Egerszeginfo logo

Hírek

2017.11.14

Egerszegi Kapocs Budapesten


Hetedik alkalommal találkoztak a Zalaegerszegről elszármazott, de a városhoz több szállal is kötődők Budapesten. Mint az esten elhangzott, az Egerszegi Kapocs minden évben lehetőséget nyújt az együtt gondolkodásra, valamint a közösségformálásra.

Twitter

A rendezvény hagyományosan Zalaegerszeg polgármesterének köszöntőjével és az elmúlt év eredményeinek ismertetésével kezdődött. Balaicz Zoltán kiemelte a Modern Városok Program egyik legfontosabb elemét – az R76-os 2x2 sávos gyorsforgalmi út megépítését, ami a város mellett a megye számára is nagy jelentőségű.

A polgármester a gazdaság- és városfejlesztési programok mellett a nevelési, oktatási és egészségügyi korszerűsítéseket is górcső alá vette. Vigh László országgyűlési képviselő egy másik fontos beruházás - a 42 milliárd forintból épülő járműipari tesztpálya - élénkítő hatásáról szólt.

Dr. Palkovics László, a tesztpálya kormánybiztosa úgy véli: a zalai megyeszékhely többször bebizonyította, hogy tud élni a kínálkozó lehetőségekkel. Erre a jövőben is mód lesz.

A városért kiemelkedő munkát végzők továbbra is azon lesznek, hogy lehetőségeikhez mérten segítsék szülővárosukat. A lokálpatrióta öntudat erősítése érdekében idén is kötetlen beszélgetéssel zárult az este, melyen most a Zala Együttes szolgáltatta a hazai dallamokat.

Fotó: Seres Péter

Forrás: Városi portál

Szóljon hozzá...


Programajánló

2024. április
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 

Cégadatbank

Autó, motor

Autó, motor

Itt bármit megtalál ami az autójával kapcsolatos lehet. Új- és használtautó kereskedéseket, szak-szerelőket, hivatalos márkszervizeket.
Egészségügy

Egészségügy

Természetes dolog, hogy minden ember számára a saját, és családja egészsége a legfontosabb.
Elektronika

Elektronika

Vásárolni szeretne valamilyen új elektronikai berendezést? Akár háztartási gépet, akár szórakoztató elektronikai berendezés...
Építőipar

Építőipar

Építkezik? Vagy lakását szeretné felújítani, korszerüsíteni? Nagyon öszszetett folyamatok ezek, és természetesen nem olcsó beruházás...
Faipar

Faipar

Portálunk ezen listáján bemutatjuk azokat a vállalkozásokat melyek a fakitermeléstől kezdődően a bútorgyártásig segítik...
Fémipar

Fémipar

Esztergályost, lakatost vagy hegesztőt keres? Kovácsoltvas kerítést szeretne, vagy csak a felesleges vashulladéktól kíván megszabadulni?
Kereskedelem

Kereskedelem

Talán az egyik legátfogóbb csoportot magába foglaló kifejezés a KERESKEDELEM szó. Nehéz is átfogóan egy általános leírást adni...
Szabadidő

Szabadidő

Kikapcsolódásra, felüdülésre vágyik? Vagy aktívan szeretné eltölteni idejét barátai, családja társaságában?
Számítástechnika

Számítástechnika

A számítógép már olyan szinten az életünk részévé vált, hogy nélküle már el sem lehet képzelni az életet. Szinte minden területen megkönnyíti dolgunkat...
Szépségápolás

Szépségápolás

Itt bármit megtalál ami megszépülését, felfrissülést, és a természetes séget segíti. Nők is, és férfiak egyeránt megtalálhatják a nekik megfelelő szolgáltatást.
Szolgáltatás

Szolgáltatás

Az egyik legtartalmasabb listázásunk. Itt szinte minden olyan témakört megtalál amit az előzőekben nem tudtunk egyértelműen rendszerbe sorolni.
Vendéglátás

Vendéglátás

Az alábbi listáról kiválaszthatja kedvenc vendéglőjét, fagyizóját, de lehetősége nyílik akár azonnali szállásfoglalásra is a hotelek és panziók sokaságából.
Lap tetejére
Impresszum | ÁFSZ, adatvédelem, cookie-szabályzat