátható terek, piaci hangulatot idéző frissáru elrendezés és számos innovatív megoldás jellemzi az újonnan megnyílt zalaegerszegi üzletet.

„Az új szupermarket megnyitása az Auchan Retail Magyarország fejlesztési stratégiájának fontos eleme, hiszen a napi bevásárlást előnyben részesítő, a vásárlói igényekhez igazított üzletformátum segítségével egyre több vásárlóhoz juthatnak el kimagasló színvonalú szolgáltatásaink és termékeink, a már megszokott piacvezető áron” – mondta el Kirschner Gábor a zalaegerszegi áruház vezetője.

„Az elmúlt időszakban tapasztalt gazdasági fejlődés az élet számos területén érezteti hatását Zalaegerszegen. A kiszámítható, stabil környezet fejlesztésre sarkallja a vállalkozásokat, és a fogyasztók részéről is egyre nagyobb az igény az új lehetőségekre. Ennek nyomán egyre bővülnek a kereskedelmi szolgáltatások is a városban, s a folyamat fontos állomása, hogy a zalai megyeszékhelyen immár megjelent az Auchan is – tette hozzá Balaicz Zoltán, Zalaegerszeg polgármestere.

Az áruházban a vállalat teljes háztartási gép választéka is megrendelhető házhozszállítással. Hamarosan a többi áruházban már megszokott színház- és koncertjegy értékesítő pont is megnyílik a zalaegerszegiek számára, akik nemsokára autópálya matricát is vásárolhatnak majd az üzletben. A szupermarket széles választékkal és minőségi termékekkel várja hétfőtől szombatig 7:00 – 21:00 óráig, vasárnapokon 8:00 – 20:00 óráig a napi bevásárlást intézőket. 

Az újonnan nyílt szupermarket a szekszárdi után a második az Auchan ilyen formátumú üzletei sorában. Az áruházlánc jelenleg 19 hipermarketet, 18 töltőállomást, 2 szupermarketet és egy superstore formátumú üzletet, valamint online áruházat működtet Magyarországon, melyeket egy győri szupermarket és egy soproni superstore üzlet követ még idén ősszel.

Forrás: Auchan

Szóljon hozzá...


Programajánló

2023. október
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 

Cégadatbank

Autó, motor

Autó, motor

Itt bármit megtalál ami az autójával kapcsolatos lehet. Új- és használtautó kereskedéseket, szak-szerelőket, hivatalos márkszervizeket.
Egészségügy

Egészségügy

Természetes dolog, hogy minden ember számára a saját, és családja egészsége a legfontosabb.
Elektronika

Elektronika

Vásárolni szeretne valamilyen új elektronikai berendezést? Akár háztartási gépet, akár szórakoztató elektronikai berendezés...
Építőipar

Építőipar

Építkezik? Vagy lakását szeretné felújítani, korszerüsíteni? Nagyon öszszetett folyamatok ezek, és természetesen nem olcsó beruházás...
Faipar

Faipar

Portálunk ezen listáján bemutatjuk azokat a vállalkozásokat melyek a fakitermeléstől kezdődően a bútorgyártásig segítik...
Fémipar

Fémipar

Esztergályost, lakatost vagy hegesztőt keres? Kovácsoltvas kerítést szeretne, vagy csak a felesleges vashulladéktól kíván megszabadulni?
Kereskedelem

Kereskedelem

Talán az egyik legátfogóbb csoportot magába foglaló kifejezés a KERESKEDELEM szó. Nehéz is átfogóan egy általános leírást adni...
Szabadidő

Szabadidő

Kikapcsolódásra, felüdülésre vágyik? Vagy aktívan szeretné eltölteni idejét barátai, családja társaságában?
Számítástechnika

Számítástechnika

A számítógép már olyan szinten az életünk részévé vált, hogy nélküle már el sem lehet képzelni az életet. Szinte minden területen megkönnyíti dolgunkat...
Szépségápolás

Szépségápolás

Itt bármit megtalál ami megszépülését, felfrissülést, és a természetes séget segíti. Nők is, és férfiak egyeránt megtalálhatják a nekik megfelelő szolgáltatást.
Szolgáltatás

Szolgáltatás

Az egyik legtartalmasabb listázásunk. Itt szinte minden olyan témakört megtalál amit az előzőekben nem tudtunk egyértelműen rendszerbe sorolni.
Vendéglátás

Vendéglátás

Az alábbi listáról kiválaszthatja kedvenc vendéglőjét, fagyizóját, de lehetősége nyílik akár azonnali szállásfoglalásra is a hotelek és panziók sokaságából.
Lap tetejére
Impresszum | ÁFSZ, adatvédelem, cookie-szabályzat