Egerszeginfo logo

Hírek

2018.04.25

Kerékpárra fel!


Negyedik alkalommal hirdetnek KRESZ versenyt Zalaegerszegen. A helyes kerékpáros közlekedést népszerűsítő programot az önkormányzat, a rendőrség valamint a polgárőrség szervezi.
Twitter

A május végi megmérettetésre 10 -11 éves általános iskolás gyerekek jelentkezését várják.

A rendezvény ötletgazdája négy évvel ezelőtt Galbavy Zoltán volt. Az önkormányzati képviselő fontosnak tartja, hogy megfelelő ismeretekkel felvértezve üljenek a diákok a kétkerekűekre: ezért tartanak idén tavasszal is tudáspróbát.

Tavaly több, mint 200 résztvevője volt a felkészítésnek, és 90-en versenyeztek. A cél kezdettől fogva ugyanaz: a balesetmentes közlekedés.

Eddig a kertvárosban zajlottak a programok, idén Andráshida lesz a helyszín. Az Öveges József Általános Iskolában - a Liszt és az Eötvös mellett - szeptembertől órarendbe iktatva is tanulhatnak kreszt a gyerekek.

A jelentkezés határideje május 25. A május 31-i verseny előtt - a hagyományoknak megfelelően - a diákok előzetes képzésen vesznek részt. A fődíj idén is egy kerékpár lesz.

A fotó illusztráció a bikemag.hu-ról!

Forrás: Városi portál

Szóljon hozzá...


Programajánló

2024. február
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
26272829 

Cégadatbank

Autó, motor

Autó, motor

Itt bármit megtalál ami az autójával kapcsolatos lehet. Új- és használtautó kereskedéseket, szak-szerelőket, hivatalos márkszervizeket.
Egészségügy

Egészségügy

Természetes dolog, hogy minden ember számára a saját, és családja egészsége a legfontosabb.
Elektronika

Elektronika

Vásárolni szeretne valamilyen új elektronikai berendezést? Akár háztartási gépet, akár szórakoztató elektronikai berendezés...
Építőipar

Építőipar

Építkezik? Vagy lakását szeretné felújítani, korszerüsíteni? Nagyon öszszetett folyamatok ezek, és természetesen nem olcsó beruházás...
Faipar

Faipar

Portálunk ezen listáján bemutatjuk azokat a vállalkozásokat melyek a fakitermeléstől kezdődően a bútorgyártásig segítik...
Fémipar

Fémipar

Esztergályost, lakatost vagy hegesztőt keres? Kovácsoltvas kerítést szeretne, vagy csak a felesleges vashulladéktól kíván megszabadulni?
Kereskedelem

Kereskedelem

Talán az egyik legátfogóbb csoportot magába foglaló kifejezés a KERESKEDELEM szó. Nehéz is átfogóan egy általános leírást adni...
Szabadidő

Szabadidő

Kikapcsolódásra, felüdülésre vágyik? Vagy aktívan szeretné eltölteni idejét barátai, családja társaságában?
Számítástechnika

Számítástechnika

A számítógép már olyan szinten az életünk részévé vált, hogy nélküle már el sem lehet képzelni az életet. Szinte minden területen megkönnyíti dolgunkat...
Szépségápolás

Szépségápolás

Itt bármit megtalál ami megszépülését, felfrissülést, és a természetes séget segíti. Nők is, és férfiak egyeránt megtalálhatják a nekik megfelelő szolgáltatást.
Szolgáltatás

Szolgáltatás

Az egyik legtartalmasabb listázásunk. Itt szinte minden olyan témakört megtalál amit az előzőekben nem tudtunk egyértelműen rendszerbe sorolni.
Vendéglátás

Vendéglátás

Az alábbi listáról kiválaszthatja kedvenc vendéglőjét, fagyizóját, de lehetősége nyílik akár azonnali szállásfoglalásra is a hotelek és panziók sokaságából.
Lap tetejére
Impresszum | ÁFSZ, adatvédelem, cookie-szabályzat