Egerszeginfo logo

Hírek

2017.07.17

Adomány nyeremény a Bogáncs Állatmenhelynek


Egy tonnányi adományt nyert a zalaegerszegi Bogáncs Állatmenhely. Tizenegy hasonló szervezet mellett szálltak harcba a fődíjért. Végül fölényes győzelmet aratva jutottak a nagy segítséget jelentő táphoz és alomhoz.

Twitter

500 kilogram alom érkezett a zalaegerszegi állatmenhelyhez. Ugyancsak fél tonnát nyom a kutyatáp, amelyet egy prémium állateledel kereskedelmével foglalkozó vállalat adományozott az otthonnak.

A tápnak az év minden időszakában, nyáron azonban különösen nagy hasznát veszik az állatmenhelyen. Zalaegerszegen jelenleg 250 kutyát és macskát etetnek naponta.

Zalaegerszeg lakossága szereti az állatokat. Jól megmutatkozott ez az Internetes játéknál, melyben a Bogáncs menhelyre leadott szavazatok száma több, mint 1000-rel felülmúlta a második helyezettét.

A zalaegerszegiek összefogására a jövőben is szükség lesz. További adományokban bízik ugyanis az állatmenhely.

 

Forrás: Városi Portál

Szóljon hozzá...


Programajánló

2024. május
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 

Cégadatbank

Autó, motor

Autó, motor

Itt bármit megtalál ami az autójával kapcsolatos lehet. Új- és használtautó kereskedéseket, szak-szerelőket, hivatalos márkszervizeket.
Egészségügy

Egészségügy

Természetes dolog, hogy minden ember számára a saját, és családja egészsége a legfontosabb.
Elektronika

Elektronika

Vásárolni szeretne valamilyen új elektronikai berendezést? Akár háztartási gépet, akár szórakoztató elektronikai berendezés...
Építőipar

Építőipar

Építkezik? Vagy lakását szeretné felújítani, korszerüsíteni? Nagyon öszszetett folyamatok ezek, és természetesen nem olcsó beruházás...
Faipar

Faipar

Portálunk ezen listáján bemutatjuk azokat a vállalkozásokat melyek a fakitermeléstől kezdődően a bútorgyártásig segítik...
Fémipar

Fémipar

Esztergályost, lakatost vagy hegesztőt keres? Kovácsoltvas kerítést szeretne, vagy csak a felesleges vashulladéktól kíván megszabadulni?
Kereskedelem

Kereskedelem

Talán az egyik legátfogóbb csoportot magába foglaló kifejezés a KERESKEDELEM szó. Nehéz is átfogóan egy általános leírást adni...
Szabadidő

Szabadidő

Kikapcsolódásra, felüdülésre vágyik? Vagy aktívan szeretné eltölteni idejét barátai, családja társaságában?
Számítástechnika

Számítástechnika

A számítógép már olyan szinten az életünk részévé vált, hogy nélküle már el sem lehet képzelni az életet. Szinte minden területen megkönnyíti dolgunkat...
Szépségápolás

Szépségápolás

Itt bármit megtalál ami megszépülését, felfrissülést, és a természetes séget segíti. Nők is, és férfiak egyeránt megtalálhatják a nekik megfelelő szolgáltatást.
Szolgáltatás

Szolgáltatás

Az egyik legtartalmasabb listázásunk. Itt szinte minden olyan témakört megtalál amit az előzőekben nem tudtunk egyértelműen rendszerbe sorolni.
Vendéglátás

Vendéglátás

Az alábbi listáról kiválaszthatja kedvenc vendéglőjét, fagyizóját, de lehetősége nyílik akár azonnali szállásfoglalásra is a hotelek és panziók sokaságából.
Lap tetejére
Impresszum | ÁFSZ, adatvédelem, cookie-szabályzat