Egerszeginfo logo

Hírek

2017.10.10

Részleges forgalomkorlátozás a Kossuth utcában


Burkolatcsere miatt ismétészleges forgalomkorlátozásra kell számítaniuk az autósoknak október 9. és október 20. között Zalaegerszegen, a Kossuth utcán.
Twitter
A város főutcáján, a Kossuth tér felőli oldalon, az elmúlt hetekben már jelzőtáblák hívták fel a figyelmet a szokásosnál is óvatosabb közlekedésre, amit a megmozdult térkőelemek tettek szükségessé.
A kivitelező október 9-én, hétfőn, hajnalban kezdi meg a jobb oldali sávban a burkolati elemek felszedését a Tompa utcai gyalogos átkelőhelytől indulva egészen a Berzsenyi utcai csomópontig.

A munkák során a gépkocsik egy sávon továbbra is haladhatnak, azonban a buszjáratok kerülő úton közlekednek majd, a Tompa utcai útcsatlakozást lezárják. A felújítás során a korábban átépített szakaszon alkalmazott technológiát alkalmazzák. A tervek szerint két hétig, október 20-ig, kell a közlekedőknek a forgalomkorlátozással számolni.

A szakemberek kérik a közlekedők megértését és türelmét!

Szóljon hozzá...


Programajánló

2024. április
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 

Cégadatbank

Autó, motor

Autó, motor

Itt bármit megtalál ami az autójával kapcsolatos lehet. Új- és használtautó kereskedéseket, szak-szerelőket, hivatalos márkszervizeket.
Egészségügy

Egészségügy

Természetes dolog, hogy minden ember számára a saját, és családja egészsége a legfontosabb.
Elektronika

Elektronika

Vásárolni szeretne valamilyen új elektronikai berendezést? Akár háztartási gépet, akár szórakoztató elektronikai berendezés...
Építőipar

Építőipar

Építkezik? Vagy lakását szeretné felújítani, korszerüsíteni? Nagyon öszszetett folyamatok ezek, és természetesen nem olcsó beruházás...
Faipar

Faipar

Portálunk ezen listáján bemutatjuk azokat a vállalkozásokat melyek a fakitermeléstől kezdődően a bútorgyártásig segítik...
Fémipar

Fémipar

Esztergályost, lakatost vagy hegesztőt keres? Kovácsoltvas kerítést szeretne, vagy csak a felesleges vashulladéktól kíván megszabadulni?
Kereskedelem

Kereskedelem

Talán az egyik legátfogóbb csoportot magába foglaló kifejezés a KERESKEDELEM szó. Nehéz is átfogóan egy általános leírást adni...
Szabadidő

Szabadidő

Kikapcsolódásra, felüdülésre vágyik? Vagy aktívan szeretné eltölteni idejét barátai, családja társaságában?
Számítástechnika

Számítástechnika

A számítógép már olyan szinten az életünk részévé vált, hogy nélküle már el sem lehet képzelni az életet. Szinte minden területen megkönnyíti dolgunkat...
Szépségápolás

Szépségápolás

Itt bármit megtalál ami megszépülését, felfrissülést, és a természetes séget segíti. Nők is, és férfiak egyeránt megtalálhatják a nekik megfelelő szolgáltatást.
Szolgáltatás

Szolgáltatás

Az egyik legtartalmasabb listázásunk. Itt szinte minden olyan témakört megtalál amit az előzőekben nem tudtunk egyértelműen rendszerbe sorolni.
Vendéglátás

Vendéglátás

Az alábbi listáról kiválaszthatja kedvenc vendéglőjét, fagyizóját, de lehetősége nyílik akár azonnali szállásfoglalásra is a hotelek és panziók sokaságából.
Lap tetejére
Impresszum | ÁFSZ, adatvédelem, cookie-szabályzat