Egerszeginfo logo

Hírek

2016.11.08

A legjobb városok között Zalaegerszeg


11 város képviselője vehetett át kitüntetést pénteken a Fővárosi Önkormányzat Dísztermében. Zalaegerszeg a legösszetettebb, a fenntartható városért kategóriában kapott elismerést a Holnap városáért díj 2016-os pályázatán. A City Hungary által indított program egyfajta ösztöndíj rendszer, mely több szempontból értékeli a résztvevőket.
Twitter
A Holnap Városáért díj átadóját pénteken Réthelyi Miklós az UNESCO Magyar Nemzeti Bizottságának elnöke, korábbi nemzeti erőforrás miniszter nyitotta meg Budapesten.

A zalai megyeszékhely elismerésében egyik fő szempont az öko-tudatos magatartás volt. Balaicz Zoltán polgármester szerint a szelektív hulladékgyűjtés, és a bio-gázas buszok működtetése is fontos volt a bírálók számára. A polgármester hozzátette még: több éves munka visszajelzése ez a díj. Ami nemcsak a városvezetésnek, de az egész helyi közösségnek is érdem.

A pályázati kiírás augusztusban jelent meg, összeállítása közel 3 hétig tartott.

A zsűri mérlegelte azt is, hogy a város miként tudja kihasználni gazdasági, társadalmi és természeti adottságait a fejlődés érdekében. Az elismeréssel Zalaegerszeg 3 évig jogosult a fenntartható városért cím használatára.
Forrás: Városi Portál

Szóljon hozzá...


Programajánló

2024. április
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 

Cégadatbank

Autó, motor

Autó, motor

Itt bármit megtalál ami az autójával kapcsolatos lehet. Új- és használtautó kereskedéseket, szak-szerelőket, hivatalos márkszervizeket.
Egészségügy

Egészségügy

Természetes dolog, hogy minden ember számára a saját, és családja egészsége a legfontosabb.
Elektronika

Elektronika

Vásárolni szeretne valamilyen új elektronikai berendezést? Akár háztartási gépet, akár szórakoztató elektronikai berendezés...
Építőipar

Építőipar

Építkezik? Vagy lakását szeretné felújítani, korszerüsíteni? Nagyon öszszetett folyamatok ezek, és természetesen nem olcsó beruházás...
Faipar

Faipar

Portálunk ezen listáján bemutatjuk azokat a vállalkozásokat melyek a fakitermeléstől kezdődően a bútorgyártásig segítik...
Fémipar

Fémipar

Esztergályost, lakatost vagy hegesztőt keres? Kovácsoltvas kerítést szeretne, vagy csak a felesleges vashulladéktól kíván megszabadulni?
Kereskedelem

Kereskedelem

Talán az egyik legátfogóbb csoportot magába foglaló kifejezés a KERESKEDELEM szó. Nehéz is átfogóan egy általános leírást adni...
Szabadidő

Szabadidő

Kikapcsolódásra, felüdülésre vágyik? Vagy aktívan szeretné eltölteni idejét barátai, családja társaságában?
Számítástechnika

Számítástechnika

A számítógép már olyan szinten az életünk részévé vált, hogy nélküle már el sem lehet képzelni az életet. Szinte minden területen megkönnyíti dolgunkat...
Szépségápolás

Szépségápolás

Itt bármit megtalál ami megszépülését, felfrissülést, és a természetes séget segíti. Nők is, és férfiak egyeránt megtalálhatják a nekik megfelelő szolgáltatást.
Szolgáltatás

Szolgáltatás

Az egyik legtartalmasabb listázásunk. Itt szinte minden olyan témakört megtalál amit az előzőekben nem tudtunk egyértelműen rendszerbe sorolni.
Vendéglátás

Vendéglátás

Az alábbi listáról kiválaszthatja kedvenc vendéglőjét, fagyizóját, de lehetősége nyílik akár azonnali szállásfoglalásra is a hotelek és panziók sokaságából.
Lap tetejére
Impresszum | ÁFSZ, adatvédelem, cookie-szabályzat