Egerszeginfo logo

Hírek

2018.03.22

Hosszú idejű forgalomkorlátozás


Szennyvízcsatorna-rekonstrukció miatt forgalomkorlátozások és lezárások várhatóak az Arany János utcában, a Rákóczi úti kereszteződéstől a Platán sor, Tejipar szennyvízrákötéséig. A munkavégzés várható ideje: 2018.03.23 – 2018.10.31. Az ütemek pontos kezdési, illetve befejezési határidejét a helyszíni adottságok jelentősen befolyásolják.

Twitter
  1. ütem: Rákóczi u. – Mártírok átkötő u. (Favorit II. épülő lakópark) közötti szakasz (várható időtartam: 8 hét.)
  2. ütem: Mártírok átkötő u. – Kisfaludy út (Püspöki Grácián kereszteződés) közötti szakasz ·
  3. ütem: Kisfaludy u. – Jókai u. közötti szakasz
  4. ütem: Jókai u. – Platán sor közötti szakasz

Az építkezés I. üteme alatt az alábbi forgalomkorlátozások és lezárások várhatóak:

a) az Arany János út Rákóczi Ferenc úti csomópontját lezárják, a csomópontba kibehajtás kizárólag a megkülönböztető jelzést használó gépkocsik számára engedélyezett. (2018.04.09.-2018.05.11.) A lezárás idejére alternatív útvonalként a Mártírok útja, illetve a Dózsa György utca használható.

b) az Arany János út egyirányúsítása (a Platán sor irányában), félpályás lezárása szükséges a Kelemen Imre utca – Virág Benedek utca közötti szakaszon. Lezárt félpálya az épülő lakópark felőli oldal. (2018.03.26.-2018.04.08.)

c) az Arany János út egyirányúsítása (a Platán sor irányában), félpályás lezárása szükséges a Virág Benedek utca – Batsányi János utca közötti szakaszon. Lezárt félpálya az épülő lakópark felőli oldal. (2018.05.14.-2018.05.18.) Az építkezés alatt a csomópontokat teljes mértékben csak az útcsatlakozásokban folyó bekötések-, illetve aknaépítések idejére zárják le, az egysávos közlekedés biztosított lesz.

Megértésüket, türelmüket, együttműködésüket köszönjük!

Zalaegerszeg Megyei Jogú Város Önkormányzata

Forrás: Városi portál

Szóljon hozzá...


Programajánló

2024. május
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 

Cégadatbank

Autó, motor

Autó, motor

Itt bármit megtalál ami az autójával kapcsolatos lehet. Új- és használtautó kereskedéseket, szak-szerelőket, hivatalos márkszervizeket.
Egészségügy

Egészségügy

Természetes dolog, hogy minden ember számára a saját, és családja egészsége a legfontosabb.
Elektronika

Elektronika

Vásárolni szeretne valamilyen új elektronikai berendezést? Akár háztartási gépet, akár szórakoztató elektronikai berendezés...
Építőipar

Építőipar

Építkezik? Vagy lakását szeretné felújítani, korszerüsíteni? Nagyon öszszetett folyamatok ezek, és természetesen nem olcsó beruházás...
Faipar

Faipar

Portálunk ezen listáján bemutatjuk azokat a vállalkozásokat melyek a fakitermeléstől kezdődően a bútorgyártásig segítik...
Fémipar

Fémipar

Esztergályost, lakatost vagy hegesztőt keres? Kovácsoltvas kerítést szeretne, vagy csak a felesleges vashulladéktól kíván megszabadulni?
Kereskedelem

Kereskedelem

Talán az egyik legátfogóbb csoportot magába foglaló kifejezés a KERESKEDELEM szó. Nehéz is átfogóan egy általános leírást adni...
Szabadidő

Szabadidő

Kikapcsolódásra, felüdülésre vágyik? Vagy aktívan szeretné eltölteni idejét barátai, családja társaságában?
Számítástechnika

Számítástechnika

A számítógép már olyan szinten az életünk részévé vált, hogy nélküle már el sem lehet képzelni az életet. Szinte minden területen megkönnyíti dolgunkat...
Szépségápolás

Szépségápolás

Itt bármit megtalál ami megszépülését, felfrissülést, és a természetes séget segíti. Nők is, és férfiak egyeránt megtalálhatják a nekik megfelelő szolgáltatást.
Szolgáltatás

Szolgáltatás

Az egyik legtartalmasabb listázásunk. Itt szinte minden olyan témakört megtalál amit az előzőekben nem tudtunk egyértelműen rendszerbe sorolni.
Vendéglátás

Vendéglátás

Az alábbi listáról kiválaszthatja kedvenc vendéglőjét, fagyizóját, de lehetősége nyílik akár azonnali szállásfoglalásra is a hotelek és panziók sokaságából.
Lap tetejére
Impresszum | ÁFSZ, adatvédelem, cookie-szabályzat