Egerszeginfo logo

Hírek

2017.11.07

Edelmann fejlesztések


Újabb, -a megyeszékhelyet érintő - beruházásról tartottak sajtótájékoztatót Budapesten a Külgazdasági- és Külügyminisztériumban. Eszerint az Edelmann zalaegerszegi gyára új berendezésekkel gazdagodik, ami a későbbiekben a termékkínálat szélesítésével is jár.

 

Twitter

A 2010-ben felvásárolt, egykori Zalai Nyomda a csatlakozás óta folyamatosan fejlődött. Ez azt jelenti, hogy dolgozói számára hosszú távon biztos megélhetést garantál. Most új nyomda- és ragasztógéppel, valamint vevőkörrel is bővül a cégcsoport. Az eseményen részt vett a térség országgyűlési képviselője is, aki elmondta: az elmúlt 3 évben 3100 új munkahely létesült a környéken.

Az eszközbeszerzés mellett ez a fejlesztés 100 új munkahelyet jelent, ami nem csak a megye, de a régió számára is kiemelt jelentőségű. Mindezt – támogatásával – az állam elismeri.

Szijjártó Péter azt hangsúlyozta, hogy a Magyarországon működő német vállalatok elégedettek az együttműködéssel. Ennek eredményeként a több, mint 100, hazánkban működő vállalat kétharmada növelni kívánja beruházásait és dolgozói létszámát. Jelentősnek tartja, hogy a zalaegerszegi csomagológyár a cégcsoport 16 gyárának egyike.

A külügyminiszter rámutatott még: a foglalkoztatást tekintve a magyar gazdaság eleget tesz az elvárásoknak. Ebben az - Edelmannhoz hasonló – délnyugati fejlesztések is nagy szerepet játszanak.

 

 

 

 

Forrás: Városi portál

Szóljon hozzá...


Programajánló

2024. február
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
26272829 

Cégadatbank

Autó, motor

Autó, motor

Itt bármit megtalál ami az autójával kapcsolatos lehet. Új- és használtautó kereskedéseket, szak-szerelőket, hivatalos márkszervizeket.
Egészségügy

Egészségügy

Természetes dolog, hogy minden ember számára a saját, és családja egészsége a legfontosabb.
Elektronika

Elektronika

Vásárolni szeretne valamilyen új elektronikai berendezést? Akár háztartási gépet, akár szórakoztató elektronikai berendezés...
Építőipar

Építőipar

Építkezik? Vagy lakását szeretné felújítani, korszerüsíteni? Nagyon öszszetett folyamatok ezek, és természetesen nem olcsó beruházás...
Faipar

Faipar

Portálunk ezen listáján bemutatjuk azokat a vállalkozásokat melyek a fakitermeléstől kezdődően a bútorgyártásig segítik...
Fémipar

Fémipar

Esztergályost, lakatost vagy hegesztőt keres? Kovácsoltvas kerítést szeretne, vagy csak a felesleges vashulladéktól kíván megszabadulni?
Kereskedelem

Kereskedelem

Talán az egyik legátfogóbb csoportot magába foglaló kifejezés a KERESKEDELEM szó. Nehéz is átfogóan egy általános leírást adni...
Szabadidő

Szabadidő

Kikapcsolódásra, felüdülésre vágyik? Vagy aktívan szeretné eltölteni idejét barátai, családja társaságában?
Számítástechnika

Számítástechnika

A számítógép már olyan szinten az életünk részévé vált, hogy nélküle már el sem lehet képzelni az életet. Szinte minden területen megkönnyíti dolgunkat...
Szépségápolás

Szépségápolás

Itt bármit megtalál ami megszépülését, felfrissülést, és a természetes séget segíti. Nők is, és férfiak egyeránt megtalálhatják a nekik megfelelő szolgáltatást.
Szolgáltatás

Szolgáltatás

Az egyik legtartalmasabb listázásunk. Itt szinte minden olyan témakört megtalál amit az előzőekben nem tudtunk egyértelműen rendszerbe sorolni.
Vendéglátás

Vendéglátás

Az alábbi listáról kiválaszthatja kedvenc vendéglőjét, fagyizóját, de lehetősége nyílik akár azonnali szállásfoglalásra is a hotelek és panziók sokaságából.
Lap tetejére
Impresszum | ÁFSZ, adatvédelem, cookie-szabályzat