Egerszeginfo logo

Hírek

2016.12.19

Több mint 1 milliárd forintból újul meg a zalaegerszegi INTERSPAR


17 éve nyitotta meg kapuit Zalaegerszeg első hipermarkete, amelyet a SPAR Magyarország 1,049 milliárd forintos beruházás keretében modernizál – két ütemben – a megnövekedett vásárlói igényekre válaszul. Az INTERSPAR áruház egy SPAR toGo étteremmel is kibővül.

Twitter

„A SPAR azért döntött a teljes körű felújítás mellett, mert a zalaegerszegi régió jelentős vásárlóerővel rendelkezik, s az elmúlt több mint másfél évtizedben évről évre nőtt a vásárlóink száma, akiket nemcsak minőségi termékekkel, de a legkorszerűbb eszközökkel és a legmagasabb színvonalon szeretnénk kiszolgálni. A komplex projekt központi eleme egy különleges SPAR toGo étterem kialakítása az INTERSPAR áruházon belül, amelynek munkálataihoz már november közepén nekiláttunk. A karácsonyi és szilveszteri időszakban nyitva tartunk a megszokott rendben, de 2017 első munkanapjától áprilisig a kivitelezőké lesz a főszerep, ezért kérjük vásárlóink megértését” – mondta Maczelka Márk, a SPAR kommunikációs vezetője.

Az INTERSPAR áruház 8773 négyzetméteres alapterülete, illetve a 4230 négyzetméteres eladótere nem fog bővülni, de küllemében jelentősen átalakul. Elbontják az üvegvisszaváltót, ami új helyet kap majd az áruházban. A raktár felújítását már elkezdte a kivitelező: a hátsó részen új hűtőkamrák lesznek beépítve, a padlóburkolatot kicserélik, a falakat tisztasági festéssel fertőtlenítik. A január 2-án kezdődő második ütemben – az áruház bezárását követően – a bejárati rész is átépítésre kerül. A teljes eladóteret újraburkolják, illetve új  üzleteket és vendégmosdókat alakítanak ki. A vásárlók által használt területeket, a polcokat és kínáló pultokat egy skandináv belsőépítészeti koncepciónak megfelelően átalakítják. A megvalósuló fejlesztéssel egy jövőbe mutató, az aktuális vevői igényeket szem előtt tartó, innovatív környezetet alakítanak ki, ahol a vásárlás valódi élményt nyújt majd az áruházba betérőknek.

A SPAR toGo étterem igazi különlegességnek ígérkezik az INTERSPAR áruházban: frissen készült meleg ételeket, például pizzákat, grill ételeket, helyben panírozott frissen sülteket, zöldségeket és sajtokat, illetve szendvicseket, salátákat, üdítőket, és kávét fognak itt kínálni.

A teljes gépészet is megújul: a komfort klíma hűtését biztosító folyadékhűtőt és a hőcserélőt lecserélik, a légtechnikai rendszert felújítják, a régi gázkazánokat sokkal hatékonyabbak váltják fel. Megújul a tűzjelző rendszer, a hangosítás és az elektromos hálózat is. A korszerűsítéssel a hipermarket energiafelhasználása is jelentősen csökken: a jóval magasabb teljesítményű, környezetbarát hűtőtechnika mellett költséghatékony LED világítási rendszert építenek ki. Valamennyi hűtőszekrényt és -bútort energiatakarékos változatra cserélik, a gépészeti hulladékhőt a meleg víz előállítására fordítják. A hagyományos kasszák mellett új kasszainformációs rendszer segíti majd a tájékozódást, emellett elérhető lesz az ingyenes internet a WIFI-hálózat kiépítésének köszönhetően a SPAR toGo étterem területén.

Az idén 25 éves SPAR Magyarország üzlethálózatának folyamatos bővítése mellett minden évben jelentős összeget fordít meglévő üzleteinek korszerűsítésére. Ebben az évben 26 áruház újult meg és 4 új áruház nyitotta meg kapuit. A beruházások összértéke 2016-ban elérte a 23 milliárd forintot.

A zalaegerszegi INTERSPAR 93 főt foglalkoztat, akik számára a felújítás nem csak megújult munkakörnyezetet, de stabil munkahelyet is jelent, hiszen a modernizált áruházakkal a SPAR hosszú távon számol Magyarországon.

Forrás: SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft.

Szóljon hozzá...


Programajánló

2024. április
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 

Cégadatbank

Autó, motor

Autó, motor

Itt bármit megtalál ami az autójával kapcsolatos lehet. Új- és használtautó kereskedéseket, szak-szerelőket, hivatalos márkszervizeket.
Egészségügy

Egészségügy

Természetes dolog, hogy minden ember számára a saját, és családja egészsége a legfontosabb.
Elektronika

Elektronika

Vásárolni szeretne valamilyen új elektronikai berendezést? Akár háztartási gépet, akár szórakoztató elektronikai berendezés...
Építőipar

Építőipar

Építkezik? Vagy lakását szeretné felújítani, korszerüsíteni? Nagyon öszszetett folyamatok ezek, és természetesen nem olcsó beruházás...
Faipar

Faipar

Portálunk ezen listáján bemutatjuk azokat a vállalkozásokat melyek a fakitermeléstől kezdődően a bútorgyártásig segítik...
Fémipar

Fémipar

Esztergályost, lakatost vagy hegesztőt keres? Kovácsoltvas kerítést szeretne, vagy csak a felesleges vashulladéktól kíván megszabadulni?
Kereskedelem

Kereskedelem

Talán az egyik legátfogóbb csoportot magába foglaló kifejezés a KERESKEDELEM szó. Nehéz is átfogóan egy általános leírást adni...
Szabadidő

Szabadidő

Kikapcsolódásra, felüdülésre vágyik? Vagy aktívan szeretné eltölteni idejét barátai, családja társaságában?
Számítástechnika

Számítástechnika

A számítógép már olyan szinten az életünk részévé vált, hogy nélküle már el sem lehet képzelni az életet. Szinte minden területen megkönnyíti dolgunkat...
Szépségápolás

Szépségápolás

Itt bármit megtalál ami megszépülését, felfrissülést, és a természetes séget segíti. Nők is, és férfiak egyeránt megtalálhatják a nekik megfelelő szolgáltatást.
Szolgáltatás

Szolgáltatás

Az egyik legtartalmasabb listázásunk. Itt szinte minden olyan témakört megtalál amit az előzőekben nem tudtunk egyértelműen rendszerbe sorolni.
Vendéglátás

Vendéglátás

Az alábbi listáról kiválaszthatja kedvenc vendéglőjét, fagyizóját, de lehetősége nyílik akár azonnali szállásfoglalásra is a hotelek és panziók sokaságából.
Lap tetejére
Impresszum | ÁFSZ, adatvédelem, cookie-szabályzat