Egerszeginfo logo

Hírek

2017.11.21

Zalai Prímák!


12. alkalommal ismerték el kiemelkedő teljesítményükért a megye művészeit, sportolóit, valamint a tudomány, a kultúra, az építészet és a média személyiségeit. 8 gazdasági társaságot is kitüntetett a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének helyi szervezete. Átadták a Zalai Príma Díjakat.

 

Twitter

Pénteken este a Hevesi Sándor Színházban ünnepélyes gálaműsor keretében adták át a Zala Megyei Vállalkozók Szövetsége (VOSZ) által, az országos Prima Primissima díj nyomán alapított Zalai Prima-díjakat. A rendezvényt dr. Besenczi Árpád, a színház igazgatója mint házigazda, baráti szavakkal nyitotta meg, jelezve, 2013-ban ő is megkapta a díjat, melyet a Jászai-díj mellett őriz nagy becsben.

A gálaműsor első számaként ezután Besenczi Árpád elmondta Karinthy Frigyes A súgó című novelláját, majd az Év vállalkozója díjakat nyújtották át a 2017-ben legjobb teljesítményt nyújtó gazdasági szervezeteknek. Nyolc díj talált gazdára: Zuber Gyula, a ZNET Telekom Zrt vezérigazgatója, Balogh Ferenc, a Gosztola Gyöngye Spa és Élményhotel tulajdonosa, Somogyvári Csaba, a Synetic Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. vezetője, Tóth Zoltán, a WHC Kft. ügyvezetője, Mező Gábor, a MERMAID Kft. ügyvezető igazgatója, Bene Miklós, a Stihl Szakkereskedés Műszaki Bolt vezetője, Katona István, az Alpintechnika Kft. tulajdonosa, Dobrádi Mónika, a Szilágyi Testvérek Kft. vezetője vehette át az idei díjakat.

A rendezvényt a társadalmilag elismert országos Prima Primissima Díj mintájára hozták létre. Zalában 10 jelölt közül választották ki a legprímábbakat. Elsőként Virrasztó Zsolt újságíró vehette át az elismerést.

Másodikként a nagykanizsai sakk klub képviselője Nádasi Tamás kapta a Kincsem versenylovat mintázó szobrot és az 1 millió forintos jutalmat.

A harmadik legprímább Szabolcs Péter Munkácsy-díjas szobrászművész lett, aki feleségét is a színpadra szólította. Mint mondta, az elért eredmények közösen születtek.

Az esten színvonalas produkciók szórakoztatták a közönséget. A Hevesi Sándor Színház művészei mellett három díva – Koós Réka, Ladinek Judit és Ulman Zsuzsa énekének, valamint tánckarának is tapsolhatott a közönség.

Forrás: Városi portál

Szóljon hozzá...


Programajánló

2024. február
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
26272829 

Cégadatbank

Autó, motor

Autó, motor

Itt bármit megtalál ami az autójával kapcsolatos lehet. Új- és használtautó kereskedéseket, szak-szerelőket, hivatalos márkszervizeket.
Egészségügy

Egészségügy

Természetes dolog, hogy minden ember számára a saját, és családja egészsége a legfontosabb.
Elektronika

Elektronika

Vásárolni szeretne valamilyen új elektronikai berendezést? Akár háztartási gépet, akár szórakoztató elektronikai berendezés...
Építőipar

Építőipar

Építkezik? Vagy lakását szeretné felújítani, korszerüsíteni? Nagyon öszszetett folyamatok ezek, és természetesen nem olcsó beruházás...
Faipar

Faipar

Portálunk ezen listáján bemutatjuk azokat a vállalkozásokat melyek a fakitermeléstől kezdődően a bútorgyártásig segítik...
Fémipar

Fémipar

Esztergályost, lakatost vagy hegesztőt keres? Kovácsoltvas kerítést szeretne, vagy csak a felesleges vashulladéktól kíván megszabadulni?
Kereskedelem

Kereskedelem

Talán az egyik legátfogóbb csoportot magába foglaló kifejezés a KERESKEDELEM szó. Nehéz is átfogóan egy általános leírást adni...
Szabadidő

Szabadidő

Kikapcsolódásra, felüdülésre vágyik? Vagy aktívan szeretné eltölteni idejét barátai, családja társaságában?
Számítástechnika

Számítástechnika

A számítógép már olyan szinten az életünk részévé vált, hogy nélküle már el sem lehet képzelni az életet. Szinte minden területen megkönnyíti dolgunkat...
Szépségápolás

Szépségápolás

Itt bármit megtalál ami megszépülését, felfrissülést, és a természetes séget segíti. Nők is, és férfiak egyeránt megtalálhatják a nekik megfelelő szolgáltatást.
Szolgáltatás

Szolgáltatás

Az egyik legtartalmasabb listázásunk. Itt szinte minden olyan témakört megtalál amit az előzőekben nem tudtunk egyértelműen rendszerbe sorolni.
Vendéglátás

Vendéglátás

Az alábbi listáról kiválaszthatja kedvenc vendéglőjét, fagyizóját, de lehetősége nyílik akár azonnali szállásfoglalásra is a hotelek és panziók sokaságából.
Lap tetejére
Impresszum | ÁFSZ, adatvédelem, cookie-szabályzat