Egerszeginfo logo

Hírek

2017.08.10

Továbbra is támogatják a családokat


Iskolakezdési támogatásban részesülhetnek idén is a zalaegerszegi hátrányos anyagi helyzetben élő családok. A beiskolázást az önkormányzat jóvoltából a Család- és Gyermekjóléti Központ támogatja. A részletekről sajtótájékoztatón számoltak be az újságíróknak.

 

Twitter

A Gyermekjóléti Központ idén 6 és fél millió forintot kapott a városvezetéstől azért, hogy segítse a nehéz sorsú családokat. A szolgálat ezt az összeget négy alkalommal használja fel. Húsvétkor és karácsonykor élelmiszercsomagot adományoznak, nyáron a rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesülők táboroztatásához 600 forinttal, az iskolakezdéshez pedig 10 ezer forinttal járulnak hozzá.

Az önkormányzata folyamatosan a szociális ellátórendszer átalakításán dolgozik. Ennek megfelelően – a valós igényekhez igazodva – két évvel ezelőtt bevezették a Gondoskodó város programot, melynek részeként új támogatási formákat vezettek be és módosították a már meglévő rendeleteket. Emellett rendszeresen keresik azokat a lehetőségeket, melyekkel segíteni tudnak a családokon.

Azok, akik még nem vették igénybe a segítséget, augusztus 10-én, csütörtökön reggel 8 és délután fél 5 között jelentkezhetnek a Zalaegerszegi Család- és Gyermekjóléti Központban.

Forrás: Városi Portál

Szóljon hozzá...


Programajánló

2024. június
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Cégadatbank

Autó, motor

Autó, motor

Itt bármit megtalál ami az autójával kapcsolatos lehet. Új- és használtautó kereskedéseket, szak-szerelőket, hivatalos márkszervizeket.
Egészségügy

Egészségügy

Természetes dolog, hogy minden ember számára a saját, és családja egészsége a legfontosabb.
Elektronika

Elektronika

Vásárolni szeretne valamilyen új elektronikai berendezést? Akár háztartási gépet, akár szórakoztató elektronikai berendezés...
Építőipar

Építőipar

Építkezik? Vagy lakását szeretné felújítani, korszerüsíteni? Nagyon öszszetett folyamatok ezek, és természetesen nem olcsó beruházás...
Faipar

Faipar

Portálunk ezen listáján bemutatjuk azokat a vállalkozásokat melyek a fakitermeléstől kezdődően a bútorgyártásig segítik...
Fémipar

Fémipar

Esztergályost, lakatost vagy hegesztőt keres? Kovácsoltvas kerítést szeretne, vagy csak a felesleges vashulladéktól kíván megszabadulni?
Kereskedelem

Kereskedelem

Talán az egyik legátfogóbb csoportot magába foglaló kifejezés a KERESKEDELEM szó. Nehéz is átfogóan egy általános leírást adni...
Szabadidő

Szabadidő

Kikapcsolódásra, felüdülésre vágyik? Vagy aktívan szeretné eltölteni idejét barátai, családja társaságában?
Számítástechnika

Számítástechnika

A számítógép már olyan szinten az életünk részévé vált, hogy nélküle már el sem lehet képzelni az életet. Szinte minden területen megkönnyíti dolgunkat...
Szépségápolás

Szépségápolás

Itt bármit megtalál ami megszépülését, felfrissülést, és a természetes séget segíti. Nők is, és férfiak egyeránt megtalálhatják a nekik megfelelő szolgáltatást.
Szolgáltatás

Szolgáltatás

Az egyik legtartalmasabb listázásunk. Itt szinte minden olyan témakört megtalál amit az előzőekben nem tudtunk egyértelműen rendszerbe sorolni.
Vendéglátás

Vendéglátás

Az alábbi listáról kiválaszthatja kedvenc vendéglőjét, fagyizóját, de lehetősége nyílik akár azonnali szállásfoglalásra is a hotelek és panziók sokaságából.
Lap tetejére
Impresszum | ÁFSZ, adatvédelem, cookie-szabályzat