Egerszeginfo logo

Hírek

2016.08.31

Forgalom korlátozások


A Magyar Közút Nzrt. és Zalaegerszeg MJV Polgármesteri Hivatala ezúton tájékoztatja a lakosságot és a közlekedőket, hogy a Rákóczi út felújítási munkáinak befejező üteme során, 2016. augusztus 30. (kedd) – 2016. szeptember 1. (csütörtök) között megtörténik a legfelső aszfaltréteg, az ún. kopóréteg beépítése.
Twitter
Az   aszfaltozási   munkák   során   a   csatlakozó   utak   időlegesen   teljes   szélességben,   az útcsatlakozásokban   történő   aszfaltkeverék   beépítésének   időtartama   alatt– útcsatlakozásonként körülbelül 2 órás időszakra – lezárásra kerülnek a gépjárműforgalom elől.
A lezárásokra a Rákóczi út felőli csomópontokban tervezetten az alábbi ütemezés szerint kerül sor:

2016. augusztus 30. (kedd): Interspar csomópont, Gasparich u.

2016. augusztus 31. (szerda): Vágóhíd u, Dózsa u., Jókai u., Arany János u., Kert u.

2016. szeptember 1. (csütörtök): Arany János u., Kert u. és Jákum Ferenc u.

Egyéb előre nem látható körülmények – időjárás, technikai problémák – miatt az aszfaltozási munkák befejezése a fenti időpontokhoz képest módosulhat.
A közlekedési nehézségekért szíves további türelmüket és megértésüket kérik!

A fotók illusztrációk!

Szóljon hozzá...


Programajánló

2024. május
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 

Cégadatbank

Autó, motor

Autó, motor

Itt bármit megtalál ami az autójával kapcsolatos lehet. Új- és használtautó kereskedéseket, szak-szerelőket, hivatalos márkszervizeket.
Egészségügy

Egészségügy

Természetes dolog, hogy minden ember számára a saját, és családja egészsége a legfontosabb.
Elektronika

Elektronika

Vásárolni szeretne valamilyen új elektronikai berendezést? Akár háztartási gépet, akár szórakoztató elektronikai berendezés...
Építőipar

Építőipar

Építkezik? Vagy lakását szeretné felújítani, korszerüsíteni? Nagyon öszszetett folyamatok ezek, és természetesen nem olcsó beruházás...
Faipar

Faipar

Portálunk ezen listáján bemutatjuk azokat a vállalkozásokat melyek a fakitermeléstől kezdődően a bútorgyártásig segítik...
Fémipar

Fémipar

Esztergályost, lakatost vagy hegesztőt keres? Kovácsoltvas kerítést szeretne, vagy csak a felesleges vashulladéktól kíván megszabadulni?
Kereskedelem

Kereskedelem

Talán az egyik legátfogóbb csoportot magába foglaló kifejezés a KERESKEDELEM szó. Nehéz is átfogóan egy általános leírást adni...
Szabadidő

Szabadidő

Kikapcsolódásra, felüdülésre vágyik? Vagy aktívan szeretné eltölteni idejét barátai, családja társaságában?
Számítástechnika

Számítástechnika

A számítógép már olyan szinten az életünk részévé vált, hogy nélküle már el sem lehet képzelni az életet. Szinte minden területen megkönnyíti dolgunkat...
Szépségápolás

Szépségápolás

Itt bármit megtalál ami megszépülését, felfrissülést, és a természetes séget segíti. Nők is, és férfiak egyeránt megtalálhatják a nekik megfelelő szolgáltatást.
Szolgáltatás

Szolgáltatás

Az egyik legtartalmasabb listázásunk. Itt szinte minden olyan témakört megtalál amit az előzőekben nem tudtunk egyértelműen rendszerbe sorolni.
Vendéglátás

Vendéglátás

Az alábbi listáról kiválaszthatja kedvenc vendéglőjét, fagyizóját, de lehetősége nyílik akár azonnali szállásfoglalásra is a hotelek és panziók sokaságából.
Lap tetejére
Impresszum | ÁFSZ, adatvédelem, cookie-szabályzat