Egerszeginfo logo

Hírek

2017.09.14

Őszi családi programkavalkád


Ősszel induló programokról tájékoztatott négy egerszegi civil szervezet. Az egyesületek elsősorban a családoknak, fiatal anyáknak kínálnak kikapcsolódási és információs lehetőségeket.

Twitter

Családi Értéktár címmel folytatja a Nő Tabuk nélkül sorozatát a Tiszta Forrás Egyesület. Munkájukat a Zalaegerszeg Barátai Egyesület és a Női Szalon is segíti. Céljuk, hogy olyan közéleti szereplőket hívjanak Egerszegre, akik tevékenységükkel példát mutatnak. 

A Zalai Civil Életért Közhasznú Egyesület a meglévő és közkedvelt klubjai mellett babát váró pároknak nyújt nyolc alkalommal felkészülési lehetőséget. Jövő hét szerdától pedig a bölcsődékkel karöltve indítja a „Lóczi Menza” nevű főzési tanfolyamát.

A Zalaegerszegi  Női Szalon szeptember 16-án a Teddy Maci Kórházat látja vendégül. Ez alkalommal a gyógyítás és az orvosok munkáját mutatják be a legkisebbeknek. Decemberben – az elmúlt év sikerén felbuzdulva – újra meghirdetik jótékonysági akciójukat, melynek köszönhetően rászoruló tehetséges gyerekeknek ösztöndíjat és értékes ajándékokat adnak át.

Forrás: Városi portál

Szóljon hozzá...


Programajánló

2024. július
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 

Cégadatbank

Autó, motor

Autó, motor

Itt bármit megtalál ami az autójával kapcsolatos lehet. Új- és használtautó kereskedéseket, szak-szerelőket, hivatalos márkszervizeket.
Egészségügy

Egészségügy

Természetes dolog, hogy minden ember számára a saját, és családja egészsége a legfontosabb.
Elektronika

Elektronika

Vásárolni szeretne valamilyen új elektronikai berendezést? Akár háztartási gépet, akár szórakoztató elektronikai berendezés...
Építőipar

Építőipar

Építkezik? Vagy lakását szeretné felújítani, korszerüsíteni? Nagyon öszszetett folyamatok ezek, és természetesen nem olcsó beruházás...
Faipar

Faipar

Portálunk ezen listáján bemutatjuk azokat a vállalkozásokat melyek a fakitermeléstől kezdődően a bútorgyártásig segítik...
Fémipar

Fémipar

Esztergályost, lakatost vagy hegesztőt keres? Kovácsoltvas kerítést szeretne, vagy csak a felesleges vashulladéktól kíván megszabadulni?
Kereskedelem

Kereskedelem

Talán az egyik legátfogóbb csoportot magába foglaló kifejezés a KERESKEDELEM szó. Nehéz is átfogóan egy általános leírást adni...
Szabadidő

Szabadidő

Kikapcsolódásra, felüdülésre vágyik? Vagy aktívan szeretné eltölteni idejét barátai, családja társaságában?
Számítástechnika

Számítástechnika

A számítógép már olyan szinten az életünk részévé vált, hogy nélküle már el sem lehet képzelni az életet. Szinte minden területen megkönnyíti dolgunkat...
Szépségápolás

Szépségápolás

Itt bármit megtalál ami megszépülését, felfrissülést, és a természetes séget segíti. Nők is, és férfiak egyeránt megtalálhatják a nekik megfelelő szolgáltatást.
Szolgáltatás

Szolgáltatás

Az egyik legtartalmasabb listázásunk. Itt szinte minden olyan témakört megtalál amit az előzőekben nem tudtunk egyértelműen rendszerbe sorolni.
Vendéglátás

Vendéglátás

Az alábbi listáról kiválaszthatja kedvenc vendéglőjét, fagyizóját, de lehetősége nyílik akár azonnali szállásfoglalásra is a hotelek és panziók sokaságából.
Lap tetejére
Impresszum | ÁFSZ, adatvédelem, cookie-szabályzat