Egerszeginfo logo

Hírek

2018.06.07

Hétvégén kezdődik!


Ezen a hétvégén ismét benépesül a belváros: június 8-tól zajlanak ugyanis az Egerszeg Fesztivál fő programjai. A háromnapos rendezvénysorozat minden korosztálynak izgalmas kikapcsolódást kínál: három színpadon összesen mintegy ezer fellépővel.

Twitter

Az 1848-49-es szabadságharc kitörésének 170. évfordulójára emlékezve idén hat testvérváros kapott meghívást a zalai megyeszékhelyre. A városi díszteremben pénteken délelőtt köszöntik a delegációkat.

Zalaegerszeg társadalmi és kulturális életébe ezúttal is bekapcsolódik a rendőrség is. Az események zavartalan biztosítása mellett folytatódik a több, mint tíz éves múltra visszatekintő kéklámpás felvonulás.

A fesztivál közösségi élményt kíván nyújtani a résztvevőknek. Sok más program mellett tematikus napok várják a vendégeket a Zsinagóga parkolójában helyet kapott, úgynevezett Harmadik színpadnál.

Fontos technikai információ, hogy a Kossuth utca Széchenyi tértől Petőfi utcáig tartó szakaszát csütörtök nulla órától vasárnap hajnali 4 óráig lezárják. A helyi járatok ezidő alatt terelő úton közlekednek. Idén is lesz fesztiváljárat, amely három napon át 23 órától éjszaka fél kettőig fél óránként szállítja az utasokat a Kovács Károly tér- Landorhegy - Kertváros útvonalon.

Fotó: Seres Péter

Forrás: Városi portál

Szóljon hozzá...


Programajánló

2024. április
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 

Cégadatbank

Autó, motor

Autó, motor

Itt bármit megtalál ami az autójával kapcsolatos lehet. Új- és használtautó kereskedéseket, szak-szerelőket, hivatalos márkszervizeket.
Egészségügy

Egészségügy

Természetes dolog, hogy minden ember számára a saját, és családja egészsége a legfontosabb.
Elektronika

Elektronika

Vásárolni szeretne valamilyen új elektronikai berendezést? Akár háztartási gépet, akár szórakoztató elektronikai berendezés...
Építőipar

Építőipar

Építkezik? Vagy lakását szeretné felújítani, korszerüsíteni? Nagyon öszszetett folyamatok ezek, és természetesen nem olcsó beruházás...
Faipar

Faipar

Portálunk ezen listáján bemutatjuk azokat a vállalkozásokat melyek a fakitermeléstől kezdődően a bútorgyártásig segítik...
Fémipar

Fémipar

Esztergályost, lakatost vagy hegesztőt keres? Kovácsoltvas kerítést szeretne, vagy csak a felesleges vashulladéktól kíván megszabadulni?
Kereskedelem

Kereskedelem

Talán az egyik legátfogóbb csoportot magába foglaló kifejezés a KERESKEDELEM szó. Nehéz is átfogóan egy általános leírást adni...
Szabadidő

Szabadidő

Kikapcsolódásra, felüdülésre vágyik? Vagy aktívan szeretné eltölteni idejét barátai, családja társaságában?
Számítástechnika

Számítástechnika

A számítógép már olyan szinten az életünk részévé vált, hogy nélküle már el sem lehet képzelni az életet. Szinte minden területen megkönnyíti dolgunkat...
Szépségápolás

Szépségápolás

Itt bármit megtalál ami megszépülését, felfrissülést, és a természetes séget segíti. Nők is, és férfiak egyeránt megtalálhatják a nekik megfelelő szolgáltatást.
Szolgáltatás

Szolgáltatás

Az egyik legtartalmasabb listázásunk. Itt szinte minden olyan témakört megtalál amit az előzőekben nem tudtunk egyértelműen rendszerbe sorolni.
Vendéglátás

Vendéglátás

Az alábbi listáról kiválaszthatja kedvenc vendéglőjét, fagyizóját, de lehetősége nyílik akár azonnali szállásfoglalásra is a hotelek és panziók sokaságából.
Lap tetejére
Impresszum | ÁFSZ, adatvédelem, cookie-szabályzat