Egerszeginfo logo

Hírek

2012.10.30

BURSA pályázat


Zalaegerszeg Megyei Jogú Város Közgyűlése ezennel kiírja a 2013. évi Bursa Hungarica -A- típusú Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázatot a 2012/2013. tanév II. és a 2013/2014. tanév I. félévére vonatkozóan, valamint a -B- típusú pályázatot felsőoktatási tanulmányokat kezdeni kívánó fiatalok számára. Az ösztöndíj elbírálása kizárólag szociális rászorultság alapján, a pályázó tanulmányi eredményétől függetlenül történik.
Twitter
A pályázat elbírálása szempontjából szociálisan rászoruló az a pályázó, akinek családjában az egy főre jutó jövedelem nem haladja meg a mindenkori öregségi nyugdíjminimum 150 %-át, ami az idén 42.750,-Ft (különösen méltánylandó indokok esetén a 44.033,-Ft-ot) és vagyonuk nincsen.
A pályázatokat a Bursa Hungarica Elektronikus Pályázatkezelési és Együttműködési Rendszerben (a továbbiakban: EPER-Bursa rendszer) történő regisztrációt követően, csakis az onnan letöltött pályázati lapot kinyomtatva és aláírva, a részletes pályázati kiírásban szereplő kötelező mellékletekkel ellátva a Polgármesteri Hivatal Népjóléti Osztályára (Zalaegerszeg, Kazinczy tér 4.) lehet benyújtani. 
EPER-Bursa rendszer elérési útvonala: https://www.eper.hu/eperbursa/paly/palybelep.aspx.
A pályázati űrlap csak valamennyi mellékletettel együtt beadva érvényes, valamely melléklet hiányában a pályázat formai hibásnak minősül.
A beadási határidő: 2012. november 23.
Az önkormányzat a határidőn túl benyújtott, vagy formailag nem megfelelő pályázatokat a bírálatból kizárja.
A részletes pályázati kiírás, a jövedelem-, és vagyonnyilatkozat, valamint a hozzájáruló nyilatkozat megtalálható a város portálján http://www.zalaegerszeg.hu és a Népjóléti osztályon (Zalaegerszeg, Kazinczy tér 4.). Ugyanitt az érdeklődőknek bővebb felvilágosítással szolgálnak az osztály munkatársai.

Szóljon hozzá...


Programajánló

2022. január
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 

Cégadatbank

Autó, motor

Autó, motor

Itt bármit megtalál ami az autójával kapcsolatos lehet. Új- és használtautó kereskedéseket, szak-szerelőket, hivatalos márkszervizeket.
Egészségügy

Egészségügy

Természetes dolog, hogy minden ember számára a saját, és családja egészsége a legfontosabb.
Elektronika

Elektronika

Vásárolni szeretne valamilyen új elektronikai berendezést? Akár háztartási gépet, akár szórakoztató elektronikai berendezés...
Építőipar

Építőipar

Építkezik? Vagy lakását szeretné felújítani, korszerüsíteni? Nagyon öszszetett folyamatok ezek, és természetesen nem olcsó beruházás...
Faipar

Faipar

Portálunk ezen listáján bemutatjuk azokat a vállalkozásokat melyek a fakitermeléstől kezdődően a bútorgyártásig segítik...
Fémipar

Fémipar

Esztergályost, lakatost vagy hegesztőt keres? Kovácsoltvas kerítést szeretne, vagy csak a felesleges vashulladéktól kíván megszabadulni?
Kereskedelem

Kereskedelem

Talán az egyik legátfogóbb csoportot magába foglaló kifejezés a KERESKEDELEM szó. Nehéz is átfogóan egy általános leírást adni...
Szabadidő

Szabadidő

Kikapcsolódásra, felüdülésre vágyik? Vagy aktívan szeretné eltölteni idejét barátai, családja társaságában?
Számítástechnika

Számítástechnika

A számítógép már olyan szinten az életünk részévé vált, hogy nélküle már el sem lehet képzelni az életet. Szinte minden területen megkönnyíti dolgunkat...
Szépségápolás

Szépségápolás

Itt bármit megtalál ami megszépülését, felfrissülést, és a természetes séget segíti. Nők is, és férfiak egyeránt megtalálhatják a nekik megfelelő szolgáltatást.
Szolgáltatás

Szolgáltatás

Az egyik legtartalmasabb listázásunk. Itt szinte minden olyan témakört megtalál amit az előzőekben nem tudtunk egyértelműen rendszerbe sorolni.
Vendéglátás

Vendéglátás

Az alábbi listáról kiválaszthatja kedvenc vendéglőjét, fagyizóját, de lehetősége nyílik akár azonnali szállásfoglalásra is a hotelek és panziók sokaságából.
Lap tetejére
Impresszum | ÁFSZ, adatvédelem, cookie-szabályzat