Egerszeginfo logo

Hírek

2016.12.09

Ingatlankezelési konferencia városunkban


Az ország több pontjáról érkeztek cégvezetők, társasházkezelők, akik eszmecserét folytattak a jövő bérlakás problémáiról is. Az előadásokon szó esett a megyeszékhely gazdaságnövekedéséről, ingatlanfejlesztésekről és egy önkormányzatokat támogató szoftveres rendszerről is.
Twitter
Zalaegerszegen több száz városi tulajdonú ingatlan található, melyek többsége szociális bérlakás. Ennek ellenére egyre nagyobb arányban igényelnek szakemberlakásokat is a munkahelyteremtési beruházásoknak köszönhetően.

Balaicz Zoltán polgármester kiemelte: ebben nagy szerepe van a zalaegerszegi lakáskezelő kft-nek is, amely 100%-ban önkormányzati tulajdonú. A cég az elmúlt években sokat tett azért, hogy az általa kezelt lakásállomány megfelelően működjön.

Pais Kornél, a LÉSZ Kft. ügyvezetője hozzátette még: ma már lényegesen kevesebb önkormányzati tulajdonú bérlemény található a városban a több, mint egy évtizede zajló nagy értékesítési hullám következtében. A LÉSZ Kft. 2014-ben kapta meg a teljes – 800 lakásos állományt, ezek bérleti díjkiszabásáról is a cég gondoskodik.
Forrás: Városi Portál

Szóljon hozzá...


Programajánló

2024. február
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
26272829 

Cégadatbank

Autó, motor

Autó, motor

Itt bármit megtalál ami az autójával kapcsolatos lehet. Új- és használtautó kereskedéseket, szak-szerelőket, hivatalos márkszervizeket.
Egészségügy

Egészségügy

Természetes dolog, hogy minden ember számára a saját, és családja egészsége a legfontosabb.
Elektronika

Elektronika

Vásárolni szeretne valamilyen új elektronikai berendezést? Akár háztartási gépet, akár szórakoztató elektronikai berendezés...
Építőipar

Építőipar

Építkezik? Vagy lakását szeretné felújítani, korszerüsíteni? Nagyon öszszetett folyamatok ezek, és természetesen nem olcsó beruházás...
Faipar

Faipar

Portálunk ezen listáján bemutatjuk azokat a vállalkozásokat melyek a fakitermeléstől kezdődően a bútorgyártásig segítik...
Fémipar

Fémipar

Esztergályost, lakatost vagy hegesztőt keres? Kovácsoltvas kerítést szeretne, vagy csak a felesleges vashulladéktól kíván megszabadulni?
Kereskedelem

Kereskedelem

Talán az egyik legátfogóbb csoportot magába foglaló kifejezés a KERESKEDELEM szó. Nehéz is átfogóan egy általános leírást adni...
Szabadidő

Szabadidő

Kikapcsolódásra, felüdülésre vágyik? Vagy aktívan szeretné eltölteni idejét barátai, családja társaságában?
Számítástechnika

Számítástechnika

A számítógép már olyan szinten az életünk részévé vált, hogy nélküle már el sem lehet képzelni az életet. Szinte minden területen megkönnyíti dolgunkat...
Szépségápolás

Szépségápolás

Itt bármit megtalál ami megszépülését, felfrissülést, és a természetes séget segíti. Nők is, és férfiak egyeránt megtalálhatják a nekik megfelelő szolgáltatást.
Szolgáltatás

Szolgáltatás

Az egyik legtartalmasabb listázásunk. Itt szinte minden olyan témakört megtalál amit az előzőekben nem tudtunk egyértelműen rendszerbe sorolni.
Vendéglátás

Vendéglátás

Az alábbi listáról kiválaszthatja kedvenc vendéglőjét, fagyizóját, de lehetősége nyílik akár azonnali szállásfoglalásra is a hotelek és panziók sokaságából.
Lap tetejére
Impresszum | ÁFSZ, adatvédelem, cookie-szabályzat