Egerszeginfo logo

Hírek

2017.08.27

Átadták a felújított Köztársaság úti háziorvosi rendelőket


A kertvárosi beruházás a Területfejlesztési Operatív Program részeként valósult meg. A két épület korszeÁtadták a felújított Köztársaság úti háziorvosi rendelőket. rűsítésére több, mint 31 millió forintot fordítottak.
Twitter

Körzetenként közel 3000 főt látnak el az itt dolgozó szakemberek. A téli hónapokban, egy rendelésen, több, mint 100 beteg fordul meg naponta. Az 1994-es egy orvos, egy rendelő programban részt vevő intézmény az évek során elavult, így többek között a kertvárosi épületek felújítására is szükség volt.

A 13 háziorvosi rendelő mellett 17 védőnői- és 1 ügyeleti körzet is megújul. A legfőbb cél, hogy a betegek komfortosabb környezetben, jobb körülmények között gyógyulhassanak.

A bölcsőde-rekonstrukció mellett parkolókat bővítenek és több helyen aszfaltoznak a településrészen. A sajtótájékoztatón bejelentették, hogy jövőre a Liszt iskola felújítása is elkezdődik.

Forrás: Városi Portál

Szóljon hozzá...


Programajánló

2024. február
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
26272829 

Cégadatbank

Autó, motor

Autó, motor

Itt bármit megtalál ami az autójával kapcsolatos lehet. Új- és használtautó kereskedéseket, szak-szerelőket, hivatalos márkszervizeket.
Egészségügy

Egészségügy

Természetes dolog, hogy minden ember számára a saját, és családja egészsége a legfontosabb.
Elektronika

Elektronika

Vásárolni szeretne valamilyen új elektronikai berendezést? Akár háztartási gépet, akár szórakoztató elektronikai berendezés...
Építőipar

Építőipar

Építkezik? Vagy lakását szeretné felújítani, korszerüsíteni? Nagyon öszszetett folyamatok ezek, és természetesen nem olcsó beruházás...
Faipar

Faipar

Portálunk ezen listáján bemutatjuk azokat a vállalkozásokat melyek a fakitermeléstől kezdődően a bútorgyártásig segítik...
Fémipar

Fémipar

Esztergályost, lakatost vagy hegesztőt keres? Kovácsoltvas kerítést szeretne, vagy csak a felesleges vashulladéktól kíván megszabadulni?
Kereskedelem

Kereskedelem

Talán az egyik legátfogóbb csoportot magába foglaló kifejezés a KERESKEDELEM szó. Nehéz is átfogóan egy általános leírást adni...
Szabadidő

Szabadidő

Kikapcsolódásra, felüdülésre vágyik? Vagy aktívan szeretné eltölteni idejét barátai, családja társaságában?
Számítástechnika

Számítástechnika

A számítógép már olyan szinten az életünk részévé vált, hogy nélküle már el sem lehet képzelni az életet. Szinte minden területen megkönnyíti dolgunkat...
Szépségápolás

Szépségápolás

Itt bármit megtalál ami megszépülését, felfrissülést, és a természetes séget segíti. Nők is, és férfiak egyeránt megtalálhatják a nekik megfelelő szolgáltatást.
Szolgáltatás

Szolgáltatás

Az egyik legtartalmasabb listázásunk. Itt szinte minden olyan témakört megtalál amit az előzőekben nem tudtunk egyértelműen rendszerbe sorolni.
Vendéglátás

Vendéglátás

Az alábbi listáról kiválaszthatja kedvenc vendéglőjét, fagyizóját, de lehetősége nyílik akár azonnali szállásfoglalásra is a hotelek és panziók sokaságából.
Lap tetejére
Impresszum | ÁFSZ, adatvédelem, cookie-szabályzat